TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 MasterChef UK
De acht overgebleven koks gaan naar RAF Halton in Aylesbury. Daar worden ze opgesplitst in twee teams om vervolgens twee hoofdgerechten en een dessert te koken om veteranen, vliegeniers en nieuwe rekruten te voeden.
«
»
07:35 MasterChef UK
De overige halvefinalisten moeten een driegangenlunch met vis bereiden om honderd jaar vrouwenstemrecht te vieren. Vervolgens wordt die geserveerd aan een groep VIP-diners.
«
»
08:35 MasterChef UK
Voor een plek bij de laatste vijf moeten de zes overgebleven amateurkoks een uitmuntend gerecht koken voor drie van de meest gevreesde restaurantrecensenten van het land: Tracey MacLeod, Tom Parker Bowles en Fay Maschler.
«
»
09:05 MasterChef UK
De vijf overgebleven koks reizen naar Carlton Towers op het platteland van Noord-Yorkshire, waar ze een lunch moeten koken voor enkele van de beste lokale producenten en boeren van Yorkshire.
«
»
10:05 MasterChef UK
De vier overgebleven koks reizen naar Lima, de hoofdstad van Peru, waar ze voor drie uitdagingen staan en indruk moeten maken op toonaangevende figuren uit de Peruaanse eetcultuur.
«
»
11:15 The Block Australia
De waskamers zorgen voor wrijving tussen de teams terwijl ze zich door hun laatste grote renovatieklus heen worstelen.
«
»
12:10 The Block Australia
Bij de onthulling wordt duidelijk wie hun gang, wasruimte en wc afkrijgt en tienduizend dollar wint.
«
»
13:30 The Block Australia
De deelnemers beginnen aan de achtertuinweek en brengen hun grootse plannen voor de tuin en de zitplekken in de praktijk.
«
»
14:35 The Block Australia
De kandidaten moeten hun huizen presenteren aan 150 potentiële kopers, terwijl ze aan de achtertuin blijven verder werken.
«
»
15:35 The Block Australia
De teams voelen zich bedreigd door het huis van Kirsty en Jesse, en beginnen zich af te vragen hoe ze al hun klussers kunnen betalen.
«
»
16:45 The Sky is the Limit
Deze reportagereeks werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle Belgen. Ze hebben keihard gewerkt om een fortuin te verzamelen en ze hebben het helemaal gemaakt in het leven.
«
»
17:40 The Sky is the Limit
Toen Philip Cracco te horen kreeg dat hij kanker heeft wist hij niet wat hij moest doen.
«
»
18:40 The Sky is the Limit
Door zijn ziekenhuisverblijf heeft Philip zijn verjaardag niet kunnen vieren. Aisha verrast hem thuis met een feest samen met al zijn vrienden. Dave organiseert een seminarie en neemt zijn seminaristen mee naar de top van de Mont Blanc.
«
»
19:40 The Sky is the Limit
Peter Van den Berge bouwde een imperium op in medische software en verkocht zijn bedrijf later aan een Duitse multinational. Zijn vrouw Faith is de dochter van een Ugandese minister en gaf haar job bij de Verenigde Naties voor hem op.
«
»
20:35 Send Nudes: Body SOS
«
»
21:35 Send Nudes: Body SOS
«
»
22:35 Botched
Een cosplayer ontmoet de dokters om haar lichaam grappiger te maken. Dr. Dubrow helpt een vrouw wiens achterste door een vorige operatie is verminkt..
«
»
23:30 Botched
Dr. Dubrow maakt een vrouw met verminkte borsten weer sexy. De dokters geven ook advies aan een patient over de transformatie van haar wangen.
«
»
00:30 First on Scene
Rauwe en directe beelden van bizarre en hartverscheurende rampen, vastgelegd door videojournalisten. De verhalen achter de krantenkoppen verteld door degenen die als eerste ter plaatse waren.
«
»
01:10 First on Scene
Rauwe en directe beelden van bizarre en hartverscheurende rampen, vastgelegd door videojournalisten. De verhalen achter de krantenkoppen verteld door degenen die als eerste ter plaatse waren.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers