TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 In the Dark
Murphy komt eindelijk achter de waarheid over Jess, dat dwingt haar om goed naar zichzelf te kijken.
«
»
02:15 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
03:05 The Equalizer
Na McCalls ontvoering zal het aan de mensen die het dichtst bij haar staan zijn om samen te komen en een manier te verzinnen om haar te redden. Maar dat blijkt nog niet makkelijk te zijn.
«
»
03:45 The Equalizer
De dochter van een NYFD-brandweerman verdwijnt plotseling en ze vraagt de hulp van het team om hem weer terug te vinden. Tante Vi en Delilah proberen alles in goede banen te leiden.
«
»
04:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:15 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:45 Last Man Standing
Wanneer Mandy en Kyle aarzelen om naar hun eigen huis te verhuizen, probeert Mike hen over te halen. Ondertussen doen Ed en Chuck hun best om geen bijdrage te hoeven leveren aan Boyds inzamelingsactie.
«
»
07:15 Last Man Standing
Mike probeert Vanessa te helpen, die last heeft van het legenestsyndroom. Mandy krijgt het moeilijk als Kristin haar zwangerschap aankondigt.
«
»
07:40 Last Man Standing
Mike en Chucks plannen om een renovatieservice te starten voor klassieke auto's storten ineen als Joe ook uitgenodigd wordt om mee te doen. Ondertussen realiseert Vanessa dat Mandy Kyle voor de gek houdt.
«
»
08:10 Last Man Standing
Mike vindt het moeilijk om een evenwicht te vinden tussen zijn drang naar tijd voor zichzelf en het vinden van een gezamenlijke hobby met Vanessa.
«
»
08:35 Last Man Standing
Kristin schakelt Mike in om haar gender reveal party te organiseren, maar die schuift de opdracht liever door naar Vanessa. Chuck en Joe beklagen zich dat ze de logeerkamer van Ed omgetoverd hebben tot een poppenparadijs voor Bonnie.
«
»
09:05 American Pickers
Mike en Frank zijn op jacht naar bijzondere objecten in Texas. Tijdens hun reizen ontdekken de jongens een Gilley's piano, een gigantisch bord en enkele zeldzame colaflesjes die waardevol zouden kunnen zijn.
«
»
10:00 American Pickers
Mike en Frank struinen een autokerkhof af in Maryland, waar ze een hobbelpaard met springveer en een unieke minimotorfiets van een boer vinden. Onderweg vinden ze ook nog drie generaties verzamelitems in een barak in West Virginia.
«
»
10:55 American Pickers
Mike en Frank keren terug naar een aantal favoriete locaties. Ze beginnen in Pennsylvania, waar ze een collectie die zich zeven meter onder de grond bevindt opnieuw bezoeken. Frank is vastbesloten een antiek reclamebordje te kopen.
«
»
11:50 American Pickers
Mike en Frank vinden gloednieuwe goederen in een van de oudste fietszaken in Amerika.
«
»
12:50 American Pickers
Mike, Frank en Danielle hangen rond met muzieklegendes en Rock & Roll 'Hall of Famers'. Ze zijn op zoek naar waardevolle vintage gitaren en andere objecten die te maken hebben met de rijke muziekgeschiedenis.
«
»
13:45 Station 19
Theo en Vic behalen een mijlpaal in hun relatie, maar Vic zit in de knoop met haar gevoelens over Theo. Andy zoekt zijn toevlucht bij Dean thuis en helpt bij de zorg voor Pruitt. Een explosie verandert voor altijd het leven van de brandweerlieden.
«
»
14:30 Station 19
Station 19 en Station 23 proberen Thanksgiving te vieren in de nasleep van de explosie. De brandweerlieden komen samen om te koken, hun familiebanden te vieren en te proosten op dierbaren die ze hebben verloren.
«
»
15:25 Station 19
Vic en Jack steunen elkaar terwijl ze het verlies van Dean verwerken. Ben en Bailey proberen Deans ouders ervan te overtuigen dat ze Pru mogen opvoeden. Andy krijgt tijdelijk wat extra taken. Carina en Maya kijken hoe ze hun gezin kunnen uitbreiden.
«
»
16:20 Station 19
Tijdens de feestdagen hebben de brandweerlieden hun handen vol aan een aantal crises in Seattle. Ondanks hun persoonlijke geschillen komen ze samen om een kerstwonder te verrichten.
«
»
17:15 Station 19
Een nieuwe commandeur maakt zijn opwachting op Station 19. Het team treedt in actie als een jong meisje hulp zoekt en ze een telefoontje krijgen over een SUV die van een klif is gereden.
«
»
18:10 NCIS: New Orleans
Pride achtervolgt één van burgemeester Hamiltons handlangers, maar wanneer hij wordt ontdekt, opent de verdachte het vuur op hem met gevaar voor onschuldige burgers.
«
»
19:05 NCIS: New Orleans
Omdat ze niemand kunnen vertrouwen in New Orleans, helpt FBI-directeur Isler het team om de angstaanjagende intriges van burgemeester Hamilton aan het licht te brengen.
«
»
20:00 Law & Order: Organized Crime
Stabler meldt zich in de rechtbank om te getuigen tegen het Broederschap. De task force richt zich op een criminele bende. Reyes ontdekt een verrassende link tussen de verdachten die ze zoeken. Bell krijgt heel erg slecht nieuws.
«
»
20:55 Law & Order: Organized Crime
De task force heeft het even zwaar wanneer ze middenin een schietpartij belanden. Intussen heeft Stabler informatie gekregen over de criminelen. Hij onderzoekt een link tussen hen en de NYPD.
«
»
21:45 Station 19
Na een angstaanjagende blikseminslag maakt het team overuren om een brand te blussen in het huis van Meredith Grey. Maya wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor een medisch noodgeval.
«
»
22:40 Station 19
Dixon bedreigt Natasha in de nasleep van zijn verkeerde inschatting. Jack wordt teleurgesteld op zijn eerste dag terug. Ondertussen reageert het team op een brand in Theo's oude buurt.
«
»
23:35 War of the Worlds
Een dodelijke confrontatie leidt tot een levensgevaarlijk moment. Catherine en Sam zoeken hulp voor zijn ouders.
«
»
00:30 War of the Worlds
Bills laatste ontdekking komt in gevaar, terwijl er problemen ontstaan met de menselijke aliens. Catherine moet beslissen waar haar loyaliteiten liggen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers