TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 MasterChef UK
Na acht slopende weken van hevige concurrentie keren de laatste drie voor de allerlaatste keer terug naar de MasterChef-keuken terwijl de zoektocht naar de beste amateurkok van het land zijn hoogtepunt bereikt.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Love It or List It
Het huis van een echtpaar voelt benauwder dan gewoonlijk nu ze twee tieners hebben. Zij wil hun rommelige, gedateerde huis te dumpen voor een ruime woning. Hij houdt echter van hun knusse huis en hoopt dat Hilary hun ruimte opnieuw kan inrichten.
«
»
09:35 Love It or List It
Een koppel is verdeeld over hun jaren tachtig ranchwoning wanneer de ene houdt van de buurt maar de andere hun krappe onderkomen wil dumpen. Hilary moet ruimte vinden om een ontspanningsruimte en een speciaal kantoor te creëren.
«
»
10:20 Love It or List It
Een vrouw wil nooit meer weg uit haar charmante huis uit 1985 dat vlakbij het centrum ligt, maar haar man denkt dat ze een grote fout hebben gemaakt. Hij wil namelijk een open plattegrond om te kunnen entertainen.
«
»
11:10 Love It or List It
Jamey en Leah houden zoveel van hun ouderlijk huis dat ze het twee keer hebben gekocht. Maar Leah is klaar met de problemen.
«
»
12:00 Love It or List It
Het huis van David en Maria wordt te krap voor de groeiende behoeften van het gezin.
«
»
12:45 Dr. Phil
Drie families vertellen over hun dochters, student-atleten die onder enorme druk stonden en in stilte leden voordat ze door zelfmoord omkwamen. Thomas, een huidige student-atleet, deelt zijn verhaal over zijn worsteling met geestelijke gezondheid.
«
»
13:30 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt hoe volwassenen TikTok overmatig gebruiken, met name door het algoritme dat het zo verslavend maakt. Hij voert een gesprek met Shannon en Donna, beiden geobsedeerd door de app en niet bereid ermee te stoppen.
«
»
14:10 Dr. Phil
Dr. Phil en zijn panel van experts bespreken details van de moordzaak van Alex Murdaugh en een analyse van zijn lichaamstaal, waaronder drie belangrijke gedragingen die Murdaugh verraden. Plus wat er achter de schermen gebeurde.
«
»
14:55 Dr. Phil
Onschuldige burgers die op brute wijze worden aangevallen door vreemden. Sommige mensen zeggen dat deze aanvallen het gevolg zijn van een soft criminaliteitsbeleid dat is uitgevaardigd door progressieve officieren van justitie.
«
»
15:40 Dr. Phil
Een interview met Julia Wendell, die onthult waarom ze denkt dat ze Madeleine McCann is, die in 2007 op driejarige leeftijd verdween. Wendells ouders in Polen houden vol dat zij hun biologische kind is en ontkennen dat ze is ontvoerd.
«
»
16:20 Chateau Meiland
Zelfs op vakantie in Curaçao kan de familie Meiland niet stilzitten, en dat kun je maar beter wel doen in een wiebelige kano. Het huwelijk tussen Martien en Erica komt wederom onder druk te staan als ze samen moeten peddelen.
«
»
17:10 Chateau Meiland
De stenen tuin van de familie Meiland moet nodig worden vergroend. Dus gaan Erica en Martien shoppen in het tuincentrum. Zoals gewoonlijk zijn ze het niet eens en krijgt Erica haar zin. De borders worden gevuld met grote olijfbomen.
«
»
18:00 Chateau Meiland
De fans voor de deur bij de familie Meiland weten het al: er wordt een surpriseparty georganiseerd in de tuin van Martien en Erica. Iedereen is er, alleen Maxime en Leroy komen te laat op hun eigen babyshower.
«
»
18:50 Chateau Meiland
Martiens' technisch inzicht wordt weer fors op de proef gesteld. In de moderne villa is zelfs het licht aankrijgen een probleem - hij moet nu alweer in het donker douchen. En het automatische druppelsysteem zet de hele tuin blank.
«
»
19:40 Chateau Meiland
Maxime en Leroy wonen nog maar net samen, maar ze vinden hun huis nu al te klein - zeker met een baby op komst. Martien en Erica gaan mee op bezichtiging, in de hoop een nieuwe woning voor ze te vinden.
«
»
20:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Lisa Rinna confronteert Eden met een aantal beschuldigingen. Lisa Vanderpump koopt voor haar zoon een condominium. Kyle ziet fictie realiteit worden. Dorit ziet Lisa Rinna's gedrag als grillig.
«
»
21:25 The Real Housewives of Beverly Hills
Erika repeteert voor haar soap-rol met Eileen. Lisa Vanderpump en Ken bezoeken hun nieuwe hondenopvangcentrum. Kyle organiseert een taartproeverij voor zangeres Carnie Wilson. Lisa Rinna doet een opzienbarende, en publieke, bekentenis aan Kim.
«
»
22:20 Naked Attraction
Student Josh heeft nooit geluk gehad met het versieren van de dames. Hij hoopt hier een partner te vinden die hem rode oortjes geeft. En artiest Jack is op zoek naar die speciale persoon die niet kan wachten om hem een staande ovatie te geven.
«
»
23:15 Naked Attraction
Hoopvolle singles moeten uit een groep van zes naakte mensen kiezen met wie ze op date willen gaan. Een voor een worden hun lichaamsdelen getoond.
«
»
00:15 Botched
Een pechgevoelige vrouw hoopt dat haar vijftiende neuscorrectie gaat lukken en een voormalig bodybuilder wordt geholpen aan een paar schuivende implantaten.
«
»
01:10 Botched
Een transgenderman hoopt dat Dr. Dubrow zijn ingedeukte borst kan repareren en Dr. Nassif is de laatste hoop voor een vrouw met paniekaanvallen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers