TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Backdraft
De broers Stephen en Brian zijn sinds hun jeugd al rivalen. Brian, die zichzelf wil bewijzen, helpt bij de onderzoek naar een reeks branden. Hij gedwongen om zijn broederlijke concurrentie met Stephen te overwinnen om de zaak op te lossen.
«
»
15:45 Road Wars
In Torquay voert de Tactical Aid Group een arrestatiebevel uit, maar het wordt niet gemakkelijk.
«
»
16:45 MythBusters
De MythBusters onderzoeken verhalen uit het Wilde Westen: hoe word je een revolverheld en hoe schiet je dynamiet af met een kruisboog?
«
»
17:45 Most Daring
Een agent moet tussenbeide komen wanneer een geval van verkeersagressie danig uit de hand dreigt te lopen. Een toreador behaalt een bijna perfecte score, maar dan slaat het noodlot toe.
«
»
18:40 Most Daring
Een overvaller stormt een buurtwinkel binnen en gaat meteen op de kassa af. De kassabediende is echter niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven en haalt een hamer boven.
«
»
19:35 Most Daring
Op een airshow met Thunderbirds raakt een van de piloten betrokken bij een zware crash. Een paraglider geniet van een aangename vlucht, tot de wind plots keert.
«
»
20:30 Live and Let Die
Geheim agent James Bond doet onderzoek naar de moorden op drie collega's terwijl hij zelf doelwit wordt, de roekeloze Mr. Big is het brein achter de aanslagen. In zijn jacht op de meestercrimineel wordt hij bijgestaan door de beeldschone Solitaire.
«
»
22:45 Most Daring
Een naakte man zet een supermarkt op stelten en gooit een stoel naar een van de klanten. Op een karatetoernooi blijkt de scheidsrechter niet bepaald onpartijdig te zijn.
«
»
23:40 All New Traffic Cops
In Derbyshire drijft een snelle en gevaarlijke chauffeur de Traffic Cops tot het uiterste en haalt snelheden van meer dan 240 km/u op de M1 en scheurt met meer dan 160 km/u over donkere landelijke wegen.
«
»
00:35 All New Traffic Cops
Een vliegende brandblusser wordt op de politie afgeschoten vanuit een vluchtende auto die 250 km/u rijdt op de M1. Bevat scènes van asociaal gedrag.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Milo 2024 CAMILLE (VTM)

De druk neemt toe bij Milo en ze valt flauw in de cafetaria. Pol dwingt haar tot rust, maar Milo wil haar optreden met Liam niet missen en glipt weg. Liam draagt zijn optreden op aan Koen, wat Lou niet kan verkroppen. Hierdoor besluit hij het optreden te boycotten. Nora vertelt Milo over haar ontmoeting met Rik en beseft dat het waarschijnlijk de laatste zal zijn.

'Milo' (seizoensfinale!), om 20/05 uur bij VTM.

Dossiers