TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Moltalk
Te gast zijn Patrick Martens, Everon Jackson Hooi en Annick Boer.
«
»
02:18 Koolhoven presenteert
Artiest Nova vindt dat kunst 'focking pijn' hoort te doen, maar ze heeft nog nooit iets ernstigs meegemaakt. Tot ze een organisatie ontdekt die levensveranderende ervaringen belooft.
«
»
03:12 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
03:32 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:32 Pingu
Pingu plaatst Pinga's favoriete speelgoedkonijn bij het raam, waarna het naar buiten valt. Pingu gaat er meteen naar op zoek.
«
»
05:37 Nijntje & Vriendjes
Boris maakt een plek voor vuur om Barbara te verrassen met een picknick.
«
»
05:42 No-No
No-No heeft een nieuw idee, maar weet niet wat er mee moet. Daarom vraagt hij zijn vrienden om hulp.
«
»
05:49 Angelina Ballerina
De ouders van Angelina zitten op dansles maar lijken niet het danstalent van hun dochter te hebben.
«
»
06:03 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van vierenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft.
«
»
06:10 Babar en de belevenissen van Badou
Badou en zijn vriendjes willen in de Grot spelen, net als Billy en Rocco. Ze besluiten dat degene die scoort bij pootjebal, de Grot wint. Galop dreunt elke keer zijn bed uit van al dat gedoe.
«
»
06:22 Noddy, de detective
Als Biceps, Volt en Slimpiesaurus opeens door de lucht zweven gaat Noddy op zoek naar de vermiste toverstaf van Koningin Glitterglans. Maar wie heeft die drie laten zweven?
«
»
06:34 Peppa Pig
Peppa, George, opa en oma Big gaan naar de zeilclub, waar ze een jukebox vinden. Ze hebben veel plezier met dansen op verschillende soorten muziek.
«
»
06:39 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden zijn op school en meneer Stier bouwt een windmolen.
«
»
06:44 Ella, Oscar & Hoo
Oscar heeft zijn favoriete kiezelsteen verloren. Einstein is weg. Hij probeert 'm vinden.
«
»
06:54 Prinses Spiegelbelle
Papa richt met Ellen en Jem een tentoonstelling in over Roodkapje en de vijf zintuigen. Ondertussen wordt Spiegelbelle achterna gezeten door de grote boze wolf. Maar wie is die wolf? En is hij echt zo boos?
«
»
07:18 Familie Shock
Sigrid en haar vader gaan samen naar het zwembad, maar wanneer Roos plotseling weg moet en Mina ziek wordt valt het zwemavontuur in het water. Sigrid geeft zich niet gewonnen en besluit alléén naar het zwembad te gaan.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Bill krijgt van Samson en Marie een gloednieuwe fiets. Hij moet hem maar meteen eens uitproberen. Maar Bill is niet zo happig en vindt uitvluchten om maar niet te moeten starten. Blijkt dat Bill helemaal niet kan fietsen.
«
»
07:38 Dropje
Dropje haalt `de kriebel' uit de trui van een buurmeisje. Het is fijn dat het nu niet meer kriebelt, maar het is wel een beetje koud.
«
»
07:46 Biff and Chip
Oma gaat voor een ijsje halen en kan vervolgens mama, Biff en Anneena niet meer terugvinden.
«
»
07:57 Het herriehofje
Abel blijft bij Matteo logeren. Om te bewijzen dat ze allebei niet bang zijn in het donker, besluiten ze op nachtelijk avontuur te gaan in het hofje.
«
»
08:08 Kindertijd
In 'Kijk mij nou' laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:17 BabyBeestenBoel
Babydieren gaan voor het eerst te water om lekker te gaan zwemmen.
«
»
08:27 Studio Snugger
Met: eerlijk delen, paardenpoep, knuffelvakantie, buikvlinders, kinderauto en dierenpestkop.
«
»
08:43 Zappsport Kantine
Nienke van Dijk gaat de hoogte in om luchtacrobatiek te leren. Het is de beurt aan de jeugd van NEC om te latjetrappen. In de kantine neemt Theo een videoclip op.
«
»
09:04 Missie: Ulja Funk
De twaalfjarige Ulja ontdekt dat er binnenkort in Oost-Europa een asteroïde gaat vallen. Daar moet ze bij zijn. Ze weet een klasgenootje dat kan autorijden over te halen met haar mee te gaan en samen beginnen ze aan een race tegen de klok.
«
»
10:28 Vlogmania kort
Ans en Johan doen een wedstrijd in tandpasta spuiten. Juf Harda maakt niet alleen een vlog over afval, maar grijpt ook in wanneer ze iemand betrapt op het dumpen van afval. Vlogpeuter Jason mag mee naar een restaurant.
«
»
10:39 Koken met konijnen
De drie konijnenvrouwtjes van Jet bleken niet allemaal vrouwtjes en ineens heeft ze er veertien. Snuffie heeft zo goed voor de baby's gezorgd dat Jet hem wil verwennen. Diederik en Ayrton maken bonbons en brengen de konijntjes naar hun nieuwe thuis.
«
»
10:55 Proefkonijnen
Jurre en Sahil testen of je superkrachten krijgt als je onder hypnose bent en ze onderzoeken wat er het langst mee gaat: een pen, een potlood of een stift. In 'Glijdt't?' testen ze de bananenschil.
«
»
11:27 Back to the hype
Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk aan flippo's of lavalamp. Een spel met twee teams van drie generaties.
«
»
11:56 Klaas kan alles winterspecial
Kan Klaas de nacht doorkomen in een zelf gegraven sneeuwgrot in de Noorse natuur?
«
»
12:09 Zapp detective: Emma's juice
Vlak voordat het nieuwe juice-kanaal van Emma Wortelboer online komt, wordt zij vermoord. Wie van de acht bekende jeugdsterren is de dader? En welke juice had Emma verzameld om naar buiten te brengen?
«
»
13:57 Alles flex
Diva Naomi begint een charmeoffensief: ze organiseert een lunchdate met haar bandgenoten. Maar tijdens de lunch komt ze erachter dat ze het hele clubje eigenlijk vrij vies en irritant vindt.
«
»
14:13 Venny & De Bims
Venny probeert haar nieuwe vrienden te overtuigen om haar te helpen... Als ze dat nog willen tenminste, nu ze de waarheid weten.
«
»
14:24 A Kind of Spark
Keedie en Addie zoeken steun bij elkaar na een confrontatie met mevrouw Murphy. Frank en Nina komen nader tot elkaar als ze samen op zoek gaan naar een verloren schildpad.
«
»
14:49 Brugklas marathon
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:40 Misfit: The Switch
Noah en haar beste vriendin Jessey wisselen van identiteit en middelbare school om deel te nemen aan een grote danswedstrijd. Maar het is de vraag hoelang ze hun geheim kunnen bewaren.
«
»
16:57 Freeks wilde wereld
Het leven in de woestijn is keihard. Freek laat zien hoe veerkrachtig ook deze natuur is. Struisvogels, oryxen en Kaapse pelsrobben weten zich zelfs in de meest onherbergzame gebieden prima te redden.
«
»
17:09 Tussen Kop en Staart
Rachel vindt dat de poep die Elbert voor haar heeft echt smeriger ruikt dan de drollen van Mozes. Ebert heeft een imposante schedel op schoot en er wordt uitgelegd hoe kanker bij een huisdier behandeld wordt.
«
»
17:36 Wat maak je Menu?
In hun veldkeuken bereiden Jasper en Marius samen met een jonge gastkok verrassende maaltijden met vreemde ingrediënten voor hun vrienden en familie in het Testaurant. Ondertussen staat Freddy te koken voor een koelkastgast die iets niet lust.
«
»
17:58 Taarten van Babel
Victor is elf jaar, maar heet nog maar een jaar zo. Daarvoor heette hij Victoria. Victor wil graag een jongen zijn en daarom maakt hij ook een hele mooie taart met een regenboog erop.
«
»
18:25 Rachel valt binnen
Rachel kijkt mee bij de training van een persoonsbeveiliger van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. Ze gaat mee met een ex-boef die kinderen wil behoeden voor een carrière als crimineel.
«
»
18:46 Mollenstreken
Speurneus Lavezzi Rutjes is terug om de Mol te ontmaskeren. In zijn studio bespreekt hij de nieuwste aflevering en samen met zijn mollenkijkers zoekt hij naar hints en verdachte mollenstreken om antwoord te geven op die ene vraag: Wie is de Mol?
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Je Zal Het Maar Hebben Junior
Kian mist een arm. Hij leert Raïsha hoe ze moet bolderen en legoën met één arm. Rosalie heeft de ziekte van Marfan, hierdoor is ze veel langer dan haar leeftijdsgenootjes. Ze moet daarom al haar kleren op de volwassenenafdeling kopen.
«
»
19:45 Toren C Kort
Aanstootgevende, valse en pijnlijke situaties op de werkvloer van bedrijvencomplex Toren C, vol hilarisch leedvermaak en plaatsvervangende schaamte.
«
»
20:00 Atletiek
Verslag van het WK Atletiek Indoor.
«
»
22:56 Socutera
Jantje Beton wil dat alle kinderen en jongeren in Nederland dagelijks kunnen spelen en bewegen. Want spelen is het belangrijkste en leukste onderdeel van een gezond leven. Stop nooit met spelen.
«
»
23:05 Sluipschutters
Van autocircuit tot buurthuis, en van kerk tot slagerij. De Sluipschutters verplaatsen zich weer in een moordend tempo. Vlijmscherp, humoristisch sketchprogramma met de vier vrienden Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten.
«
»
23:38 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»
00:41 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers