TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 A.P. Bio
Victor wil door Ashlanda een gewaagde foto te sturen net als zijn leeftijdsgenoten een man zijn. Grace en Anthony proberen Mary en directeur Durbin in de val te lokken nadat ze een gesprek opvangen dat hen medelijden doet krijgen met alleenstaanden.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 The Bold Type
Jane besluit een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor Sutton te organiseren, maar de bruid kan er niet van genieten. Kat ontdekt verrassende informatie over RJ.
«
»
12:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 V.C. Andrews' All That Glitters
Ruby is vastbesloten om haar leven weer op de rails te krijgen, met name voor haar dochtertje. Wanneer Paul zijn steun aanbiedt, ziet ze de toekomst weer rooskleurig tegemoet. Maar zijn moeder Gladys is niet van plan om het Ruby gemakkelijk te maken.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
Leonard schrikt zich rot wanneer zijn moeder onverwachts op bezoek komt. Als hij erachter komt dat Sheldon hier veel meer vanaf wist verandert zijn schrik in woede.
«
»
17:45 The Big Bang Theory
Leonard is ontgoocheld als hij erachter komt dat Penny in helderzienden gelooft. Ondertussen hebben Raj en Sheldon een leuke tijd op een feestje op de universiteit.
«
»
18:10 The Big Bang Theory
Wanneer er ingebroken wordt in het appartement van Leonard en Sheldon ontwikkelen de vrienden een ingenieus beveiligingssysteem.
«
»
18:35 The Big Bang Theory
Sheldon ondervindt moeite met het oplossen van een wetenschappelijk probleem. Geïnspireerd door Einstein neemt hij een baan aan bij Penny's werk om zijn creativiteit te stimuleren.
«
»
18:55 The Big Bang Theory
Leonard wordt uitgenodigd om de deeltjesversneller in Zwitserland te bezoeken. Sheldon doet er alles aan om ervoor te zorgen dat hij met Leonard mee mag in plaats van Penny.
«
»
19:20 The Big Bang Theory
Sheldon moet voor de rechter verschijnen vanwege een verkeersovertreding, hierdoor mist hij een signeersessie met Stan Lee, de man achter 'Spiderman', bij de stripboekenwinkel.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Als de vrienden een ring, gebruikt in de film 'The Lord of the Rings', vinden zorgt dit voor spanningen binnen de groep; iedereen wil iets anders met het relikwie.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Sheldons angst om publiekelijk te spreken speelt hem parten als hij een prijs wint, die vrienden proberen hem op allerlei manieren voor te bereiden op zijn speech.
«
»
20:35 Wild Card
De verstokte gokker Nick Wild werkt als bodyguard. Op een dag schiet hij een vriendin te hulp die door een gangster wordt lastiggevallen. Dat brengt hem echter in een lastig parket met de maffia.
«
»
22:20 Magnum P.I.
Wanneer Rick wordt gevraagd om te helpen bij een federaal onderzoek naar Robbie, start Magnum zijn eigen onderzoek. Higgins onderzoekt de verdwijning van het spaargeld van een bewoner van een bejaardentehuis.
«
»
23:15 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
De naam en het gezicht van The Bone Collector zijn overal in het nieuws en toch blijft hij het team een stap voor zijn en voert hij zijn ultieme wraakplan uit door zich te richten op degenen die het dichtst bij Lincoln staan, waaronder Amelia.
«
»
00:05 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
Amelia weet te ontsnappen aan de hinderlaag van The Bone Collector en Claire slaagt erin de moordenaar die het huis van Lincoln is binnengeslopen, te laten ontsnappen. Tijdens een overplaatsing worden Lincoln's vrouw en zoon ontvoerd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers