TVgids - VRT 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:55 Journaallus
Doorlopende herhalingen van het journaal in lusvorm tot de volgende ochtend.
«
»
09:00 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
10:15 De inzichten van...
Op de hoogste verdieping van de Gentse Boekentoren ontvangt Nic Balthazar muzikante Meskerem Mees. Meskerem maakte haar muzikale debuut in de media in 'Wie wordt Junior' op Ketnet toen ze veertien was. Ze won toen niet.
«
»
11:00 De zevende dag
Programma waarin dieper wordt ingegaan op de politieke en maatschappelijke actualiteit en cultuur. Daarnaast is er aandacht voor sport en muziek.
«
»
13:00 VRT NWS journaal 13u
Met het laatste nieuws, sport, nationale en internationale gebeurtenissen en de weersverwachting.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
13:30 Les petits meurtres d'Agatha Christie
Commissaris Laurence is verantwoordelijk voor het toezicht op Bruno, de zoon van een beroemde romanschrijfster. Ondanks de uitgebreide beveiliging wordt Bruno gekidnapt, en de ontvoerder lijkt vastbesloten om een spelletje met Laurence te spelen.
«
»
15:00 Sporza op zondag
Gymnastiek: liveverslag van het EK turnen in Rimini (ItaliŽ). Teamfinale mannen. Commentaar: Inge Van Meensel. Autosport: Rallye de WalloniŽ (BRC). Commentaar: Gert Gommť.
«
»
18:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
18:10 Dagelijkse kost
Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
«
»
19:00 VRT NWS journaal 19u
Met het laatste nieuws, sport, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
19:22 Sportweekend
Voetbal: KRC Genk - Club Brugge, Cercle Brugge - Anderlecht, Union SG - Antwerp. Voetbal: Premier League, met Tottenham - Arsenal. Voetbal: PSG kampioen. Wielrennen: Famenne Ardenne Classic + reportage over Arnaud De Lie.
«
»
19:55 Het weer
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
20:00 Chateau Planckaert
Een half jaar na zijn ongeluk stapt Junior weer achter het stuur van zijn rallywagen. Hij is een en al concentratie voor zijn eerste race: de rally van Kortrijk. Het supportersteam Planckaert is op post om hem aan te moedigen.
«
»
20:45 Flikken Maastricht
Eva krijgt een telefoontje waarin een vrouw meldt dat ze een dode gezien heeft. De vrouw lijkt verward, heeft het over iemand met een kano. Eva handelt het telefoontje snel af. Als de vrouw de volgende dag vermoord blijkt, wil Eva de moord oplossen.
«
»
21:40 ABBA: Against the Odds
De eerste aflevering begint wanneer ABBA in 1974 het Eurovisiesongfestival wint en de Europese hitlijsten bestormt met 'Waterloo'. De band krijgt af te rekenen met protesten in eigen land en Britse radiostations die weigeren hun muziek te spelen.
«
»
22:30 VRT NWS laat
Compleet nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, interviews, sport en de weersverwachting.
«
»
22:44 Keno
Spelprogramma dat wordt georganiseerd door de Nationale Loterij. Mensen maken vaak kans op enorme geldprijzen.
«
»
22:45 Het weer (laat)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
22:50 Factcheckers
In deze aflevering voert Thomas de ene na de andere snelheidstest uit om te checken of je als consument altijd de internetsnelheid krijgt die jou wordt beloofd. Britt wordt voor 1 dag zelf moderator op een van de sociale mediakanalen van VRT.
«
»
23:35 Sporza: volleybal
Match 5: Maaseik - Roeselare.
«
»
23:55 Sporza: rally
Samenvatting van de Rallye de WalloniŽ (BRC).
«
»
00:10 Thuis
Viv stelt zich kwetsbaar op tegenover Lowie en dat baart Emma zorgen. Het is een belangrijke dag voor Judith. Nancy beseft stilaan dat ze verkeerd bezig is en ook Femke moet zich excuseren. Een gesprek doet Simonne beseffen wat het probleem is.
«
»
00:35 De zevende dag
Programma waarin dieper wordt ingegaan op de politieke en maatschappelijke actualiteit en cultuur. Daarnaast is er aandacht voor sport en muziek.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers