TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Love It or List It UK
Phil brengt opnieuw een bezoek aan Mark en Suze, die het oneens waren over wat ze moesten doen met hun Victoriaanse herenhuis in Cullercoats aan North Tyneside en ontdekt of ze hun keuze uiteindelijk hebben doorgezet.
«
»
08:40 Love It or List It UK
Kirstie en Phil bezoeken opnieuw Kathleen en Tom, die er in 2016 voor kozen hun Victoriaans rijtjeshuis met drie slaapkamers in Newcastle te behouden. Hun leven is echter radicaal veranderd.
«
»
09:25 Love It or List It UK
Kirstie Allsopp gaat opnieuw op bezoek bij Julie en Allen. In 2019 besloot het stel hun huis te koop te zetten, nadat ze een huis naast Allens favoriete pub hadden gevonden.
«
»
10:25 Love It or List It UK
Na talloze bezichtigingen zijn Julie en Alan uit Stoke het er nog steeds niet over eens of ze hun huidige huis zullen opknappen of verkopen. Kirstie en Phil helpen hen eindelijk een beslissing te nemen.
«
»
11:20 Love It or List It UK
Susan en John uit Rushden kunnen het niet eens worden over hun unieke en karaktervolle huis. Kirstie heeft niet één, maar twee plannen om te voorkomen dat het huis de charme verliest die het zo speciaal maakt.
«
»
12:15 Dr. Phil
Een vrouw zegt dat ze bijna haar leven verloor toen de twee honden waarop ze aan het passen was haar opeens aanvielen. Trainer en gedragsdeskundige Jas Leverette geeft zijn mening over het voorval.
«
»
13:05 Dr. Phil
James Addie, een echtgenoot en vader, leefde een dubbelleven, wat leidde tot de moord op zijn verloofde 48 uur voor hun trouwdag. Zijn twee families ontmoeten elkaar om de gebroken stukken van hun leven bij elkaar te rapen.
«
»
13:50 Dr. Phil
Twee jaar lang heeft Terri duizenden dollars gestuurd naar haar miljonair-vriend Ricardo, met wie ze van plan is te trouwen, maar die ze nog nooit persoonlijk heeft ontmoet.
«
»
14:35 Dr. Phil
Terri wacht al twee jaar op de terugkeer van haar miljonair-vriend Ricardo uit Canada met hun Bitcoin-investering. Ze heeft hem alleen nog nooit ontmoet. Verder updates over enkele voormalige gasten die zijn opgelicht.
«
»
15:25 Dr. Phil
Mensen die psychedelica microdoseren om ontspanning te bereiken, bespreken de voordelen en gevaren ervan met Dr. Phil, experts en sceptici.
«
»
16:15 Chateau Meiland
De online speurtocht naar een nieuw vakantiehuis is geslaagd, en dus is de familie alweer op pad in Frankrijk. Op de agenda staan de bezichtigingen van twee huizen. Terug in Nederland krijgen Leroy en Maxime droevig nieuws: hun kat Jut is aangereden.
«
»
17:05 Chateau Meiland
De Meilandjes zijn in hun nieuwe landhuis non-stop aan het klussen. Het ene is nog niet af of het volgende wordt gestart. En niet alleen de binnenkant van het huis wordt aangepakt.
«
»
17:55 Chateau Meiland
Na de installatie van hun langverwachte nieuwe zwembad, maakt de familie er meteen dankbaar gebruik van. Naast het klussen in het nieuwe huis besteedt de hele familie ook de nodige aandacht aan het naderende huwelijk van Leroy en Maxime.
«
»
18:50 Chateau Meiland
De grote dag van Leroy en Maxime komt steeds dichterbij. De laatste punt op de i van de openingsdans wordt gezet. Ondertussen gaan de dagelijkse dingen in huize Meiland ook gewoon door. Zo moet het nieuwe park in de achtertuin gedecoreerd worden.
«
»
19:40 Chateau Meiland
De grote dag is aangebroken. Maxime en Leroy zullen elkaar het ja-woord geven. In alle vroegte is er al volop beweging in huis, de jurken moeten ingepakt worden en de meiden moeten in bad. En als Erica haar dochter weggeeft, houdt niemand het droog.
«
»
20:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Erika, Eileen en Lisa Rinna houden voet bij stuk als PK uitleg geef. De vrouwen lachen om de overdreven manieren waarop ze elkaar begroeten. Eden en Kim Richards voegen zich bij de groep. Sudderende kwesties komen tot een hoogtepunt.
«
»
21:30 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen worden gedwongen om hun banden te evalueren. Lisa Vanderpump wordt emotioneel als ze het heeft over haar zoon en haar missie om honden te redden. Lisa Rinna en Kim Richards proberen het met elkaar eens te worden en Kyle gaat de strijd aan.
«
»
22:20 Naked Attraction
Na een rampzalige date met voormalig worstelaar Jet Fashion, is model Illy teruggekeerd voor een tweede kans op liefde. Voormalig stripper 'Dazzling Damo' is weer thuis op de boerderij van zijn ouders in Ierland.
«
»
23:15 Naked Attraction
De zeventigjarige Sandra is op zoek naar een volwassen kerel om de zonsondergang mee tegemoet te rijden. Toni-Ann uit Londen is panseksueel, schrijft erotische literatuur en droomt ervan de heldin te zijn in haar eigen sexy roman.
«
»
00:20 Botched
De chirurgen helpen een vrouw wiens neusoperatie werd verpest. Tanya laat een litteken weghalen dat haar aan haar ongeboren tweelingzus doet denken.
«
»
01:20 Botched
Dr. Dubrow scheidt een uniboob en dr. Nassif behandelt een boksersneus. De artsen hebben onverwacht nieuws voor actrice Shauna Sand.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers