TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Hailey Dean Mystery: A Will to Kill
Hailey raakt verwikkeld in de zaak van een vermiste studente. Hoe dieper Hailey in de verdwijning van de jonge vrouw graaft, hoe meer ze ervan overtuigd raakt dat de haar verloofde betrokken is bij de zaak.
«
»
10:05 Hailey Dean Mysteries: Death on Duty
Hailey Dean was officier van justitie en nu therapeut. Een goede vriend van haar collega Finch wordt vermoord en het onderzoekende parlementslid noemt het een willekeurige overval. Hailey helpt Finch bij het onderzoek.
«
»
11:35 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In Vietnam verdiept Kees zich in de streng verboden handel in neushoornpoeder en tijgervlees. De handel in producten van deze bedreigde diersoorten is zeer strafbaar.
«
»
12:25 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In de Oekraïense hoofdstad Kiev stort Kees van der Spek zich als trouwlustige vrijgezel op de schimmige bruidenmarkt. Ook brengt hij een bezoek aan het rampgebied rond Tsjernobyl.
«
»
13:15 World's Most Evil Killers
Tussen 1976 en 2002 werden in de Verenigde Staten meer dan achthonderd moordenaars geëxecuteerd voor hun misdaden. De tiende vrouwelijke moordenaar die in 2002 voor haar misdaden werd geëxecuteerd, was Aileen Wuornos.
«
»
14:00 Cold Case Files
Een student verdwijnt van zijn nachtdienst bij een tankstation en nieuwe forensische technologie en het ontdekken van een illegale drugsgang in een braaf dorpje helpen de politie bij het oplossen van een twintig jaar oude zaak.
«
»
14:50 Cold Case Files
Na 33 jaar ontrafelt de politie eindelijk de zaak van een politieagent die in zijn huis in executiestijl werd neergeschoten.
«
»
15:35 Cold Case Files
Een speciaal koude zaken team verdenkt iedere inwoner van het kleine dorp, Newaygo, Michigan, van de 22 jaar oude moord op de toen achttienjarige Shannon Siders, maar niemand is nog veroordeeld.
«
»
16:25 Forensic Files II
Na een brute moord beginnen de families van de slachtoffers verontrustende brieven te ontvangen.
«
»
16:50 Forensic Files II
De onverwachte en vreemde dood van een gezondheidsbewuste vrouw zet aan tot een onderzoek.
«
»
17:15 Forensic Files II
Nadat een jonge moeder op gruwelijke wijze vermoord is aangetroffen in haar huis, vinden rechercheurs verrassende aanwijzingen op haar mobiele telefoon die kunnen leiden naar haar moordenaar.
«
»
17:35 Forensic Files II
Een verbluffend nieuw forensisch instrument leidt de onderzoekers naar een hoofdverdachte.
«
»
18:00 Forensic Files II
Een gruwelijke moord in een kerkje in een klein stadje stuurt speurders op zoek naar de moordenaar.
«
»
18:25 Forensic Files II
Een verzekeringsagent wordt neergeschoten in zijn kantoor, maar de moordenaar laat geen vingerafdrukken achter en er wordt geen moordwapen gevonden op de plaats delict. Dan vinden onderzoekers een aanwijzing die onzichtbaar is voor het blote oog.
«
»
18:50 Forensic Files II
Een gezonde, jonge moeder sterft op mysterieuze wijze na een klein verkeersongeval.
«
»
19:15 Forensic Files II
Rechercheurs zoeken naar aanwijzingen om de persoon achter een gruwelijke moord te vinden.
«
»
19:40 Forensic Files II
De moord op de lerares laat een lege plek achter in het hart van haar kleine gemeenschap. Terwijl geruchten zich verspreiden over mogelijke verdachten, glipt de werkelijke dader verder weg.
«
»
20:05 Forensic Files II
Bill Sparkman wordt naakt aan een boom opgehangen gevonden met de letters F-E-D op zijn borst gekrast. Er is nauwelijks enig bewijsmateriaal om mee te werken, dus wenden de onderzoekers zich tot deze letters voor antwoorden.
«
»
20:30 Hailey Dean Mysteries: A Prescription for Murder
Psycholoog en voormalig aanklager Hailey Dean helpt rechercheur Garland Fincher bij het onderzoeken van een reeks moorden in het Atlanta Memorial Hospital. Finchers vriendin, Dr. Meghan Phillips, wordt genoemd als verdachte van de eerste misdaad.
«
»
21:55 Hailey Dean Mysteries: Killer Sentence
Hailey Dean weet dat officier van justitie Paulina D'Orazio onschuldig is aan de moord op een man die ze ooit achter de tralies heeft gezet en dat ze alles moet doen wat ze kan om dit te bewijzen, ondanks het toenemende bewijsmateriaal.
«
»
23:25 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In het historische centrum van Florence wemelt het van de grote en kleine oplichters. Kees en zijn team leggen hun praktijken bloot en confronteren hen hiermee.
«
»
00:15 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team openen de jacht op WhatsApp-fraudeurs in Nederland. Met de nieuwste technische snufjes lukt het om deze - voor de politie vrijwel ongrijpbare - criminelen op te sporen. Het resulteert in een spannend kat-en-muisspel.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers