TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 How I Met Your Mother
De groep vraagt zich af waar de liefdesdriehoek tussen Ted, Barney en Robin zal eindigen. Barney accepteert uitdagingen van Robin en Lily.
«
»
11:55 How I Met Your Mother
Barney bedenkt een plan wanneer zijn vader er is om zijn ouders weer bij elkaar te brengen. Ted denkt dat hij in de val wordt gelokt.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 The Prince and Me
Studente Paige is in eerste instantie niet geïnteresseerd in de rebelse Eddie. Als de vonk toch overspringt, weet ze nog niet dat Eddie eigenlijk de kroonprins van Denemarken is. Ze zal moeten kiezen tussen haar dromen en haar ambities.
«
»
16:55 Chicago Med
Maggie probeert haar eigen trauma te verwerken terwijl ze een moeder in nood helpt. Dean blijft het vuur onder zijn collega's opstoken. De artsen kampen met een nieuwe patiënt die weigert een onmiddellijke behandeling te ondergaan.
«
»
17:50 Chicago Med
Crockett behandelt een patiënt met wie hij meer gemeen heeft dan hij denkt. Will en Ethan krijgen ruzie over de juiste therapie voor een zwangere patiënt met een onregelmatige hartslag.
«
»
18:40 Chicago Med
Ethan krijgt hulp uit onverwachte hoek bij de behandeling van een beroemde tennisser die vreest dat zijn carrière voorbij is. Het nieuwe protocol van Goodwin zorgt voor opschudding in het ziekenhuis.
«
»
19:35 Chicago Med
Archer en Choi schieten te hulp op een plek die slechte herinneringen oproept. Wanneer Carols toestand verslechtert, is Manning tot alles bereid om ervoor te zorgen dat haar moeder zich weer beter gaat voelen.
«
»
20:30 Step Up
Tyler wordt veroordeeld tot een werkstraf in de hoge school voor beeldende kunsten. Hij wordt er bekeken als een gevaarlijke buitenstaander, tot zijn danstalent wordt opgemerkt door de rijke Nora. Zij heeft dringend een nieuwe danspartner nodig.
«
»
22:35 Zorro
Verhalen over Zorro verschijnen in The Californiano en brengen Ivanova op een idee. Zorro zou het ontbrekende stukje in haar plannen kunnen zijn.
«
»
23:35 Zorro
Nah-Lin ontdekt dat Lolita Diego's zwakke punt is. Ze dreigt haar te vermoorden op de dag van haar huwelijk, als hij er niet mee instemt om zijn bestaan als Zorro op te geven.
«
»
00:40 L.A.'s Finest
Terwijl het team op zoek gaat naar de crimineel achter de Koreatown-misdaad, wordt McKenna gestoord door herinneringen aan zijn ervaringen in Irak. Ondertussen ontdekt South een band tussen Jen en een onverwachte klant.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers