TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Hudson & Rex
Jesse raakt ernstig gewond terwijl hij probeert een autodiefstal te stoppen. Het onderzoek leidt het team naar een internationale bende autodieven bende die terroristen ondersteunt.
«
»
02:50 Flip This House
Rudy koopt een groot huis uit de 19e eeuw. Het staat in een beruchte buurt in LA en is in delen verhuurd. Rudy is blij met de vondst van een kelder tot blijkt dat die niet aardbevingsbestendig is.
«
»
03:35 Flip This House
CT Homes wil een van zijn verhuurpanden verkopen. De huurders vertrekken onder achterlating van een droevig kijkend jong hondje. Bovendien hebben ze de leidingen met reparaties versjteerd.
«
»
04:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:10 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Frank en Mark stuiten op een enorme collectie auto's met veel verschillende auto's, waaronder Fords en Volkswagens.
«
»
06:40 American Pickers
Mike en Frank presenteren hun beste restauraties: roestige relikwieŽn zijn juwelen geworden.
«
»
07:30 American Pickers
Frank en Mike reizen door New England op zoek naar schatten van Maine tot Massachusetts. Ze kiezen een oud herenhuis om te onderzoeken in Newport, Rhode Island.
«
»
08:25 Shipping Wars
Natasha gaat aan haar vorkheftruck twijfelen als ze in haar eentje een enorme kerktoren moet inladen. Dwight en Tyesha transporteren een prachtige, handgemaakte troon en een enorme driekoningentaart.
«
»
08:45 Shark Tank
Ondernemers uit Massachusetts verhuren tiny houses in het bos. Ex-studenten maken chips van sprinkhanenmeel. Een stel uit Texas heeft een moderne versie van een favoriet stuk speelgoed.
«
»
09:30 Shark Tank
Een brandweerman maakt tassen die brandweermannen beschermen tegen vuur. Een verpleegster toont een trillende mat die huilende baby's kalmeert. Een legerofficier presenteert een zalf om wonden te genezen.
«
»
10:20 Shark Tank
Twee ex-werknemers van Google leren kinderen coderen. Een vrouw presenteert een app voor kinderen om voicemails te ontvangen via een knuffeldier, en software waarmee je planten water en licht geeft.
«
»
11:10 Shark Tank
Millennial-ondernemers pitchen zakelijke ideeŽn, waaronder voedingssuplementen, een training voor dronepiloten, en een kledinglijn die erop gericht is olifanten te beschermen. Er wordt een grote deal gesloten.
«
»
12:00 Shark Tank
Een ondernemer heeft een product dat de liefde voor wijn naar een hoger plan tilt. Een werkende moeder heeft een indrukwekkend apparaat voor vrouwen. Een man presenteert snoepjes tegen overeten en snacken.
«
»
12:55 Storage Wars
De kopers reizen af naar Riverside, CaliforniŽ, waar Mary besluit haar geluk te beproeven. Brandi probeert positief te blijven voor Jarrod. Renť zit in een goede flow, en hoopt zijn momentum vast te houden. Dave heeft er zoals altijd vertrouwen in.
«
»
13:15 Storage Wars
De bieders gaan naar Rancho Cucamonga, CaliforniŽ. Jarrod neemt zijn medewerkers mee, in de hoop op een aantal goede opslagruimtes. Een hongerige Darrell en Brandon gaan voor het grote geld. Ivy tast diep in de buidel voor de juiste opslagruimte.
«
»
13:45 Storage Wars
De bekende bieders jagen op koopjes in Costa Mesa, CaliforniŽ, een gebied dat Dave maar al te goed kent. Darrell hoopt een concurrent uit te sluiten, terwijl Mary in de badplaats besluit hoog in te zetten.
«
»
14:10 Storage Wars
De kopers sluiten zich aan bij Dan en Laura op de veiling in Lake Elsinore, CaliforniŽ. Rene besluit een vreedzame aanpak te proberen. Dave brengt een onverwacht optimisme met zich mee, maar kan het toch niet laten om voor een opstootje te zorgen.
«
»
14:40 Storage Wars
De kopers keren terug op bekend terrein in Santa Ana, CaliforniŽ, de plek waar Dave zijn jeugd doorbracht. Renť hoopt goede zaken te doen, terwijl Jarrod en Brandi maar weinig kunnen klaarspelen. Ivy wordt geconfronteerd met nieuwe biedende rivalen.
«
»
15:10 Below Deck Mediterranean
De ploeg probeert een verstrikt anker los te maken terwijl de gasten genieten van paddleboard yoga. Storm komt tot het besef dat hij meer moet delegeren en besluit een senior matroos aan te stellen.
«
»
16:05 Below Deck Mediterranean
Natasha en Kyle besluiten op hun vrije avond de voorraadkast te organiseren, waardoor ze Mzi's verjaardag missen. De verdeeldheid in het team begint groter te worden naarmate zich twee duidelijke kliekjes vormen.
«
»
17:00 Below Deck Mediterranean
Een verkorte charter met energieke gasten zet de bemanning onder druk om alles uit de kast te halen, inclusief een verrassingsbezoek van een popster.
«
»
17:55 Below Deck Mediterranean
De bekwaamheid en geduld van kapitein Sandy en haar bemanning wordt behoorlijk op de proef gesteld door de glamoureuze gasten aan boord van het luxejacht in de Middellandse Zee.
«
»
19:05 Below Deck Mediterranean
Kyle en Natalya leggen hun ruzie bij na een meningsverschil. Een aantal gasten verliezen de controle over jetski's. De bemanning kijkt ernaar uit om wat stoom af te blazen tijdens een avondje uit.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
De vader van Pride, Cassius Pride, raakt betrokken bij een zaak met een casino-overval. Pride ontmoet een familielid waarvan hij niet wist dat hij bestond.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Nadat Pride's assistent, Ginny Young, ontsnapt aan een ontvoerder, onthult het NCIS-team bewijs van een verdachte die organen van meerdere slachtoffers oogst. Pride vraagt een goede vriend om hulp.
«
»
21:50 In the Dark
Als de dag van Murphy's rechtszaak aanbreekt, moet ze mensen uit haar verleden onder ogen komen, die nu getuigen in het proces. Ook betekent de rechtszaak een ingewikkeld weerzien voor Felix.
«
»
22:45 In the Dark
Nu de rechtszaak op zijn einde loopt, staan Murphy twee mogelijke uitkomsten te wachten.
«
»
23:35 Transplant
Bashir 'Bash' Hamed probeert een nieuw leven als arts op te bouwen, nadat hij zijn thuisland is ontvlucht. Wanneer hij zich per toeval op de plaats van een tragisch ongeval bevindt, gebruikt hij zijn medische opleiding om de gewonden te redden.
«
»
00:20 Transplant
De ervaring van Bash als arts in SyriŽ vormt de basis voor zijn nogal onconventionele aanpak, wanneer hij zich bij het personeel van York Memorial voegt. Bash en Mags moeten samen een moeilijke diagnose stellen. June worstelt om autoriteit te tonen.
«
»
01:15 Transplant
Terwijl de medische toekomst van Bash op het spel staat, stelt hij bij een jonge patiŽnt een zeldzame ziekte vast die voorkomen had kunnen worden. Mags kampt met een zaak die ze niet kan oplossen, en June probeert haar privťleven privť te houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers