TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 De avonturen van Lolly Lolbroek
Hubert zit met een groot probleem. Zijn snor zit namelijk scheef. Maar dankzij de Snorfloepsbalsem van Lex krijgt Hubert een prachtige snor. Kara verwart de snorbalsem echter met lippenbalsem en krijgt ook een snor.
«
»
06:15 Wickie de Viking
De vrouwen in Flake vinden dat zij veel te hard moeten werken en niet gewaardeerd worden door hun mannen. Daarom besluiten ze om van verantwoordelijkheden te ruilen en laten ze het huishouden aan de mannen over, terwijl zij op verkenningstocht gaan.
«
»
06:25 Nils Holgersson
Nils en de ganzen landen samen met Lina op een mooi en romantisch eiland. Nils spoort Martin aan om Donsveertje te vertellen wat hij voor haar voelt. Dat blijkt Martin heel lastig te vinden.
«
»
06:40 Trolls: The Beat Goes On!
Guy Diamond raakt vlak voor een fotosessie zijn glitter kwijt, dus gaat hij wanhopig ernaar op zoek. Poppy organiseert een liedjeswedstrijd om te kijken wie het beste nieuwe trollenvolkslied kan schrijven.
«
»
07:00 Iedereen K3
Véronique Leysen komt op bezoek en bewijst dat breien hip, leuk en gemakkelijk is. Marthe tovert saaie schuivertjes om tot hippe haaraccessoires. Klaasje gaat aan de slag met een overheerlijke brooddoos. Samen zingen ze Jodelee.
«
»
07:20 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:30 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:45 VLOGLAB Forever #Stories
Stien is woedend wanneer ze er achter komt dat Sam en Ruben al die tijd tegen haar logen. De vloggers kiezen een nieuw bandlid uit. De ouders van Anneleen brengen slecht nieuws.
«
»
08:10 Move On
Luca geeft voor het eerst dansles aan de rusthuisbewoners en de komst van Tess maakt Cilou allerminst blij. Laïs komt mee wanneer Steffi en Noah uitgaan, wat Steffi weer onzeker maakt.
«
»
08:30 Het Lichaam van Coppens
De broers Coppens wagen zich aan de allerheetste peper ter wereld, en zetten hun eigen kinderen voor een bord met snoep waar ze moeten afblijven. Bovendien reizen Staf en Mathias naar Finland om een boot - die kan varen - uit ijs te bouwen.
«
»
09:25 Slisse & Cesar
Melanie is er niet blij mee dat Sander met één van de verhuizers in het leger heeft gediend.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Chicago Fire
Griffin komt achter de waarheid over zijn vaders dood en onthult waarom hij echt op bezoek is gegaan bij Casey. Gallo, Ritter en Violet ondernemen stappen om hun microbrouwerij uit te breiden.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:40 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 The Angry Birds Movie 2
Red, Chuck, Bomb en de rest van hun gevederde vrienden bundelen de krachten met de groene varkens, nadat agressieve vogels die afkomstig zijn van een ijskoud eiland, plannen maken om hen door middel van een wapen te vernietigen.
«
»
15:55 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
17:00 Helden van hier: In de lucht
Het traumateam zet alles op alles om het slachtoffer van een verkeersongeval zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. Verder vliegt de MUG-helikopter uit naar een baby met koortsstuipen en moet er worden gereanimeerd bij een zwembad.
«
»
18:15 SOS Piet XL
Christophe wil een pizza op de barbecue maken, maar helaas blijkt zijn grillavontuur een enorme uitdaging te zijn. Gelukkig schiet Piet te hulp met zijn grill-kennis en een flinke dosis humor.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De kotmadam
Simon heeft zijn zinnen gezet op de vrije kamer in het studentenhuis en weet medestudenten Martha en Ines meteen voor zijn kar te spannen. Jef wil stiekem met zijn maten gaan vissen, maar net voor hij vertrekt duikt plots een jeugdvlam van Jeanne op.
«
»
20:35 Tien Om Te Zien: De zomer van ..
In 1999 zet Belle Perez zich op de kaart met het nummer 'Hello World' en een kapsel dat volgens Andy Peelman wat weg heeft van het coronavirus. Boysband maakt iets minder indruk, maar Five is beter lokaas en brengt alle bakvissen samen op de zeedijk.
«
»
21:40 Ze Zeggen Dat
Met steeds meer inclusieve rolmodellen lijkt het klassieke schoonheidsideaal in de mode-industrie wat passé. De vraag rijst of dat wil zeggen dat uiterlijk er niet meer toe doet.
«
»
22:55 Helden van Hier: De MUG
Vicky geeft pijnstilling aan een jongen met Duchenne, een progressieve spierziekte.
«
»
00:00 Axel Gaat Binnen
Axel leeft en werkt vijf dagen en nachten bij het enige circus dat Vlaanderen nog rijk is: Circus Barones. Hij dompelt zich onder in de kleurrijke wereld van de artiesten van over de hele wereld en hij moet zelf het artiestenleven ten volle ervaren.
«
»
01:10 Dr. Ken
Het is Halloween en het jubileum van Dr. Kens huwelijksaanzoek. De eerste keer ging het niet zo goed, dus wil Ken het graag opnieuw doen. Deze keer gaat het echter ook verkeerd als hij en Allison ruzie krijgen.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers