
TVgids - njam!
Andere zender »
05:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
06:10 | Soep! |
Preisoep met spek / Clam Showder.
«
»
06:25 | Smossen mag |
Vandaag is het visdag en vroeger viel die dag meestal op een vrijdag, wanneer de viskraam op het dorpsplein stond.
«
»
06:50 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
07:20 | De dagschotel |
Als man van de zee, beveelt Bart Desmidt ons warm aan toch zeker één keertje per week vis op het menu te zetten.
«
»
07:30 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone gaat voor een krokant broodje met courgettecrème en Edwin Menue serveert een zeebaars op oosterse wijze.
«
»
08:00 | Soep! |
Preisoep met spek / Clam Showder.
«
»
08:20 | Peppe's Toscane |
Peppe trekt naar Toscane om daar de roots van de Italiaanse keuken te ontdekken.
«
»
08:25 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
08:45 | De Wereldkeuken |
Als expert van de Spaanse keuken leert topchef José Polonio de njam!-fans allerlei gerechten maken, zoals gevulde mosseltjes of konijn in sherry. Maar ook Spaanse klassiekers.
«
»
09:30 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
09:50 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de chef met een charisma zo bruisend als de Etna: Peppe Giacomazza! Hij gaat de uitdaging aan en maakt zelf orecchiette met een heerlijk sausje van ansjovis erbij. Lukt het hem in 20 minuten? Ontdek het samen met Jef!
«
»
10:00 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
10:20 | Peppe's Sicilië |
In het beschermde gebied Torre Salsa in Siculiana is bijna al het groen éétbaar. Peppe's goede vriend en naamgenoot Peppe zoekt en vindt er wilde asperges, waar onze chef graag mee aan de slag gaat.
«
»
10:45 | De Sterrenkaart - Nederland |
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
11:20 | Peppe's pasta |
Wat betekent die mysterieuze al dente eigenlijk en hoe geef je kleur aan je pasta? Onze Italiaanse smakenverleider Peppe Giacomazza legt het je allemaal uit, van a tot z, van pasta tot peppe!
«
»
11:40 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
11:45 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de chef met een charisma zo bruisend als de Etna: Peppe Giacomazza! Hij gaat de uitdaging aan en maakt zelf orecchiette met een heerlijk sausje van ansjovis erbij. Lukt het hem in 20 minuten? Ontdek het samen met Jef!
«
»
12:15 | Roger van Damme: Bakken |
Als je in de druivenstreek in Vlaams Brabant op een kermis belandt, is de kans groot dat je een "goei kijstoet" op je bord krijgt. De kaastaart is daar uitgegroeid tot een succesvol streekproduct.
«
»
12:40 | The art of making cocktails |
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails White Lady, Pimm's No.1 en Aperol Sour.
«
»
12:50 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
13:15 | De smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
13:50 | Het weekmenu |
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood (met Dagny Ros Asmundsdottir)
«
»
14:30 | Winters grillen |
Om Winters te Grillen heb je niet veel nodig: een barbecue en je vrienden. Chef Jeroen De Pauw maakt vandaag een stoofpotje van kip, inclusief limoncello, op de BBQ. En als dessert grillt hij ananas met een heerlijke marinade met Sambuca.
«
»
14:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
15:45 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
16:05 | Lekker lang leven |
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
16:35 | Peppe's Sicilië |
In het beschermde gebied Torre Salsa in Siculiana is bijna al het groen éétbaar. Peppe's goede vriend en naamgenoot Peppe zoekt en vindt er wilde asperges, waar onze chef graag mee aan de slag gaat.
«
»
17:00 | HAPeritief! (compilatie) |
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
17:30 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de man die kookt met passie én zijn hart: Desmidt Bart! Hij gaat voor een Vlaamse klassieker die ook op en top comfort food is: worst met verse zuringstoemp. Heerlijk old school én Bart kennende: klaar in 20 minuten.
«
»
18:00 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
18:35 | Wild van wild |
De houtduif is een erg bekende wildsoort die iedereen ongetwijfeld al heeft zien vliegen in de vrije natuur.
«
»
19:00 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
Groenten! In alle knallende kleuren. Da's Karolien haar verslaving. Eén van haar favorieten, is de wortel. Bij wijze van ode, maakt ze er een ovengerecht mee en verwerkt hem ook in een voedzame snack: in zalige carrot cake bliss balls!
«
»
19:30 | Roger van Damme: Bakken |
Het is niet gelogen: het deeg op zich is al ongelooflijk lekker. Roger van Damme bakt vandaag overheerlijke frambozentaartjes.
«
»
19:50 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
20:10 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone bakt een schildpadbrood gevuld met gehaktballen. Edwin Menue kiest voor kreeft in een zoutkorst en Dominique Persoone bakt hippe moelleux mugcakes.
«
»
20:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in uw dis, de tweesterrenchef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Niet meer dan 20 minuten heeft hij nodig om een stoofpotje van zeetong te maken. De jonge prei en aardappeltjes maken het gerecht compleet. Vis van Meewis!
«
»
21:05 | Tot op de graat |
Johan gaat aan de slag met de griet, een echte luxevis die wel eens verward wordt met de felbegeerde tarbot.
«
»
21:30 | Soep! |
Koraallinzensoep / Venkel-Kervel soep
«
»
22:00 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
22:05 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
23:00 | Klaar in 20 minuten |
Anne-Sophie Breysem maakt een warme maïschowder. Dat is een dikke soep uit Noord-Amerika. Anne-Sophie pimpt hem met pikante chorizo. Een echte smaakbom!
«
»
23:25 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
00:05 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
00:50 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
01:10 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
01:25 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de man van de zee, in hoofd, nieren, benen en hart: Desmidt Bart! Hij steekt zalig verse langoustines onder de grill en serveert met zeekraal en aardappel. Voor wanneer doordeweeks op z'n weekends mag.
«
»
01:55 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
02:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in uw dis, de tweesterrenchef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Niet meer dan 20 minuten heeft hij nodig om een stoofpotje van zeetong te maken. De jonge prei en aardappeltjes maken het gerecht compleet. Vis van Meewis!
«
»
03:05 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone bakt een schildpadbrood gevuld met gehaktballen. Edwin Menue kiest voor kreeft in een zoutkorst en Dominique Persoone bakt hippe moelleux mugcakes.
«
»
03:25 | Tot op de graat |
Johan gaat aan de slag met de griet, een echte luxevis die wel eens verward wordt met de felbegeerde tarbot.
«
»
03:40 | Soep! |
Koraallinzensoep / Venkel-Kervel soep
«
»
03:55 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
04:35 | Klaar in 20 minuten |
Anne-Sophie Breysem maakt een warme maïschowder. Dat is een dikke soep uit Noord-Amerika. Anne-Sophie pimpt hem met pikante chorizo. Een echte smaakbom!
«
»
05:00 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
05:30 | De chalet aan zee |
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»