TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 The Missing Sister
Wanneer Sharon eindelijk haar vervreemde zus Raven opspoort, is ze opgetogen dat ze weer bij elkaar zijn. Totdat ze begint te vermoeden dat Raven eigenlijk helemaal niet haar zus is.
«
»
10:35 Killing Your Daughter
Candace is sinds kort getrouwd en ontdekt dankzij een DNA-test wie haar biologische ouders zijn. Het gaat om Tom en Jeannette Mason, twee rijke mensen die op een groot landgoed wonen.
«
»
12:05 Social Media Murders
Molly McLaren werd vermoord door haar ex, die haar stalkte via social media. Familie en vrienden vertellen hoe het zo ver is gekomen.
«
»
12:55 Social Media Murders
Alice Ruggles was een jonge vrouw die voortdurend gestalkt en belaagd werd door haar ex-vriend via sociale media, en daarna koelbloedig om het leven werd gebracht in haar eigen huis.
«
»
13:45 Buried in the Backyard
Nadat een huiseigenaar een gemummificeerd lijk ontdekt in een vat onder zijn huis, moeten detectives een reeks verborgen aanwijzingen zien te verzamelen om de moordenaar te vinden.
«
»
14:30 Buried in the Backyard
Wanneer het lichaam van een geliefde bejaarde vrouw brutaal vermoord wordt teruggevonden in een decoratieve wensput in haar achtertuin, gaat een detective op jacht om de moordenaar te pakken.
«
»
15:10 Buried in the Backyard
Onderzoekers geloven dat een jonge vrouw uit eigen beweging is vertrokken, maar haar moeder is ervan overtuigd dat iemand in haar omgeving een groot geheim verbergt.
«
»
15:55 Buried in the Backyard
Speurders trachten de resten te identificeren van een slachtoffer dat werd teruggevonden in een achtertuin in Californië. Ze ontdekken dat daar 30 jaar eerder nog een moord werd gepleegd.
«
»
16:40 Criminal Confessions
Nadat ze een telefoontje krijgen dat een vrouw en moeder al tien jaar vermist zijn, starten de sheriffs een onderzoek dat een web van leugens blootlegt dat hen naar de waarheid leidt.
«
»
17:25 Criminal Confessions
Een bestuurder houdt een schietpartij van zeven uur, doodt zes mensen en verwondt er twee ernstig.
«
»
18:10 Criminal Confessions
Als de negentienjarige Kenia verdwijnt, begint haar familie meteen een eigen onderzoek om haar te vinden. Wanneer de politie zich bij hen aansluit, volgen ze alarmerende aanwijzingen die hen doen geloven dat Kenia niet levend wordt teruggevonden.
«
»
18:55 Criminal Confessions
Een geliefd lid van de plaatselijke gemeenschap wordt op brute wijze vermoord, waarbij een deel van zijn lichaam door de moordenaar als souvenir lijkt te zijn meegenomen. Rechercheurs proberen deze afschuwelijke misdaad te begrijpen.
«
»
19:40 Criminal Confessions
Nadat een gescheiden moeder vermoord wordt aangetroffen in haar huis, ontdekt de politie dat er een ongewone reeks mensen bij haar leven betrokken was.
«
»
20:30 Aurora Teagarden Mysteries: An Inheritance to Die For
Aurora onderzoekt vergiftigingen op de bruiloft van Lizzy Allison en Bubba Rankart, waarbij recente wijzigingen in het testament van een van de slachtoffers argwaan wekken.
«
»
21:55 Aurora Teagarden Mysteries: A Very Foul Play
Aurora en haar vrienden gaan naar een resort voor een true crime conferentie. Terwijl ze daar zijn, nemen ze deel aan een mysterieus dinertheater. Maar kunst imiteert het leven wanneer een acteur echt wordt vermoord.
«
»
23:20 Gestalkt
Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de negendertigjarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker die haar uiteindelijk met de dood bedreigt.
«
»
00:10 Gestalkt
Een ogenschijnlijk onschuldig contact via datingapp Tinder mondt voor Sam uit in een afschuwelijke stalking die nu al een jaar gaande is. Omdat hij niet weet wie de stalker is, voelt Sam zich nergens meer veilig.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers