TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Meiden die rijden
We gaan onder andere met de Overijsselse Diane mee op de truck naar Denemarken en glamourgirl Kim leert ons alles over het bloementransport.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Hoarders: Buried Alive in My Bedroom
In Mansfield zijn de echtgenoot en kleinkinderen van Sue haar verzamelgedrag meer dan beu. Haar slaapkamer heeft ondertussen meer weg van een poppenkerkhof dan van een rustplek.
«
»
13:00 Kitchen Nightmares
South Brooklyn Foundry in Bayridge, New York, zit in slechte papieren en dat komt vooral omdat eigenaars Sam Dabbas en Kelly Agnes het vaak oneens zijn met elkaar.
«
»
13:45 Darts
Verslag van de UK Open, waar vandaag de wedstrijden uit de kwartfinales ronde op het programma staan.
«
»
18:00 Benidorm Bastards
Verborgen camerashow waarin enkele senioren nietsvermoedende jongeren in de luren leggen. De senioren weten wat ze doen, de onschuldige voorbijgangers niet.
«
»
18:30 Het echte leven in de ZOO
In de vlindertuin steelt blauwe morpho Agaat de show. Deze kleurrijke vlinder leeft maar 20 dagen.
«
»
19:05 Kitchen Nightmares
South Brooklyn Foundry in Bayridge, New York, zit in slechte papieren en dat komt vooral omdat eigenaars Sam Dabbas en Kelly Agnes het vaak oneens zijn met elkaar.
«
»
20:00 Darts
Verslag van de UK Open, waar vanavond de halve finales & finale op het programma staan.
«
»
00:00 Hoarders
De dochters van een vrouw willen dat ze haar auto verlaat en haar volle huis opruimt. En een vrouw uit Napa Valley dreigt haar twee jonge kinderen te verliezen als ze haar rommel niet opruimt.
«
»
00:50 Obese
Johan is al 28 jaar gelukkig met Simone en samen hebben ze twee kinderen. Door zijn werk als nachtbeveiliger en zijn ongezonde levensstijl lijdt Johan aan morbide obesitas.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers