TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Frank & Rogier checken in
Tamara en Kelly namen drie jaar geleden een vakantiehoeve over. Hun grote avontuur werd een drama. Er bleek voor tonnen aan achterstallig onderhoud te zijn. Tot overmaat van ramp werd bij Tamara kanker ontdekt.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Bridezillas
De frustratie van Amber bereikt een hoogtepunt op haar huwelijksdag. Een vestimentair probleem slaat iedereen met verbazing. Roshonda kan maar geen beslissing nemen over haar trouwplannen.
«
»
13:20 Getekend voor het leven
André Hazes volgt verschillende mensen die spijt hebben van hun tatoeages en krijgt hun verhalen te horen. De tatoeages van deze mensen hebben dagelijks een enorme impact op hun leven. Zij krijgen de kans om hun leven voorgoed te veranderen.
«
»
14:20 Foodtruck gezocht
Zainab gaat haar Pakistaanse roots achterna en gooit het roer volledig om. Ze neemt ontslag om zich volledig op haar foodtruck droom te focussen.
«
»
15:15 De alarmcentrale: pech onderweg
Jochem van Gelder volgt Nederlandse wegenwachters en hulpverleners en toont hoe zij met hun ervaring, vakmanschap en vindingrijkheid gestrande chauffeurs weer veilig op weg helpen.
«
»
16:20 Familie Gillis: massa is kassa
Het hoogseizoen op de parken van de familie Gillis nadert zijn einde. Veel vaste gasten nemen afscheid en het wordt tijd voor het grote onderhoud.
«
»
17:15 Meiden die rijden
Dianne is op weg naar Denemarken, Louise heeft lol en Amy brengt een bezoekje aan het ziekenhuis.
«
»
18:15 Ik Vertrek uit Vlaanderen
Sam en Lieve en hun drie kinderen Eden, Matti en Felan ruilen het vertrouwde Lembeke in voor Hochrindl-Kegel, een populair wandel- en skigebied in de Oostenrijkse bergen.
«
»
19:25 De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen
Ramenwasser Tim daalt als een ware alpinist af langs de gevel van een gebouw; 81 meter boven de grond. Signalisatieman Tom van het FAST-team rukt uit voor een ongeval op de A12.
«
»
20:30 What Women Want
Het leven van Nick Marshall krijgt een heel andere wending wanneer hij een stroomstoot krijgt en bewusteloos raakt. Eenmaal terug bij bewustzijn, is hij in staat om te horen wat vrouwen denken.
«
»
22:55 Speed
Een speciale eenheid van het politiekorps in Los Angeles moet het ontploffen van een bom, geplaats in een rijdende bus door een gevaarlijke gek, voorkomen; het ontploffingsmechanisme wordt geactiveerd als de bus zachter dan 80 km per uur rijdt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers