TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:00 De markt
Duidingsprogramma over de economische actualiteit van de afgelopen week.
«
»
17:25 Pano
Pijn, een struggle, uitputtend, messteken bijna in uw buik. Minstens 1 op de 10 vrouwen in ons land lijdt aan endometriose. En toch is er bitter weinig geweten over deze chronische gynaecologische aandoening. Een diagnose laat jaren op zich wachten.
«
»
18:05 Rudeboy: The Story of Trojan Records
Het Londense label Trojan Records groeit in de jaren zestig en zeventig uit tot een van de meest invloedrijke platenmaatschappijen in de geschiedenis. Dit speelde een grote rol in de opkomst van Jamaicaanse muziekstijlen in Groot-Brittannië.
«
»
19:30 Vranckx
De steenkoolmijnen van Colombia draaien weer op volle toeren. En dat heeft alles te maken met de oorlog in Oekraïne. Want nu goedkoop gas uit Rusland verleden tijd is, voert Europa opnieuw meer steenkool in uit Colombia.
«
»
20:00 Dokter Ruben
Gif maakt ziek. Zolang drugs overal in Tijuana beschikbaar zijn, is lichamelijk afkicken niet genoeg. Op het platteland van Punjab woedt een ware kankerepidemie onder boerenfamilies door landbouwgif.
«
»
20:50 Elon Musk's Twitter takeover
Deze documentaire onderzoekt de lange en vaak moeilijke relatie van miljardair Elon Musk met het sociale netwerk Twitter (X). Hoe een van de meest provocerende gebruikers van het platform de enige eigenaar werd.
«
»
21:45 Totally Completely Fine
In de nasleep van een tragedie op de richel, verlaat Vivian haar post en valt ze terug in haar oude gewoontes. Ondertussen neemt John Hendrix mee op een golfreisje om te proberen zijn problemen met Laura tot op de bodem uit te spitten.
«
»
22:30 Bupkis
Pete wil vader worden, maar alleen zijn moeder steunt het idee. Pete brengt de dag met een kind door in een pretpark om te zien hoe het is om vader te zijn, terwijl Amy meerdere invalshoeken nastreeft om Pete zo snel mogelijk vader te maken.
«
»
22:55 Bupkis
Als Pete met Kerst in Canada een oorlogsfilm maakt, voelt hij zich eenzaam en maakt hij hierdoor een slechte keuze.
«
»
23:30 De popcast
Stijn Van de Voorde laat in deze podcast samen met Otto-Jan Ham, Kirsten Lemaire, Thibault Christiaensen en Lennert Coorevits zijn licht schijnen over het popnieuws van de afgelopen week.
«
»
00:40 Canvaslus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen van o.a. `Het weer', `De afspraak' en `Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers