TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:25 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
12:25 Slotconcert Koningin Elisabethwedstrijd Viool 2024
De eerste drie laureaten sluiten deze vioolsessie feestelijk af tijdens een optreden met het Orchestre Philharmonique Royal de Liège, geleid door Nuno Coelho.
«
»
15:15 Sporza: Baloise Belgium Tour
Rit 5: Brussel - Brussel (186,1 km)
«
»
17:35 Sporza: UEFA EURO 2024
Slovenië neemt het op tegen Denemarken in Stuttgart in Groep C van EURO 2024. Slovenië wist in alle zes voorgaande wedstrijden tegen Denemarken niet te winnen. Wel kwamen ze tot een gelijkspel in de EK-kwalificatiewedstrijd op 19 juni 2023.
«
»
20:00 Dinosaur Apocalypse With Sir David Attenborough
In het woeste gebied van North Dakota denkt een groep wetenschappers de fossielen te hebben gevonden van dieren die uitgestorven zijn als gevolg van de asteroïde die 66 miljoen jaar geleden de aarde trof.
«
»
20:50 Africa rising with Afua Hirsch
In Ethiopië volgt Afua het spoor van een trotse geschiedenis van drieduizend jaar die net zo belangrijk is als eender welke beschaving in het Westen. Het verhaal van Ethiopië is een van uitdagende onafhankelijkheid, van koningen en communisten.
«
»
21:45 The Handmaid's Tale
June gaat op jacht naar actievere rebellen in het oorlogsgebied van Chicago. Janine probeert haar te helpen bij de nieuwe groep overlevenden te passen. Moira begint aan haar eerste veldhulpmissie.
«
»
22:30 The Handmaid's Tale
Na een onverwacht weerzien met een oude vriend, overweegt June de mogelijkheid van vrijheid en moet ze een reeks onvervulde beloften onder ogen zien.
«
»
23:15 De popcast
Stijn Van de Voorde laat in deze podcast samen met Otto-Jan Ham, Kirsten Lemaire, Thibault Christiaensen en Lennert Coorevits zijn licht schijnen over het popnieuws van de afgelopen week.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Milo 2024 CAMILLE (VTM)

De druk neemt toe bij Milo en ze valt flauw in de cafetaria. Pol dwingt haar tot rust, maar Milo wil haar optreden met Liam niet missen en glipt weg. Liam draagt zijn optreden op aan Koen, wat Lou niet kan verkroppen. Hierdoor besluit hij het optreden te boycotten. Nora vertelt Milo over haar ontmoeting met Rik en beseft dat het waarschijnlijk de laatste zal zijn.

'Milo' (seizoensfinale!), om 20/05 uur bij VTM.

Dossiers