TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 The Block NZ: On Point
De teams staan onder druk als ze in een week een aanlokkelijke keuken en eetkamer creëren. Ben en Tom hebben sinds dag één grote praatjes, maar wellicht halen ze de finish niet door hun ambitieuze ideeën.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 The Block NZ
De inzet is hoog als de vier teams de grenzen verleggen om indruk te maken met hun gastenkamers.
«
»
08:00 The Block NZ
De gastenkamers worden onthuld en ondanks hun harde werk blijft één team teleurgesteld achter.
«
»
09:15 The Block NZ
De winnaars van de eerste onthulling kiezen hun huis, maar hun beslissing verandert het spel als allianties snel verbreken. De competitie voor de kinderslaapkamer-week wordt serieus.
«
»
10:10 The Block NZ
De teams maken ambitieuze plannen voor hun huizen en de slaapkamers van hun kinderen.
«
»
11:05 The Block NZ
De teams racen niet alleen tegen de klok als ze de kinderkamers willen afmaken, maar ook tegen iets veel groters, want ze moeten zich allemaal aanpassen aan de nieuwe protocollen die zijn ingevoerd door de dreigende covid-19 lockdown van 2020.
«
»
11:55 Masterchef USA
De overgebleven thuiskoks worden geconfronteerd met hun eerste Mystery Box-uitdaging: appels. Met zowel zoete als hartige smaken op tafel mag de chef-kok die immuniteit heeft aan elke regio een gerecht toewijzen.
«
»
12:45 Masterchef USA
De thuiskoks gaan hun eerste teamuitdaging aan door samen te werken met chefs uit een andere regio. De teams bereiden een heerlijke maaltijd voor 101 brandweerlieden en hulpverleners.
«
»
13:35 Masterchef USA
Zeventien thuiskoks keren terug naar de keuken voor hun tweede Mystery Box-uitdaging. De chef-koks hebben een uur de tijd om smaken uit hun deel van de wereld toe te voegen aan hun gerechten en indruk te maken op de juryleden.
«
»
14:20 Masterchef USA
De thuiskoks vieren de 250e aflevering van 'MasterChef' door een taart te maken uit een selectie van iconische baksels die verschillende regio's vertegenwoordigen. De chef-kok met immuniteit zal kiezen wie wat bakt.
«
»
15:05 Masterchef USA
De chef-koks splitsen zich op in twee teams om een lunch te bereiden voor meer dan honderd kinderen in het Dodger Stadium. De chef met immuniteit mag een lid uit elk team kiezen die van kant moet wisselen en met de andere regio's moet samenwerken.
«
»
15:55 Obsessive Compulsive Cleaners
Dann, een 23-jarige gemeenteraadslid uit Nottingham, helpt Charlotte en Dom, die hun flat al een jaar niet hebben schoongemaakt. Angela uit Nottingham ontmoet Lorraine uit Scarborough, die haar keuken al twee jaar niet heeft schoongemaakt.
«
»
16:50 Obsessive Compulsive Cleaners
Amanda uit Essex werkt niet alleen zestig uur per week als bedrijfsleider, maar de 31-jarige besteedt ook twintig uur per week aan huishoudelijk werk. Zelfs van haar twee kleine kinderen wordt verwacht dat ze schoonmaken.
«
»
17:45 Obsessive Compulsive Cleaners
Andy helpt Hayley uit Surrey, en Charlie helpt de gepensioneerde zakenvrouw Antoinette uit Dorset.
«
»
18:45 Obsessive Compulsive Cleaners
Glamourmodel Kerry helpt alleenstaande moeder Vikki, en Tina helpt Mike uit Ipswich met schoonmaken.
«
»
19:40 Botched
Een dragqueen vraagt Dr Dubrow om zijn borstimplantaten (en carrière) te verjongen en ze ontmoeten een vrouw die haar billen wil laten opvullen!
«
»
20:25 Botched
Een cosplayer ontmoet de dokters om haar lichaam grappiger te maken. Dr. Dubrow helpt een vrouw wiens achterste door een vorige operatie is verminkt..
«
»
21:20 Naked Attraction
Muzikant Jamie uit Edinburgh heeft genoeg van groupies en zoekt een meer betekenisvolle relatie. Jasmin uit Bognor lijdt aan de vermoeidheidsziekte ME, en zoekt een man die haar kan accepteren.
«
»
22:15 Naked Attraction
Millie heeft de datingwereld van Cornwall wel gezien, en is toe aan iets anders dan de laidback surfers. Ook glazenwasser Alex is op zoek naar iemand die zijn leven meer glans kan geven.
«
»
23:10 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van Stuart, wiens dronken acties tot een onfatsoenlijke tatoeage hebben geleid. Ook Catherine komt langs, een Cher-imitator wiens toewijding aan haar baan met een ongelukje op haar heup eindigde.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers