TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 Airwolf
Nadat een explosie Hawke verwondt en Dominic, Santini's nichtje, doodt, gaan een agent en een majoor van de luchtmacht op zoek naar St. John.
«
»
14:25 Airwolf
Terwijl ze terugkeren uit de Sovjet-Unie met geheime documenten, worden Jo en een gymnaste die is overgelopen onderschept door de Russen.
«
»
15:20 Columbo
Een gepensioneerde stierenvechter die een jonge man zou hebben gered van een stier, regelt de dood van de vader van de jongen om zijn eigen reputatie te beschermen.
«
»
16:45 MacGyver
MacGyver ontmoet een prachtige vrouw in Bulgarije als hij een microfilm smokkelt tijdens een gevaarlijke opdracht. Hij wordt opgepakt door militieleden nadat de vrouw juwelen in zijn zak steekt.
«
»
17:45 MacGyver
De zwaargewonde MacGyver komt terecht in het door de Sovjet-Unie gedomineerde Afghanistan en raakt bevriend met een Afghaanse jongen die hem mee naar huis neemt zodat hij daar kan herstellen, maar die kans krijgt MacGyver wellicht niet.
«
»
18:40 MacGyver
MacGyver en een jong computergenie proberen een nationale catastrofe te voorkomen.
«
»
19:40 MacGyver
Een wraakzuchtige groep inwoners van een verwoest gebied gijzelt MacGyver en een volle trein.
«
»
20:35 MacGyver
MacGyver wordt gevangengenomen door een vrouw om te helpen bij de ontsnapping van haar broer.
«
»
21:40 U-571
Een Amerikaans commando gaat vermomd als nazi's aan boord van een gestrande Duitse onderzeeër om een exemplaar van de geheime codeermachine Enigma in handen te krijgen.
«
»
23:45 Helicopter ER
Het team schiet een man te hulp die bijna zijn hand heeft doorgezaagd met een cirkelzaag. Een hotelmedewerker moet door medische specialisten behandeld worden voor hevige pijn op de borst.
«
»
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers