TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 The Block NZ
Dan's competitieve zet zorgt ervoor dat huis drie in chaos vervalt. Een incident in de Odd Jobs uitdaging doet de vraag rijzen of een team door kan gaan in de competitie.
«
»
07:50 The Block NZ
De teams bereiden zich voor op de onthulling van hun keuken en eetkamer, terwijl ze ook werken aan de extra uitdagingen die ze hebben gekregen. Sommige teams gebruiken brutale tactieken om de concurrentie voor te zijn.
«
»
09:05 The Block NZ
Twee teams nemen de enorme taak op zich om extra kamers te doen, maar beseffen al snel welke uitdaging ze zichzelf hebben gesteld. Huis drie heeft een man minder, terwijl huis vier wacht op een beslissing van Wolf.
«
»
10:00 The Block NZ
Gefrustreerd door de punten van de jury gaat Meg over tot drastische tactieken. Terwijl sommige teams worstelen om de dubbele kamers te voltooien, dreigt een alliantie alles te veranderen.
«
»
10:55 The Block NZ
Meg wordt tot het randje gedreven met de uitdaging van de extra kamer. Rach heeft een geheime ontmoeting met de juryleden waar ze probeert de bovenhand te krijgen. Keegan's vervanger arriveert.
«
»
11:50 MasterChef UK
De vier meest getalenteerde koks van deze week keren terug om te strijden voor twee plaatsen in de halve finales. Om dat te bereiken moeten ze de drie finalisten van 2021 zien te overtuigen van hun kookkunsten.
«
»
12:25 MasterChef UK
Het is de derde week van de heats en negen thuiskoks arriveren met hun dromen en ingrediŽnten, klaar voor hun eerste test: de auditieronde.
«
»
13:25 MasterChef UK
De overgebleven deelnemers van de week krijgen een opdracht van een van de strengste recensent van het land, Jimi Famurewa. Hij wil gerechten zien met een interactief, speels of theatraal element.
«
»
14:30 MasterChef UK
De meest getalenteerde koks van deze week keren terug om te strijden voor een plek in de halve finales. Ze bereiden twee gangen die niet alleen John en Gregg moeten prikkelen, maar ook MasterChef-kampioenen Simon Wood en Shelina Permalloo.
«
»
15:00 MasterChef UK
Het is de vierde week van de voorronden en negen getalenteerde thuiskoks arriveren voor hun eerste test, de auditieronde. Ieder moet een kenmerkend gerecht bereiden dat de juryleden John en Gregg moet zien te overtuigen.
«
»
16:05 Paramedics
Hulpdiensten haasten zich om een zwaargewonde paraglider te helpen die tegen een klif is gestort. Michelle wordt nerveus van een griezelig geval van bedwantsen, terwijl Jamie en Mike een gewonde fietser overhalen om naar het ziekenhuis te gaan.
«
»
17:00 Paramedics
Een vrouw moet vechten voor haar leven na een ernstige astmatische aanval. Amanda krijgt een ongebruikelijk verzoek van een patiŽnt. Matt krijgt te maken met een verschrikkelijk auto-ongeluk.
«
»
17:50 Paramedics
Ambulancebroeders helpen een achtennegentigjarige vrouw die alleen leeft en ernstig ten val is gekomen. Nat heeft moeite met een gezochte man, en ondertussen hebben Amanda en Tas een schokkende confrontatie.
«
»
18:45 Paramedics
Het team snelt naar een patiŽnt die mogelijk een beroerte heeft gekregen. Een andere man heeft een ongeluk gehad met de motor, wat hem mogelijk een ledemaat kan kosten. Taz en Amanda helpen een kind dat vastzit in een auto.
«
»
19:40 Botched
Een Canadese wil Paul met haar borsten verleiden en de dokters helpen een ex-model aan een mooie neus voordat ze gaat trouwen.
«
»
20:30 Botched
Dr. Dubrow helpt een voormalige kluizenaar aan nieuwe borsten. Dr. Nassif corrigeert de mislukte neuscorrectie van een soapactrice.
«
»
21:20 Naked Attraction
Transvrouw Amira voelt zich eindelijk gelukkig in haar vel en zoekt een man die trots is om met haar te pronken. Rugbyspeler Andy wil graag romantische nachten doorbrengen met een meisje.
«
»
22:15 Naked Attraction
Emmy-Lou uit Brighton hoopt dat driemaal scheepsrecht is na twee eerdere deelnames aan de show. Forensisch student Charlie uit Oxford stript terwijl hij op zoek is naar zijn ideale partner in crime. Vandaag hopen ze beiden hun grote liefde te vinden.
«
»
23:15 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van vakantieganger Scott, die af wil van zijn poppetjes. Superfan Chelsea komt langs, die geobsedeerd is door een crooner. Daarnaast hebben de ouders Kay en Richard herinneringen aan een zware vakantiekater.
«
»
00:15 Dating: No Filter
Zack komt voor zijn date Rey iets te intens over. Alleenstaande moeder Alison neemt een sprong van in het diepe met lijndanser Adam.
«
»
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers