TVgids - Play7

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:55 The Bake Off UK
Deze keer halen de bakkers enkele recepten uit de oude doos; pure nostalgie met deze vergeten gebakjes en taarten.
«
»
09:55 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:40 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
11:30 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
12:20 The Bake Off UK
In de halve finale maken de thuisbakkers 24 soezen, een ingewikkelde technische opdracht van Prue n een spektakelsculptuur van meringue.
«
»
13:30 Property Brothers
Melissa en Joe wonen samen met hun twee kleine kinderen bij Melissa's ouders. Hoog tijd voor een eigen stek.
«
»
14:25 Property Brothers
Sandy wil haar woonsituatie omgooien en heeft haar tweelingzus en beste vriendin Susy gevraagd om haar te helpen bij haar zoektocht naar het perfecte huis in de stad.
«
»
15:20 Christmas Jars
Hope wil het maken als journalist, maar haar leven kent op dit moment vooral tegenslagen. Als ze een pot met geld vindt bij haar voordeur, wil ze de gulle gever opsporen.
«
»
17:05 Next Stop, Christmas
Met Kerstmis neemt Angie de trein naar huis om de feestdagen met haar familie door te brengen. Tijdens de reis belandt ze op onverklaarbare wijze tien jaar terug in de tijd.
«
»
18:45 The Picture of Christmas
Ember Morely, een grafisch ontwerpster en illustrator van verhalenboeken in Manhattan, is verrast wanneer ze verneemt dat ze de kerstboomkwekerij van haar grootmoeder heeft gerfd.
«
»
20:35 Falling in Love at Christmas
Op een kerstfeest wordt Miranda opgemerkt door een mysterieuze kerstman met wie ze veel gemeen lijkt te hebben, maar hun wegen scheiden alweer nog voor ze telefoonnummers kunnen uitwisselen.
«
»
22:30 A Christmas Break
Hollywoodacteur Danny heeft even tijd voor zichzelf nodig en gaat voor de kerstdagen terug naar zijn oude woonplaats. Daar ontmoet hij lerares Addison.
«
»
00:20 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

FBI-agent Mark Kaminsky werd ontslagen nadat hij een flater beging. Sindsdien is hij sheriff in een klein stadje in de buurt van Miami. Maar Kaminsky verveelt zich dood in zijn nieuwe functie. Op een dag krijgt hij een interessant aanbod van zijn gewezen baas Harry Shannon. Die biedt hem opnieuw een plaats bij de FBI aan als Mark de moordenaar van Shannons zoon kan uitschakelen.

'Raw Deal', film uit 1986 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers