TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een hondenmozaÔek. Een micro macro wereld van brandweerlieden. Boekenmeisje geniet van een broodje.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee en Mo proberen hun dag voort te zetten, maar Mo wordt steeds gebeld op haar mobiele telefoon.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. De kameraadjes kunnen helpen.
«
»
06:25 Ollie
Een verrassingsbezoeker onderbreekt Ollies theekransje. Hij is blij iemand te ontmoeten, maar Charles is argwanend.
«
»
06:30 Meneer Papier
Het regent al dagen, wanneer komt de zomer dan? Meneer Papier knipt een zon, palmbomen en een hangmat. Zijn huis wordt een subtropisch paradijs. Poes springt enthousiast op al het nieuwe materiaal en de hele boel stort in.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De beren ontvangen een mysterieus pakketje van hun tante Claire in Frankrijk, om hen te bedanken voor de honing die ze haar hebben gestuurd.
«
»
06:40 Vos en Haas
Ever het zwijn heeft van zijn scooter een waar racemonster gemaakt waarmee hij verschrikkelijk hard kan rijden, maar ook vreselijk veel herrie maakt. Anderen vinden het geluid ondraaglijk, maar de Vos kan niet wachten om een ritje te maken.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Het is super koud thuis, de radiatoren hebben het begeven. Terwijl papa en mama de reparateur bellen, beelden Simon en Gaspard zich in dat een slechterik hen allemaal in ijspegels wil veranderen. Dit is een missie voor de Super Konijn bende.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Mitzi gaat in het bos op zoek naar de grote boze wolf. Edmond en Lucy hebben tips voor haar.
«
»
07:10 Casper en Emma
Casper en Emma zijn op vakantie naar Boedapest. Ze zien allerlei prachtige plekken.
«
»
07:25 Samson en Marie
Alberto is boos op de burgemeester. Hij denkt dat hij het als burgemeester veel beter zou doen.
«
»
07:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies ontdekken allerlei objecten die dierengeluiden maken. Ze doen de geluiden na.
«
»
07:35 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:50 Wannabe's
Shoana staat op ontploffen, want Totally Tina is haar weer eens te slim af geweest. Trix wil Shoana kalmeren en laat haar boksleraar naar Video King komen. Nadat ze per ongeluk Olly de mep van zijn leven geeft, denkt Olly ineens dat hij Shoana is.
«
»
08:10 De Hoppers
Jackie is jarig, maar ze wil het niet vieren. Ze wil niet meer ouder worden en besluit daarom om weer zestien te zijn. Daria vindt het gÍnant dat haar ma zo de puber uithangt, en probeert tot haar door te dringen. Ondertussen zit Geert in de rats.
«
»
08:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings strijden vele keren om de hut van de boswachter, die ze niet willen delen. Uiteindelijk blazen ze de hut op.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
De gamekey in dit spel is een zandloper. Mats en Sari moeten die in de tijdscapsulekoker plaatsen voor de zandloper volledig is doorgelopen. Maar dat is niet zo simpel, want ze moeten door de middeleeuwen, de oertijd, en het Romeinse Rijk.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:40 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amťlie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 12 is veel
Sebastiaan woont samen met zijn mama, papa en twee zussen in Leffinge, vlakbij de zee. De zee is zijn beste vriend en hij wil dan ook niets liever dan er later op gaan varen. Daarom gaat hij in september naar de zeevaartschool in Bredene.
«
»
10:15 Heldentoeren: compilatie
De Helden trekken naar Zoutleeuw om er samen met de kinderen te bouwen aan een cool doolhof.
«
»
10:50 Grizzy & the Lemmings
Grizzy probeert aan de berin te bewijzen dat hij wel degelijk zen kan zijn.
«
»
11:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:10 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eťn iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Nidal om de faker te ontmaskeren in de familie Michiels uit Erps-Kwerps?
«
»
11:30 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:40 Galactic Agency
Pull Oven, Dany's zus en Prinses van Verweggistan, arriveert in Toaster voor een geÔmproviseerd bezoek. Het Galactisch Agentschap neemt haar mee op de reparatiemissies om haar de Wash-Mash Melkweg te laten zien.
«
»
11:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
12:05 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:15 Ket & Doc
Roos' zus Jules was vroeger haar broer. Dat is soms moeilijk en raar. Thuis gaat er veel aandacht naar Jules, wat Roos niet altijd leuk vindt. Toch ziet Roos ook dat het leven van Jules niet altijd makkelijk is en probeert ze een goede zus te zijn.
«
»
12:30 GameKeepers
De GameKeepers krijgen geen gewone game voorgeschoteld. Ze worden uitgenodigd in de wereld van GameMaster zelf. In een elektronische wereld vol lasers en duistere gevaren is GameMaster vastbesloten Mats en Sari voorgoed uit te schakelen.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Onze natuur
Om te voorzien in zijn eigen voorbestaan heeft de mens zich toegelegd op landbouw. Daarvoor is ruimte nodig, open ruimte waarin gewassen kunnen groeien en vee kan grazen. Maar andere diersoorten hebben deze rijke oases ook ontdekt.
«
»
13:30 Detective Agency TKKG
Tim en Willi leren elkaar kennen op hun eerste dag op kostschool. Eigenlijk hebben ze niets gemeen: Tim heeft een arme achtergrond en heeft een beurs. Willi komt uit een rijke familie. Ondanks hun verschillen raken ze met elkaar bevriend.
«
»
14:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings stuiten op een witte beer die via een stuk ijs is gearriveerd. Het stuk ijs begint langzaam te smelten.
«
»
15:00 Mega Mindy
In een voetbaltoernooi komen de commissaris en Toby aan verschillende kanten te staan. Balthazar Bal is erg succesvol, maar dat blijkt hij niet verdiend te hebben.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Samson als waakhond op een schilderij van Trees moet passen, maakt Marie er per ongeluk een veeg op. Als Marie het schilderij probeert te redden, wordt het alleen maar erger. Marie weet niet wat ze moet doen.
«
»
15:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies vermaken zich kostelijk met het spelen met de cadeautjes onder de kerstboom.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Het jaar is 52 voor Christus. Heel Lutetia is bezet door de Romeinen. Alleen het huis van Camulogenes is vrij. Deze is gebarricadeerd en veroordeeld door de indringer, want het wordt bezet door de onverzettelijken, geleid door Idefix.
«
»
15:45 De Smurfen
Smurfbloesem heeft ruzie met Smurfstorm en Smurflelie. Ze vertrekt naar het bos met Wilde Smurf.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Iedereen op O'Malley lijkt de liefde te hebben gevonden, behalve Joe. Hij wil een vriendin.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy weet de Lemmings te verpletteren met een van de koffers van de boswachter. De Lemmings zitten er aan vast en Grizzy gooit de koffer uit de hut.
«
»
16:35 Rox
Een groep bandieten wil de satelliet uit het World Space Center omvormen tot een gevaarlijk wapen. Team Rox moet in actie komen op de criminelen tegen te houden.
«
»
17:00 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een vreemd meer in een Indiaanse grotto die wezens jonger kan maken als ze er een keer in stappen.
«
»
17:10 Nachtwacht
Schemermeer wordt omgeven door een dikke, mysterieuze mist. De Nachtwacht maakt zich zorgen, wanneer blijkt dat steeds meer inwoners van het stadje verdwijnen.
«
»
17:35 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy verstopt zijn eten in de kast zodat de Lemmings er niet bij kunnen komen. En om ervoor te zorgen dat ze het slot niet kunnen openbreken, gooit hij al het gereedschap in het ravijn.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Thoms beste vriend is Stoffel, een oude shetlandpony. Overal waar Thom gaat, sjokt Stoffel achter hem aan. Thoms vader geeft therapie met paarden aan kinderen die anders zijn. Thom is ook een beetje anders.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Mike is kapot van het nieuws dat zijn favoriete band T3 uit elkaar is. Shoana ziet haar kans om nu zťlf een groepje op te richten. Ze organiseert audities, in de hoop twee zangtalenten te vinden. Olly vindt echter dat hijzelf het grootste talent is.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
De gamekey in dit spel is een zandloper. Mats en Sari moeten die in de tijdscapsulekoker plaatsen voor de zandloper volledig is doorgelopen. Maar dat is niet zo simpel, want ze moeten door de middeleeuwen, de oertijd, en het Romeinse Rijk.
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Juliet
Rechercheur Juliet Dumon keert vanuit Brussel terug naar haar geboortedorp De Haan. Ze gaat op zoek naar een pleeggezin voor haar tienernichtje ChloŽ en kan tijdelijk aan de slag bij een team van de plaatselijke recherche.
«
»
22:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers