TVgids - VRT 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Journaallus
Herhalingen van het journaal.
«
»
09:00 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
11:00 De zevende dag
Programma waarin dieper wordt ingegaan op de politieke en maatschappelijke actualiteit en cultuur. Daarnaast is er aandacht voor sport en muziek.
«
»
13:00 VRT NWS journaal 13u
Met het laatste nieuws, sport, nationale en internationale gebeurtenissen en de weersverwachting.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
13:30 Gino's Italian Express
Gino begint zijn Italiaanse avontuur in het Franse Alpendorpje Breil-sur-Roya, waar hij de trein door de Alpen richting Turijn neemt. Hij ontmoet een dokter die zijn ronde te paard doet en maakt een ritje in een authentieke Fiat 500.
«
»
13:55 Sporza op zondag
Wielrennen. Liveverslag van de GP Jean-Pierre Monseré. Commentaar: Christophe Vandegoor en Sven Nys. Wielrennen. Liveverslag van de eerste rit in Parijs-Nice: Les Mureaux > Les Mureaux (157,7 km). Commentaar: Renaat Schotte en Bert De Backer.
«
»
18:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
18:10 Dagelijkse kost
Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
«
»
19:00 VRT NWS journaal 19u
Met het laatste nieuws, sport, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
19:22 Sportweekend
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit.
«
»
19:55 Het weer (vooravond)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
20:00 Kamp Waes
Het is een heftige nacht. Met Kaat en Dries in de handen van de terroristen wordt de druk nu helemaal opgevoerd. De hele nacht worden ze ondervraagd. Gaan ze kraken of niet? En vooral: gaan ze lang genoeg kunnen volhouden, want ze worden bevrijd.
«
»
20:55 Juliet
Rechercheur Juliet Dumon keert vanuit Brussel terug naar haar geboortedorp De Haan. Ze gaat op zoek naar een pleeggezin voor haar tienernichtje Chloë en kan tijdelijk aan de slag bij een team van de plaatselijke recherche.
«
»
21:45 De ideale wereld
Compilatie van de afgelopen week.
«
»
22:25 VRT NWS laat
Compleet nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, interviews, sport en de weersverwachting.
«
»
22:39 Keno
Spelprogramma dat wordt georganiseerd door de Nationale Loterij. Mensen maken vaak kans op enorme geldprijzen.
«
»
22:40 Het weer (laat)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
22:45 First dates
Voor het eerst komen er drie vriendinnen samen op date. Ilona, Veronique en Wendy zijn naast hartsvriendinnen ook collega's. Voor Ilona is groot wel aantrekkelijk. Veronique krijgt chef-kok Stijn voorgeschoteld en Wendy date de blonde Jonas.
«
»
23:30 Thuis
Emma heeft zich belachelijk gemaakt. Eddy zit al veel te lang alleen en heeft nood aan actie; hij zoekt zijn partner in crime op. Dries brengt Marianne een bezoekje, maar wordt daar op zijn plaats gezet. Judith is bezorgd over Bob.
«
»
23:55 De zevende dag
Programma waarin dieper wordt ingegaan op de politieke en maatschappelijke actualiteit en cultuur. Daarnaast is er aandacht voor sport en muziek.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers