TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:10 Slisse & Cesar
Melanie en Slisse zijn vandaag 24 jaar getrouwd. Zij is ervan overtuigd dat haar familie dit vergeten is, maar in het grootste geheim worden er volop plannen gesmeed voor een prachtige viering.
«
»
16:40 SOS Piet
Piet trekt naar Nancy in Schelle om een runderstoverij te maken. Haar schotel is altijd te droog en bakt steeds aan. Nancy toont hoe ze aan de slag gaat, maar Piet onderbreekt haar meteen. Alles begint bij de juiste pan.
«
»
17:15 SOS Piet
Mireille houdt van potjesvlees, ofwel gekookte kip in gelatine, maar haar schotel is steeds zuur, de kip is te droog en ook de kleur van het gerecht zit niet goed. Veel problemen dus, die Piet met een eenvoudig stappenplan oplost.
«
»
17:50 SOS Piet
Lea maakt graag krentenbrood maar wanneer haar baksel uit de oven komt kan ze er niet in snijden, en Piet ziet al meteen waar het misloopt. Hij leert Lea de kneepjes van het vak om een lekker, zacht en perfect gekneed krentenbrood te maken.
«
»
18:20 SOS Piet
Inge wil een net zo lekkere coq au vin als haar moeder maken maar moet toegeven dat haar pogingen telkens mislukken. Het gerecht is te droog, te zuur en helemaal niet lekker. Piet ziet dat Inge al meteen in de fout gaat wanneer ze de wijn toevoegt.
«
»
18:55 SOS Piet
Piet snelt de jonge Jana te hulp. Haar bloedworsten barsten elke keer open. Om te beginnen vertelt Piet Jana waarom margarine en een kleefpan niet de juiste basis vormen voor het braden van haar bloedworsten.
«
»
19:30 De Rodenburgs
Karel Rodenburg, steenrijk zakenman en patriarch van de familie Rodenburg, acht de tijd rijp om het wat rustiger aan te doen. Hij wil de leiding van de holding Rodenburg Investment Company overdragen.
«
»
20:30 De Rodenburgs
Op het huwelijksfeest van zijn oudste zoon Fred heeft Karel Rodenburg een beroerte gekregen. Net op het moment dat hij wilde aankondigen dat Freds kersverse schoonbroer Stijn De Ridder de nieuwe CEO zal worden van de familiale holding.
«
»
21:30 De Rodenburgs
Karel ontwaakt uit zijn coma en Bénédicte beseft dat er geen andere keuze is dan Stijn De Ridder alsnog te benoemen tot CEO van de Rodenburg Investment Company. Ze dringt er bij Fred op aan om die benoeming zelf en snel te regelen.
«
»
22:20 De Rodenburgs
Karel mag het ziekenhuis verlaten en zal thuis verder revalideren, maar al snel blijkt dat de patiënt weinig geduld heeft. Stijn De Ridder gaat inmiddels aan de slag als nieuwe CEO van de Rodenburg Investment Company. Niet iedereen is gelukkig.
«
»
23:15 Slisse & Cesar
Tijdens een razzia in de stad heeft de politie Rik gearresteerd. Melanie en Slisse zijn woedend.
«
»
23:50 All Saints
Terri's vader, Ryan wordt opgenomen in afdeling zeventien en vraagt Terri om euthanasie. Jared is geschokt te ontdekken dat hij naar school is gegaan met een politieagent die aan Terri's zaak werkt.
«
»
00:40 All Saints
Bron en Ben worden opgeroepen naar een vrouw die vreemd euforisch is met een kind. Ondertussen is een voormalige patiënt van Mitch ervan overtuigd dat ze stervende is en hij zweert uit te zoeken wat er mis is in het revalidatiecentrum.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers