TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:31 Timmy tijd
Tijdens een muziekles besluit Timmy dat hij graag op de trommel wil spelen, maar Yabba krijgt hem. Timmy krijgt ondertussen een triangel. Timmy besluit ervoor te zorgen dat hij de trommel voor zichzelf krijgt.
«
»
05:36 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:44 Hoi Duggee
De konijnen zijn niet blij als Happy hun cake opeet. Duggee besluit een nieuwe cake te maken.
«
»
05:51 Raad eens hoeveel ik van je hou
Hazeltje voelt zich heel bijzonder als er een lieveheersbeestje op hem komt zitten. Het lieveheersbeestje gaat niet meer weg en blijft zelfs een tijdje bij hem. Hazeltje is teleurgesteld als het lieveheersbeestje ineens wegvliegt.
«
»
06:02 Jojo & Ouma
JoJo leert hoe leuk de kapper kan zijn als ze voor het eerst gaat met oma, die een trimbeurt houdt voor Ezra's feestje. Jared heeft een afspraak om zijn haar er fris uit te laten zien.
«
»
06:13 Vos en Haas
De neef van de vos komt naar het dorp. De vos wil dat neef Karju laat zien dat ze in het bos hoort.
«
»
06:23 Tip de Muis
Tip maakt tijdens het verstoppertje spelen de trui van Marylou stuk. Omdat hij denkt dat hij dan naar de gevangenis moet, verstopt hij zich in zijn kamer. Maar dan komt agent Albert op bezoek...
«
»
06:30 Charlie en Lola
Het is de allereerste sportdag op school voor Lola en na zorgvuldige afweging besluit ze mee te doen aan de ei en lepelwedstrijd. Het is de moeilijkste race van allemaal want Lola moet haar ei op de lepel zien te houden.
«
»
06:42 Peppa Pig
De familie Big gaat naar het waterpark. Mevrouw Konijn heeft de leiding. Er zijn veel leuke dingen te doen in het waterpark, maar eerst moet je je zwemkleding aandoen. Ze ontdekken een bubbelbad en hebben veel lol met de bellen.
«
»
06:47 Peppa Pig
Peppa en George gaan bij opa en oma Big spelen. Oma is vandaag gastvrouw voor een historisch rollenspel over dinosaurussen met haar vrienden. Ze heeft speciale kostuums voor Peppa en George.
«
»
06:52 Splat & Seymour
Splat heeft slecht geslapen. Er komen allerlei vreemde geluiden uit de hut. Seymour weet zeker dat er spoken in zitten! De vrienden gaan op spokenjacht, samen met Katja.
«
»
07:03 Lucas de spin
Avocado is een stout hondje geweest en wordt opgesloten in haar bench. Lucas en Findley besluiten haar te vermaken met grappen en spelletjes zodat ze zich niet verveelt tijdens haar time-out.
«
»
07:12 Brandweerman Sam
James gebruikt de enorme verrekijker van zijn vader in de hoop een zeldzame zeehond te zien.
«
»
07:22 Biff and Chip
De vrienden ontdekken dat mama wel eens een draak zou kunnen zijn. Maar wat als ze met haar vlammende adem de boel in brand steekt?
«
»
07:33 Waffel de wonderhond
Zoe heeft allerlei verrassingen en Doug zal een paar dagen bij haar blijven en dat vindt Waffel niet zo leuk. Hij weet dat hij Doug zal missen. Mevrouw Hobbs houdt Waffel ondertussen in de gaten met haar spionage-apparatuur.
«
»
07:44 Samson en Marie
Marie is verliefd op de pizzabezorger. Ze bestelt extra pizza's om hem nog eens te zien. Maar de pizza's zijn niet echt lekker. Marie bestelt er toch nog een om de jongen mee uit te kunnen vragen.
«
»
07:47 Vilda
De vijfjarige Vilda woont samen met haar vader in een appartement. Ze maakt van alles mee en komt er zo achter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt. Ze ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn.
«
»
07:56 Jottum
Faye gaat uit eten met haar moeder en Jottum mag ook mee. Hij kan niet wachten om lekker te gaan eten. Maar als ze bij het restaurant aankomen, mag Jottum niet naar binnen van de ober.
«
»
08:05 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysteriebox? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
08:20 Kindertijd
Rifka en Melle zijn dol op elkaar. Ze sturen elkaar kaarten op vakantie en willen eigenlijk ook trouwen later. Rifka verrast Melle, omdat hij bijna jarig is, met een feestje voor hun samen.
«
»
08:29 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet.
«
»
08:45 Zappsport Kantine
Gerda is met haar verkeerde been uit bed gestapt, drie vrienden staan oog in oog met de beste tennissers ter wereld en het is de beurt aan de jeugd van Go Ahead Eagles om te Latjetrappen.
«
»
09:05 In Oranje
Remco is een talentvolle en fanatieke voetballer die niets liever wil dan in het Nederlands Elftal spelen. Maar als zijn vader komt te overlijden stort zijn wereld en verliest hij de zin om te spelen. Anneke probeert hem weer de motivatie te vinden.
«
»
10:38 Enkeltje Verweggistan
De achtjarige Kaatje verhuist met haar ouders naar Griekenland. Haar grote broers en zus blijven achter in Nederland. Zal het haar mee- of tegenvallen om zonder hen te verhuizen naar een ander land?
«
»
11:03 Wat maak je Menu?
In hun veldkeuken bereiden Jasper en Marius samen met een jonge gastkok verrassende maaltijden met vreemde ingrediënten voor hun vrienden en familie in het Testaurant. Ondertussen staat Freddy te koken voor een koelkastgast die iets niet lust.
«
»
11:25 Rachel en Elbert passen op
Nu boer Paul weg is, ervaren Rachel en Elbert hoe zwaar het is om de boerderij draaiende te houden. De vermoeidheid slaat toe, wat leidt tot kleine irritaties die niet handig zijn, wanneer je samen moet werken.
«
»
11:51 Heel Vlaanderen bakt kids
Voor de technische proef maken de bakkers een peperkoekenhart met hun levensmotto. Als spektakelstuk maken ze een open boek-taart, waarin ze iets meer vertellen over zichzelf. Acht bestsellers voor de jury om van te proeven.
«
»
12:36 Flexe Gasten
Na een gênant incident in de kantine zijn de Flexe gasten weer de losers van de school. Ze realiseren zich dat er maar één manier is om hun imago te redden: meedoen aan de hiphop-wedstrijd.
«
»
12:49 Flexe Gasten
Lucas is trending nadat een video met zijn 'bruine slip' viral is gegaan. Oscar is bang dat deze negatieve publiciteit op de Flexe gasten af zal stralen. Hij besluit Lucas uit de groep te zetten.
«
»
13:01 Flexe Gasten
Wanneer Oscar en Lucas de nieuwe track van Steef niet tof vinden, daagt Steef hen uit tot een weddenschap. Als ze binnen een dag een date regelen, mogen zij de track voor de hiphopwedstrijd bepalen.
«
»
13:13 Flexe Gasten
Het is de dag van de wedstrijd en de Flexe gasten staan op het punt van vertrekken. Maar dan blijken ze een proefwerk te hebben. In paniek bedenkt Oscar een riskant plan om er onder uit te komen.
«
»
13:25 Flexe Gasten
De hiphopwedstrijd staat op het punt van beginnen, maar Oscar blijkt de laptop met de track van de Flexe gasten te zijn vergeten. Wanneer hij deze stiekem probeert terug te halen, wordt hij betrapt.
«
»
13:38 Steven en Jamie Kazàn - Road to Vegas
Terwijl Jamie werkt als taxichauffeur, denkt Steven rijk te worden door te zoeken naar een schat met een metaaldetector. Zijn vriend Bram Krikke heeft hele andere plannen: online geld verdienen.
«
»
14:01 De Eindmusical
Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.
«
»
14:18 Theodosia
Wanneer Will en Safiya de dupe zijn van een boobytrap, heeft Theo alle tijd nodig om met een oplossing te komen.
«
»
14:43 Voetbalmeisjes
Roxy begint met haar training bij de KNVB. De trainingen zijn een stuk zwaarder dan bij FC Athena en de spelers zijn een stuk minder sympathiek.
«
»
15:06 Voetbalmeisjes
Als Maya een lekke band heeft, rijdt ze mee met coach Choukri. De meiden van het team weten zeker dat Mikey uit het jongensteam Maya leuk vindt, maar opeens ziet Maya alleen Choukri.
«
»
15:31 Mier
Théo wil heel graag zijn vader helpen om weer een doel in zijn leven te krijgen. Wanneer de scout van Arsenal langskomt bij Théo's voetbalclub ziet hij dit als dé kans om zijn vader uit de put te krijgen.
«
»
17:08 Freeks wilde wereld
Freek duikt het ijskoude Canadese water in, op zoek naar zeeleeuwen. Deze zeezoogdieren hebben helemaal geen last van de kou. De kust zit vol met zeesterren, kwallen en ander bijzonder zeeleven.
«
»
17:20 Topdoks
Rachel en Elbert nemen de school in het ziekenhuis over. Wat vinden de leerling-patiënten van hun lessen? En in het Topdoks Lab wil Rachel weten of je boerend kunt zingen. Of zingend boeren.
«
»
17:41 De dikke data show
Kunnen we nog wel zonder internet? Quinty gaat naar een supergeheime plek in Nederland waar ze het internet goed in de gaten houden en spreekt iemand die zo veel mogelijk zonder internet leeft.
«
»
18:02 Teenage Boss
Gabriella heeft te veel geld uitgegeven voor het einde van de maand. Omdat er geen geld meer is om de rekeningen te betalen, dreigt Numidia de stekker eruit te trekken. Verzint Gabriella een list?
«
»
18:35 Welkom in de jaren 60
Annie M.G. Schmidt vertelt Dorine over de enorme welvaart van 'haar' jaren 60. Met o.a. Dolle Mina's, gastarbeiders, de bermtoeristen en de modepolitie.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Kinderen van Mavungu
Kennismaking met Kenny, Yoseva en Maticha. Hun voorouders zijn gevlucht van de plantages en zochten een veilige plek diep in de jungle van Suriname in het dorp Pikin Slee. Bosgod Mavungu waakt over de kinderen. Dit is hun laatste jaar in de jungle.
«
»
19:46 3 Op Reis
Sahil maakt een roadtrip door Tunesië. Waar veel mensen kiezen voor een van de resorts aan de kust, laat Sahil juist zien wat het land nog meer te bieden heeft. Daarnaast bezoekt hij filmlocaties van Star Wars.
«
»
20:22 Marokkaanse bruiloft
Yasmine heeft maar één droom: een succesvol advocaat te worden, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezelle status. Aangemoedigd door haar vriendinnen dwingt Yasmine zichzelf om open te staan voor de liefde.
«
»
22:19 Toren C
Absurdistische komische televisieserie. waarin Margôt Ros en Maike Meijer in de huid kruipen van zo'n veertig verschillende karakters die het bedrijvencomplex Toren C bevolken, een kantoorhel van acht verdiepingen.
«
»
22:52 Louis Theroux: Medicated Kids
Louis Theroux poogt erachter te komen waarom gedragsproblemen van Amerikaanse kinderen in toenemende mate worden toegeschreven aan psychiatrische afwijkingen als ADD, ADHD, OCD.
«
»
23:59 NOS Studio Fußball
Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.
«
»
00:48 NOS Studio Fußball
Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.
«
»
01:39 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
01:59 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers