TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 The Hotel People
Nu de grote menigten terug zijn, krijgt een hotelteam in het stadscentrum te maken met twee contrasterende evenementen in hetzelfde weekend: een internationaal boksdiner op de ring en de jaarlijkse Miss Northern Ireland-verkiezing.
«
»
03:45 The Equalizer
McCall ontvangt een bericht dat haar naar de locatie van de auto van haar overleden vader leidt. Ze wordt gedwongen het verleden onder ogen te zien en probeert te ontdekken wie er bijna dertig jaar geleden achter zijn carjacking en moord zat.
«
»
04:25 The Equalizer
Het team komt in gevaar wanneer McCalls voormalige CIA-collega levend wordt gevonden en haar zinnen zet op wraak door te proberen Dante, Harry en Mel te ontvoeren. Tante Vi en Delilah moeten snel handelen om een gijzeling te de-escaleren.
«
»
05:10 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 Shark Tank
Een bodybuilder uit Nevada demonstreert een koeler voor meerdere drankjes. Twee surfers hebben een draagbare douche. Een ondernemer zoekt een investeerder voor zijn opvouwbare karretje.
«
»
06:55 Shark Tank
Ondernemers uit Massachusetts verhuren tiny houses in het bos. Ex-studenten maken chips van sprinkhanenmeel. Een stel uit Texas heeft een moderne versie van een favoriet stuk speelgoed.
«
»
07:55 Shark Tank
Een brandweerman maakt tassen die brandweermannen beschermen tegen vuur. Een verpleegster toont een trillende mat die huilende baby's kalmeert. Een legerofficier presenteert een zalf om wonden te genezen.
«
»
08:50 Shark Tank
Twee ex-werknemers van Google leren kinderen coderen. Een vrouw presenteert een app voor kinderen om voicemails te ontvangen via een knuffeldier, en software waarmee je planten water en licht geeft.
«
»
09:50 Shark Tank
Millennial-ondernemers pitchen zakelijke ideeŽn, waaronder voedingssuplementen, een training voor dronepiloten, en een kledinglijn die erop gericht is olifanten te beschermen. Er wordt een grote deal gesloten.
«
»
10:45 Storage Wars
De kopers zoeken naar woestijnschatten op de veiling in Indio, CaliforniŽ. Ivy gebruikt een brute strategie om concurrentie af te schrikken. Mary stapt uit haar comfortzone. Darrell weigert zich door Brandons slechte humeur te laten afleiden.
«
»
11:10 Storage Wars
Darrell speelt een thuiswedstrijd als de kopers naar Costa Mesa in CaliforniŽ komen. Barry wil met alle liefde de nieuwe veilingmeester Johan ontmoeten. Ivy Calvin stuit op uniek gereedschap. Jarrod en Brandi zoeken voorraad voor hun nieuwe winkel.
«
»
11:40 Storage Wars
De kopers bezoeken een veiling in Laguna Niguel in CaliforniŽ, waar Dan en Laura vijf opslagruimtes verkopen. Mark en zijn broer Matt nemen risico's om niet met lege handen te vertrekken zoals de vorige keer. Barry beproeft zijn geluk op een kluis.
«
»
12:05 Storage Wars
Barry krijgt bezoek van worstellegende 'Rowdy' Roddy Piper. Rene en Casey kopen ondertussen een standbeeld dat veel geld waard kan zijn. Darrell gaat naar huis met een aantal katgerelateerde items.
«
»
12:35 Storage Wars
De bieders reizen naar El Monte, CaliforniŽ, waar de gebroeders Harris op onopvallende wijze voor de koopjes proberen te gaan. Brandi en Jarrod tonen zich van hun liefdadige kant. Darrell doet een grote ontdekking.
«
»
13:00 Storage Wars
De kopers bezoeken de veiling in Compton, CaliforniŽ. Jarrod is gespannen over de aanstaande opening van zijn nieuwe winkel, dus Brandi houdt zich in. Mike koopt een kluis die Herb eigenlijk niet wil. Barry wordt herenigd met zijn oude vriend Kenny.
«
»
13:30 Below Deck
Kapitein Lee is gefrustreerd over Eddie en de dekploeg vanwege hun constante fouten. Rayna heeft het gevoel dat haar prestaties op het dek worden beÔnvloed door andere bemanningsleden.
«
»
14:25 Below Deck
Rachel blijft worstelen met de verzoeken van de chef, terwijl Heather en Fraser hun handen vol hebben aan het werk. Rayna worstelt met hoe ze zich moet voelen over de overtredingen van haar bemanning.
«
»
15:30 Below Deck
Een groep militaire gasten arriveert met veeleisende dieetbeperkingen, wat leidt tot een uitdagende dienst voor Rachel. Lee gooit de handdoek in de ring, waardoor een matroos zijn breekpunt bereikt.
«
»
16:20 Below Deck
De liefde is in volle bloei als marineveteranen hun geloften vernieuwen aan boord van My Seanna. Eddie onderzoekt Rayna's frustraties tot op de bodem en is verrast door wat hij ontdekt.
«
»
17:15 Below Deck
Eddie worstelt met hoe hij Rayna's vertrouwen kan terugwinnen terwijl het interieurteam omgaat met een veeleisende groep van door Hamilton geobsedeerde gasten. Kapitein Lee is bezorgd over de kwaliteit van de service.
«
»
18:10 NCIS: New Orleans
FBI-agent Isler vraagt Pride om hulp bij het onderzoek naar de diefstal van opiaten. De diefstal is niet officieel geregistreerd en Pride is er persoonlijk bij betrokken. Percy werkt undercover als een chauffeur van een vluchtauto.
«
»
19:05 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de verdwijning van een congreslid nadat een huurmoordenaar haar het leven had gered toen ze werd aangevallen door twee mannen die zich voordeden als agenten. LaSalle worstelt met zijn broers toekomst.
«
»
20:00 Law & Order: Organized Crime
Wanneer DNA uit een SVU-verkrachtingsonderzoek verband houdt met een onopgeloste moord op OCCB, ontdekken Stabler en Benson een wraakplan op het dark web. Bell en Jet volgen het geldspoor om de anonieme maker van de website te ontmaskeren.
«
»
20:50 Law & Order: Organized Crime
De taskforce en de Special Victims Unit zijn een meedogenloze moordenaar op het spoor. Alleen Benson en Stabler blijven buiten beschouwing. Rollins confronteert een getuige die weigert mee te werken.
«
»
21:45 Hudson & Rex
Een moord in een plaatselijk park wijst op iemand verkleed als 'The Night Keeper'.
«
»
22:40 Hudson & Rex
Charlie en Rex onderzoeken de moord op een rijke man die in zijn testament heeft opgenomen dat zijn vermeende vrienden na zijn overlijden alleen zijn drie honden krijgen.
«
»
23:30 Nancy Drew
De Drew Crew vindt een aanwijzing op een onverwachte plek en bellen iemand uit het verleden van George in de hoop dat diegene meer antwoorden kan geven.
«
»
00:25 Nancy Drew
Nancy en de Drew Crew doen er alles aan om een wezen te identificeren. Bess neemt contact op met Carson nadat ze een brief krijgt. Tristan maait het gras voor Nancy's voeten weg.
«
»
01:20 The Real Housewives of New York City
LuAnn praat Dorinda bij over haar huwelijksplannen, terwijl Dorinda ervan baalt dat Sonja haar zwart maakt. Bethenny en haar bevriende makelaar Fredrik zetten haar appartement in de verkoop. Carole brengt veranderingen aan in haar woonsituatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers