TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Jesse Stone: Night Passage
Een rechercheur uit Los Angeles verhuist naar een klein stadje in Massachusetts en wordt door de gemeenteraad aangesteld als politiechef. Al snel ontdekt hij dat de gemeenteraadsleden duistere geheimen koesteren.
«
»
09:45 Stone Cold
Jesse Stone verruilt zijn baan als rechercheur moordzaken voor een baan als politiecommandant in een rustig dorpje in New England. Hij onderzoekt een reeks moorden en verkrachtingen. Stone wordt gedwongen om zijn eigen demonen onder ogen te zien.
«
»
11:10 Britain's Deadliest Kids
Josh Taylor wordt vermoord door een vermeende vriend nadat een kleine ruzie vreselijk uit de hand loopt. Een avondje rondhangen met zijn vrienden en zus in het plaatselijke park eindigt in een tragedie.
«
»
12:00 Britain's Deadliest Kids
De achttienjarige moeder Samantha Madgin wordt op brute wijze doodgestoken tijdens een avondje uit. Haar moeder en vrienden vertellen de details over die gruwelijke nacht.
«
»
12:55 Cold Case Files
In juni 1985 wordt de 20-jarige winnares van een lokale missverkiezing dood aangetroffen. Iedereen in het plaatsje Nixa, Missouri, is er zeker van dat een rijke zakenman de dader is, maar DNA onthult 25 jaar later de ware moordenaar.
«
»
13:45 Cold Case Files
In de Cree-cultuur is een belofte heilig. Wanneer Cree-vrouw Shirley Soosay in 1980 vermist wordt, belooft haar nichtje Violet haar familie dat ze Shirley naar huis zal brengen. Maar ze had nooit gedroomd dat de zoektocht een leven lang zou duren.
«
»
14:30 Cold Case Files
De vondst in het bos van menselijke botten in december 1985, brengt een einde aan de zoektocht naar de vermiste tiener David Reed, maar het zal nog tientallen jaren duren voordat detectives zijn moordenaar vinden.
«
»
15:20 Cold Case Files
In juli 1970, na de brute moord op alleenstaande moeder Loretta Jones, blijft de vierjarige Heidi Jones alleen achter. Bijna 40 jaar later besluit Heidi deze cold case op te lossen en vraagt een oude schoolvriendin om hulp.
«
»
16:10 Killer at the Crime Scene
Een liefhebbende moeder wordt tijdens de avondspits op straat aangevallen. De hoofdverdachte van de politie heeft een waterdicht alibi, dus het is aan het forensisch team om de waarheid te achterhalen.
«
»
17:00 Killer at the Crime Scene
Kerkorganist Alan Greaves overlijdt na een vermoedelijke aanrijding. Echter, forensische experts vinden een aanwijzing op zijn lichaam die een nieuw licht op de zaak werpt.
«
»
17:55 Killer at the Crime Scene
Na een gruwelijke ontdekking in een Londense gracht, denkt de politie dat ze te maken hebben met een seriemoordenaar. Hij heeft zijn misdaden zorgvuldig verborgen gehouden, maar forensische experts ontdekken verborgen aanwijzingen.
«
»
18:45 Killer at the Crime Scene
Een gezin confronteert vermoedelijke bromfietsdieven met fatale gevolgen. Een hechte Londense gemeenschap eist gerechtigheid en helpt forensische specialisten bewijsmateriaal te vinden om de mesman te ontmaskeren.
«
»
19:35 Killer at the Crime Scene
Een getalenteerde jonge skateboarder wordt in Liverpool voor de ogen van zijn familie doodgeschoten. Forensische experts ontdekken een verwijderd bericht op sociale media waarin de twee moordenaars hun daad aankondigen.
«
»
20:30 Jesse Stone: Death in Paradise
Jesse Stone is de sheriff in een klein stadje. Hij gaat op zoek naar dekmoordenaar van een tiener die op verdachte wijze om het leven kwam. Intussen worstelt hij met zijn eigen problemen.
«
»
22:00 Jesse Stone: Sea Change
Jesse Stone heeft zijn baan als rechercheur ingeruild voor een rustig baantje als politiecommandant in een klein dorp. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, valt hij van de ene verbazing in de andere.
«
»
23:30 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Ellen kwam erachter dat de internetliefde waar ze 15.000 euro aan overmaakte een oplichter was. Kees ontdekt dat het om dezelfde oplichters gaat die de vrouw voor de tweede maal proberen te bestelen.
«
»
00:15 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team openen de jacht op WhatsApp-fraudeurs in Nederland. Met de nieuwste technische snufjes lukt het om deze criminelen op te sporen. In een kat-en-muisspel lopen uiteindelijk acht oplichters tegen de lamp.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers