TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:30 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:30 The Golden Girls
Dorothy's oude vriendin Jean komt op bezoek in Miami en ze besluit Blanche en Rose niet te vertellen dat Jean lesbisch is. Nadat Jean enige tijd heeft doorgebracht met Rose, begint ze voor haar te vallen.
«
»
17:05 SOS Piet
Piet haast zich naar Marleen om haar te helpen met de bereiding van een tartiflette. Haar eigen probeersel is lekker van smaak, maar lopend in plaats van smeuïg. Ook de aardappelen zijn niet gaar hoewel het gerecht een uur in de oven heeft gestaan.
«
»
17:40 SOS Piet
Carry voelt zich thuis in de keuken, maar snijtechnieken is ze niet meester. Ze wil fijne schijfjes kunnen snijden zonder haar handen te verwonden. Ze wil ook weten welk mes voor welk werk geschikt is, en hoe ze haar messen moet slijpen.
«
»
18:10 SOS Piet
Piet krijgt een mail van Xavier De Pauw, die verantwoordelijk is voor de Vlaamse Club in Londen. De leden van de club zijn fervente kookliefhebbers, maar het kerstmenu dreigt in het honderd te lopen. Piet schiet te hulp.
«
»
18:40 SOS Piet
Gilberte heeft op oudejaarsavond tien gasten uitgenodigd die ze culinair in de watten wil leggen. Als gastvrouw wil ze zelf ook aan de feestdis kunnen zitten, en rekent daarom op Piet om voor haar een haalbaar menu samen te stellen.
«
»
19:15 SOS Piet
Claudia wil haas maken, maar haar eigen probeersel is een mislukking: het vlees blijft taai, en de saus is smaakloos en waterachtig. Piet Huysentruyt wil weten waar het fout gaat, en zet Claudia aan het werk.
«
»
19:50 Ons Geluk
Rene en Leontine lijken wat meer naar elkaar toe te groeien. Rene is zelfs bereid om met zijn vrouw op bedevaart te gaan. Zij wil hem opnieuw integreren in het kunstleven in Lagerzeel, wat niet helemaal niet naar de zin is van Cogels.
«
»
21:05 Ons Geluk
Mie ontmoet de recent in Lagerzeel aangekomen Han. Het klikt meteen tussen hen. Jozef vindt zijn broer maar een flierefluiter, die enkel komt profiteren van wat hij in de garage gedurende al die jaren heeft opgebouwd.
«
»
22:25 Baantjer
Een uitgever van damesbladen wordt dood aangetroffen, en blijkt niet geliefd geweest te zijn.
«
»
23:15 Baantjer
Als een oude vrouw in haar bed dood wordt aangetroffen, vermoedt Den Koninghe dat het om moord gaat.
«
»
00:10 The Golden Girls
Blanche's vader komt op bezoek in Miami en kondigt aan dat hij gaat trouwen. Blanche is dolblij, tot ze z'n verloofde ontmoet, die jonger is dan zij. Dorothy en Rose doen mee aan een liedjeswedstrijd.
«
»
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers