TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Kabouter Plop legt in het bos een valstrik. Hij wil het konijn vangen dat zijn bloemetjes oppeuzelt.
«
»
06:10 Kabouter Plop
In de Melkherberg is de voorraad Plopkoeken op. Klus besluit zelf de lekkernijen te bakken.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus heeft een boomstronk bewerkt tot een stoeltje. Hij wil dat zijn vrienden het stoeltje proberen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Smal, Kwebbel en Plop willen een stuk taart eten wanneer Klus, gewapend met een weegschaal, zijn opwachting maakt. Hij beweert dat gebak eten ongezond is, vooral als je veel weegt.
«
»
06:30 Nils Holgersson
Nils en Martin ontmoeten Giulio de Veelvraat, en iedereen is bang voor hem ondanks dat hij heel zachtaardig is. Dat maakt hem ongelukkig en eenzaam.
«
»
06:40 Nils Holgersson
Nils en Martin leren Sola kennen, een elfje dat erg op Lina lijkt en met haar toverstaf het mooiste vuurwerk veroorzaakt. De Zwarte Elf gooit echter weer roet in het eten.
«
»
06:50 Maya de Bij
Rechter Bijenwas inspecteert de bijenkorf en ontdekt zo dat Maya buiten leeft. Hij beslist om haar uit de bijenkorf te verbannen, omdat hij ervan overtuigd is dat haar levensstijl een bedreiging vormt voor de andere bijen.
«
»
07:05 De Wereld Van K3
Vandaag testen Karen, Kristel en Josje een paar super leuke kapsels bij elkaar uit, want ze hebben een brief ontvangen van een meisje dat op zoek is naar inspiratie voor haar kapsel.
«
»
07:20 Wakandy
Met veel moed en zelfvertrouwen gaat Andy Peelman opnieuw elke uitdaging aan die zijn pad kruist.
«
»
07:35 K3 Roller Disco
Hanne spaart al enige tijd voor een nieuwe InGame die uitkomt. Ze gaat kamperen aan de winkel om er als eerste eentje te bemachtigen. Marthe wil dat ze wacht met spelen tot dat de werkdag erop zit.
«
»
07:55 Move On
De crew van Move On geeft het beste van zichzelf tijdens de Ultimate Dance Competition, maar de wedstrijd brengt ook heel wat verrassingen met zich mee. Bea stelt haar nieuwe vriendin aan Steffi voor, maar die ontmoeting loopt niet zoals gehoopt.
«
»
08:20 Lego Masters
In de spectaculairste aflevering tot nu toe moeten de vijf overgebleven teams voor de eerste opdracht bouwwerken onder een gigantische heliumballon bouwen. Voor opdracht twee gaat het stormen in de studio.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Bruno vindt een muntstuk op het erf van Nonkel Jef, nadat een groepje schoolkinderen de boerderij heeft bezocht. De vader van een van de schoolkinderen zegt dat hij een munt uit zijn kostbare verzameling verloren is.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Benidorm Bastards
Verborgen camerashow waarin enkele senioren nietsvermoedende jongeren in de luren leggen. De senioren weten wat ze doen, de onschuldige voorbijgangers niet.
«
»
12:25 Altijd Prijs
Om de vijfde verjaardag van de kapsalon van haar zus Evi te vieren, koopt Sandra een haute-couturejurk. Rudy kan er niet om lachen wanneer hij de prijs hoort. Op het feestje wil Evi weten waar haar zus de jurk gekocht heeft.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Design Secrets
Enkele designers nemen ons mee naar mooie projecten in binnen- en buitenland, evenementen en netwerkborrels. Ze vertellen over hun passie en inspireren de kijkers met de laatste trends.
«
»
14:20 Aspe
Ludovic Degroof wordt slachtoffer van een overval op zijn juwelierszaak. Uit de kluis wordt niets ontvreemd, maar iets toegevoegd: een stuk papier waarop een vierkant is getekend. Van In gaat op onderzoek uit.
«
»
16:00 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel België om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
16:40 Superstore
Als Amy Mateo met Jeff op een geheime date ziet, bemoeit ze zich ermee. Intussen is Glenn boos op Jonah, die het beter deed bij de Wellness Fair. Dina wil bewijzen dat Amy niet echt ziek was.
«
»
17:00 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
17:15 Helden van hier: Door het vuur
De hulpdiensten rukken massaal uit wanneer er zich een zware explosie voordoet in de kapsalon van een rusthuis. De explosie gebeurde terwijl alle bewoners in bed lagen, dus de hulpverleners moeten meteen een grootschalige evacuatie opstarten.
«
»
18:15 SOS Piet XL
Piet gaat langs bij Sven en Anke van Joe FM. Anke groeide op in een frituur, maar maakt geen friet.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw
Dina Tersago geeft het startschot voor een nieuw seizoen. Ze stelt de vijf boeren en één boerin voor die later dit jaar op zoek gaan naar een liefdespartner.
«
»
21:20 Sergio Over De Grens
Sergio neemt Mathieu Terryn mee op een rit door het Zwitserse winter wonderland. Wie Zwitserland zegt, zegt kaas. Ze gaan er daarom op bezoek bij een bekende kaasmaker.
«
»
22:30 Alloo in de buitenlandse gevangenis
Luk brengt in Turnhout een bezoek aan Robby, die bijna vijftien jaar in de gevangenis heeft gezeten.
«
»
23:40 Wat zou jij doen?
Olivier overweegt of hij een metalband moet oprichten of toch solo moet blijven spelen. Iris gaat haar haar doneren aan Think Pink. Moet ze na deze donatie voor een zeer korte coupe gaan of niet?
«
»
00:45 Telefacts
Autisme uit zich bij vrouwen anders dan bij mannen en daarom wordt het niet altijd meteen herkend. Christine McGuinness, een Brits model en tv-persoonlijkheid, ontdekte het op haar 33ste.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers