TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Indecent Proposal
David Murphy en zijn vrouw Diana raken in geldnood en dreigen hun droomvilla kwijt te spelen. Ze trekken naar Las Vegas in de hoop in de goktempels een smak geld te winnen.
«
»
14:45 The Graham Norton Show
Graham Norton praat onder meer met Ricky Gervais, Patrick Stewart en Thandie Newton.
«
»
15:25 Foute vrienden
Als goede vrienden gaan de Foute Vrienden samen naar de cinema. Van de film zullen ze echter niet veel zien, want ze komen niet verder dan de snoepwinkel.
«
»
16:00 Foute vrienden
Begijn, Jeron, Steven en Thomas gaan verbaal met elkaar in de clinch. Ze debatteren over de grote vragen des levens en vragen aan voorbijgangers wie gelijk heeft.
«
»
16:40 Motorway Cops
In Bradford betrappen agenten een man op heterdaad tijdens een inbraak. Ondanks de bewijslast haalt de man het ene excuus na het andere aan om een arrestatie te vermijden.
«
»
17:55 Motorway Cops
Een geschaarde vrachtwagen veroorzaakt een file waarin vervolgens een fataal ongeluk met twee vrachtwagens gebeurt.
«
»
19:05 Police Interceptors
Agenten Jim en Dan reageren op een oproep over een overval in een buurtsupermarkt. Phil betrapt een bromfietser op heterdaad op het gebruik van zijn gsm.
«
»
20:05 Border Security USA
Vastgoedondernemers worden ondervraagd. De investeringen van een reiziger in de Verenigde Staten zijn verdacht. In sommige koffers worden verdachte Mexicaanse souvenirs gespot.
«
»
20:35 The Mexican
Jerry, een sullige maffiakoerier, krijgt van zijn vriendin Samantha te horen dat ze hem laat zitten als hij geen ander werk zoekt. Toch moet hij in Mexico een antiek pistool, The Mexican, ophalen.
«
»
22:45 Ghost in the Shell
Major is een cyborg die een politie-eenheid leidt die als doel heeft de gevaarlijkste criminelen en extremisten ter wereld uit te schakelen. Ze wordt echter geconfronteerd met een ongrijpbare vijand.
«
»
00:40 Motorway Cops
In Bradford betrappen agenten een man op heterdaad tijdens een inbraak. Ondanks de bewijslast haalt de man het ene excuus na het andere aan om een arrestatie te vermijden.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

FBI-agent Mark Kaminsky werd ontslagen nadat hij een flater beging. Sindsdien is hij sheriff in een klein stadje in de buurt van Miami. Maar Kaminsky verveelt zich dood in zijn nieuwe functie. Op een dag krijgt hij een interessant aanbod van zijn gewezen baas Harry Shannon. Die biedt hem opnieuw een plaats bij de FBI aan als Mark de moordenaar van Shannons zoon kan uitschakelen.

'Raw Deal', film uit 1986 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers