TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een rij oranje speelgoed, een paddestoel gemaakt van wol. Boek Jongen maakt de wasmachine.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet Cupido, die ervoor zorgt dat Diana, een jonge godin, verliefd op hem wordt.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is boos. Viktor probeert haar blij te maken, maar niets helpt. Kameraadje Stien laat zien wat zij doet om haar broer Leon op te vrolijken.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Henriette en Tobias bedenken een hele spannende goocheltruc. Ze gaan net doen alsof Henriette wordt doorgezaagd! Maar als ze gaan optreden voor mama en oma gaat het niet helemaal zoals ze hadden bedacht.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky en Tyra maken een kleine virtuele boomhut op een tablet en papa besluit een echte te bouwen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu leert hoe je een brandweerman moet zijn, maar zo makkelijk is het niet. Later wordt zijn opgedane kennis op de proef gesteld.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje viert zijn verjaardag met een zelfgemaakte kroon en een hele grote taart.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard vinden een heleboel lekkere cupcakes in de keuken en eten ze zonder te vragen op. Maar als opa er eentje wil eten en er geen meer over zijn, zeggen de jongens niets.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Phoebe is groot fan van stripboeken over superhelden en besluit er zelf ook eentje te worden, Fabel Phoebe. Ze knutselt samen met Helpende Hand zelfs een paar supermanchetten. Helaas blijkt ze minder behulpzaam te zijn dan ze zelf denkt.
«
»
07:15 Saïd & Anna
David helpt mee in de Repair Shop en repareert de föhn van mevrouw Groen. Saïd wil graag helpen, maar David vindt hem daar nog te klein voor. Beledigd bedenkt Saïd een plan om David een lesje te leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson wil een trickshot uitvoeren om indruk te maken op Bobientje. Marie zal hem helpen en zijn trickshot filmen. Samson doet zijn best, maar zijn trucje wil maar niet lukken... tot Marie stopt met filmen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep heeft zin in vanavond, want dan laat hij een zeldzame en extreem stinkende plant bloeien. Maar hij had Mush-Mush al beloofd hun favoriete spel te spelen. Wanneer hij toch voor de bloem gaat, wordt Mush-Mush boos.
«
»
07:50 Lou
Lou heeft eindelijk het mobiele nummer van haar crush Tristan. Maar ze heeft gewoon de moed niet om hem te bellen. In plaats daarvan besluit ze een muzikale boodschap achter te laten op zijn voicemail. Samen met Mina kiest ze een liedje.
«
»
08:00 Kids on the block
Aan het ijskraam zet een groepje jongeren de boel op stelten. Mourad is onder de indruk van de stoere brommertjes waarop ze rijden. Hij probeert erbij te horen. Zijn vrienden vertrouwen die bende niet.
«
»
08:15 De Raad van Soekie
De lessen maatschappijleer zijn fel verouderd. De meisjes moeten leren strijken en de jongens mogen de krant lezen. Soekie komt in opstand en wil dat meisjes en jongens als gelijken worden behandeld.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
Mats en Sari moeten in een ruïne, een waar doolhof, drie stenen tegels in een muur klikken. Om die tegels te bemachtigen moeten ze raadsels oplossen. Blinde, monsterlijke bewakers die op geluid afkomen, bewaken en verdedigen de ruïne.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
09:55 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:00 Kapot gaan
Maksim heeft een privé sauna afgehuurd om samen met zijn vrienden Gloria en Jean-Romy lekker in te gaan ontspannen, maar met de kleren aan. De eerste die de sauna moet verlaten, is het hardst kapot gegaan.
«
»
10:10 Sturmtroopers: compilatie
Nico Sturm trekt eropuit met zes Ketnetters die beschikken over de nodige portie lef, doorzettingsvermogen en intelligentie. Samen zoeken ze naar een antwoord op enkele knotsgekke vragen.
«
»
11:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:10 De Faker
Gloria moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Vleemink.
«
»
11:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
11:30 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:40 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:55 Helden
Vandaag heliumballonnen en bowling.
«
»
12:10 Ket & Doc
Elke dag geniet Leonie van het leven op de boerderij van haar ouders. Zorgen voor de varkens, in het hooi liggen met haar grote zussen, spelen met de kat Skeetje, Leonie vindt het allemaal even fijn.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari moeten dansen voor hun leven. In een hippe buurt moeten ze verschillende dance levels overwinnen om zo de highscore proberen te verbreken. Maar kwaadaardige avatars in urban streetkledij doen er alles aan om hen te stoppen.
«
»
12:50 Helden
De Helden bouwen zelf instrumenten en maken hun eigen Heldenliederen, doen een parcours met stelten en maken een echte kickertafel.
«
»
13:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:05 Onze natuur
Alvorens een scheut hout kan worden, is er tijd nodig. Met voldoende tijd en rust groeien bomen tot echte reuzen, zelfs tot een bos. De Belgische bossen zijn allemaal aangeplant en relatief jong, maar ze barsten van leven.
«
»
13:30 Red Dog: True Blue
Een elfjarige Australische jongen moet op de boerderij van zijn opa gaan wonen. Dat vindt hij moeilijk, tot hij bevriend raakt met een hond die een legende zou worden.
«
»
14:55 Mega Mindy
Als Toby aan het trainen is voor een zwemwedstrijd, wordt hij gesaboteerd. De commissaris heeft het ondertussen veel te druk met het vooruitzicht dat zijn gezicht op een postzegel gebruikt zal worden.
«
»
15:20 Samson & Marie ijsjestijd
Trees kan de toekomst voorspellen. Dat willen Samson en Marie wel eens zien. Wanneer Trees eerst voor de hand liggende dingen voorspelt, vindt Marie er niet veel aan. Maar dan besluit Trees de toekomst een handje te helpen.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu leiden een aangenaam en rustig leven in de beschutting van een boom. Maar op een dag stort een mammoet tegen hun boom aan, waardoor die met een verschrikkelijke herrie omvalt. De twee maken zich hierdoor grote zorgen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush, Chep en Lilit bedenken een nieuwe manier van eten: compost to go. Zij bezorgen het eten van Sushi-Mushi, zodat je niet meer uit huis hoeft. Alleen komt iedereen er al snel achter dat ze niet alleen voor het eten naar de Snackslak gingen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Het is Valentijnsdag en Fizz is in zijn nopjes met zijn Fizzrozen. Magoo plant de perfecte date voor Weasel en Linda en besluit de twee mee te nemen op een rondleiding door het riool.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Om de grootste friet ter wereld te maken, besluit Fizz de 'Fizzometer' uit te vinden. Maar Weasel knoeit ermee en laat Fizz per ongeluk krimpen. Magoo is gefascineerd door alles wat klein is.
«
»
16:00 Imago
Zayn heeft er altijd van gedroomd om een Imago te bezitten. Zijn droom wordt werkelijkheid op de dag dat Agoji hem het verhaal vertelt van Azrohk, een legendarische Imago.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya besluit zich te vermaken door haar oom te imiteren. Oggy vindt dit natuurlijk erg schattig. Vervolgens helpt hij het jonge olifantje om een voorbeeldig katje te worden.
«
»
16:30 Rox
Er heeft iemand chemisch afval gestort in de vijver van het park. Het team infiltreert in het transportbedrijf om zo achter de dader te komen.
«
»
16:55 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Omdat Oggy de kakkerlakken te hard heeft gestraft, besluit Piya bij hen in de luchtkanalen te gaan wonen. Ze realiseert zich al snel dat dit geen makkelijke situatie is voor een olifant.
«
»
17:10 Nachtwacht
Er heerst een inbraakgolf in Schemermeer. Cooper weet niet te achterhalen wie hierachter zit, maar de Nachtwacht wel. De dader laat zich echter niet makkelijk vangen.
«
»
17:35 Helden
De Helden bouwen een brug, doen een modderparcours en maken een echte film.
«
»
17:45 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
17:50 Kapot gaan
Deze week mag Gloria beslissen wat de vrienden gaan doen én ze is slim geweest. Ze kiest namelijk voor iets wat ze zelf leuk vindt: springen van een ontzettend hoge springplank. De jongens hebben hoogtevrees, dus dat wordt lachen.
«
»
18:00 Ket & Doc
Misschien zien mensen het niet meteen, maar een tuin is een magische plek. Er zitten overal kleine kriebelbeesten verscholen, en soms botst iemand er op een magisch wezen zoals Willow.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Olly wordt aangenomen bij Video King, een videobedrijfje dat online wil scoren. Om aan haar volgers te tonen dat ze een dierenvriend is, gaat Shoana vloggen met een echte kat. Die vlog gaat meteen de mist in, en dus mag Olly aan de slag als kat.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari moeten in een ruïne, een waar doolhof, drie stenen tegels in een muur klikken. Om die tegels te bemachtigen moeten ze raadsels oplossen. Blinde, monsterlijke bewakers die op geluid afkomen, bewaken en verdedigen de ruïne.
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Niks te zien
De slechtziende Karl Meesters trekt met de legendarische Raymond van het Groenewoud naar Kaapverdië. Ze laten zich onderdompelen in de klank van de gastvrijheid, gaan op zoek naar Raymond zijn grote idool Cesária Évora.
«
»
21:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers