TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Midsomer Murders
De eigenaar van een plaatselijk tijdschrift wordt een verdachte als er een lichaam in de bossen wordt gevonden. Terwijl Barnaby en Jones zich in de zaak verdiepen, dwingt een andere moord hen hun onderzoek te herzien.
«
»
02:55 Midsomer Murders
De eigenaar van een plaatselijk tijdschrift wordt een verdachte als er een lichaam in de bossen wordt gevonden. Terwijl Barnaby en Jones zich in de zaak verdiepen, dwingt een andere moord hen hun onderzoek te herzien.
«
»
03:40 The Watch
Het leven van commandant Sam Vimes van de stadswacht verandert voorgoed wanneer iemand uit zijn verleden terugkeert naar Ankh-Morpork. Twintig jaar geleden zag Vimes zijn bendeleider, Carcer, ten val komen. Hij is nu terug.
«
»
04:25 DCI Banks
Als het door een ondergrondse rivier aangespoelde lichaam van de bekende advocaat Anaan Kamel wordt gevonden, valt de verdenking op Marcus Layton, een onlangs ontslagen werknemer van de kamers van het slachtoffer.
«
»
05:15 DCI Banks
Nu Geoff een verdachte is, worden hij en zijn dochter Evie in de gaten gehouden in een hotel terwijl de zoektocht naar Mullen wordt uitgebreid.
«
»
06:00 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
06:45 Death in Paradise
Een vrouw maakt melding van een moord, maar wordt later zelf gewurgd gevonden. Dit roept meerdere vragen op bij het team. Misschien heeft ze wel melding gemaakt van haar eigen moord.
«
»
07:40 Death in Paradise
Een rappende reggae-artiest wordt doodgeschoten tijdens een soundcheck voor een concert. Het wordt pas echt oncomfortabel voor Marlon als hij een persoonlijke link met deze misdaad ontdekt.
«
»
08:35 Death in Paradise
Als een potje schaken uitloopt op moord moet het team samenwerken om erachter te komen hoe en waarom dit heeft plaatsgevonden. De commissaris wordt geconfronteerd met zijn verleden door de laatste persoon die hij verwacht had te zien.
«
»
09:30 Rosemary and Thyme
Het tweetal is in een resort in Spanje waar ze voor een tennistoernooi een trofeeëntuin creëren. Wanneer een van de deelnemers dood wordt aangetroffen, gaat iedereen ervan uit dat het een gruwelijk ongeluk was.
«
»
10:20 Rosemary and Thyme
De amateurspeurders werken aan een tuin voor een openluchttheater, waar de neef van Rosemary een optreden heeft. De productie krijgt een tegenslag te verduren wanneer een van de acteurs zichzelf tijdens een repetitie neerschiet.
«
»
11:05 Grantchester
Er wordt weer een dakloze man dood aangetroffen, netjes geschoren en omgebracht op dezelfde manier als de eerdere slachtoffers. Misschien zit de verkeerde man achter de tralies voor die moorden.
«
»
11:55 Midsomer Murders
De assistent van een goochelaar valt dood neer op het toneel en blijkt vergiftigd te zijn door een tropische kikker. Barnaby en Jones beginnen hun onderzoek en de gemoederen in de lokale gemeenschap lopen hoog op.
«
»
12:40 Midsomer Murders
Barnaby doet een schokkende ontdekking over Aloysius, maar hij moet eerst op zoek naar de moordenaar voordat er weer een dode valt in de geheime wereld van de Magic Circle.
«
»
13:35 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken een explosie op een scheepswerf in Calham Cross die eigendom is van commandant van de landmacht Matt Parkes, de vader van een gewetenloze zakenman.
«
»
14:30 Midsomer Murders
Het onderzoek van Barnaby en Jones naar de explosie op de scheepswerf verandert na de ontdekking van twee lichamen in een moordjacht.
«
»
15:25 London Kills
Terwijl het team de moord op een Portugese au pair onderzoekt die onlangs werd ontslagen, beginnen Vivienne en Rob stiekem een onderzoek naar David, maar hij blijft hen een stap voor.
«
»
16:20 London Kills
Dat de achtjarige Troy zijn grootvader vermoord zou hebben, houdt geen steek. Waarom liegt hij? DS Vivienne Cole en DC Rob Brady starten een onderzoek naar hun baas David Bradford.
«
»
17:15 Murder on the Blackpool Express
Detectiveschrijver David Van Der Clane leidt een touringcar met superfans langs beruchte locaties uit zijn boeken, maar als er doden beginnen te vallen wordt het al snel duidelijk dat de moordmysteries die de fans zo graag lezen werkelijkheid worden.
«
»
19:00 Father Brown
Er wordt een voedselmarkt georganiseerd in Kembleford, en Father Brown en zijn vrienden nemen deel aan de organisatie. De ontspannen sfeer neemt een nare wending wanneer een gerespecteerde voedselcriticus dood wordt aangetroffen.
«
»
20:00 The Castaways
De zussen Lori en Erin zijn in Fiji voor de vakantie van hun leven. Maar na een ruzie tussen de zussen stapt alleen Lori op de vlucht terug naar hun resort en vervolgens komt het vliegtuig nooit aan.
«
»
21:00 Blackshore
Fia vermoedt dat rechercheur Furlong iets te maken heeft met de dood van Róisín Hurley.
«
»
22:05 Darby and Joan
Ontdaan door nieuwe informatie over het verleden van haar overleden man en door haar groeiende gevoelens voor Jack, wil Joan even afstand van hem nemen. Maar eenmaal alleen belandt ze in een gevaarlijke situatie.
«
»
23:00 Peaky Blinders
De mol ontdekt wanneer en waar Arthur alleen zal zijn. Michael is net op vrije voeten en gaat op zijn missie. Finns loyaliteit aan de Shelby's wordt op de proef gesteld.
«
»
00:35 Ghosts
Mike en Alison krijgen een ongelooflijk aanbod dat al hun verwachtingen ver overtreft. Ze moeten nu een beslissing gaan nemen en de uitkomst daarvan zal hun leven voorgoed veranderen.
«
»
01:05 Scott & Bailey
De inspecteurs onderzoeken de moord op een welgestelde man met een dubbelleven. Rachels misstap dreigt haar te achtervolgen wanneer Sean op een avond Rachels onenightstand aan de lijn krijgt.
«
»
01:55 Scott & Bailey
De dochter van een vermoorde vrouw geeft Janet informatie die een heel ander licht werpt op de zaak. De gerespecteerde hoofdinspecteur Julie Dodson wordt bij het onderzoek betrokken. Er begint een nieuwe brigadier op het bureau.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers