TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Onderbreking
«
»
11:40 Sturm der Liebe
De grote dag van Maja en Florian is aangebroken. Na een romantische bruiloft bij de magische boom, vieren de twee pasgetrouwden een uitbundig feest met de genodigden.
«
»
12:30 Onderbreking
«
»
15:00 Home for Christmas Day
Alleenstaande moeder Jane wil altijd het beste voor haar dochter Betsy. Maar wanneer Betsy verliefd wordt op een soldaat, ziet Jane dit niet echt zitten.
«
»
16:40 Single Parents
Will heeft stress. Poppy en Angie organiseren een Halloweenfeestje om te bewijzen dat ze coole moeders zijn.
«
»
17:05 White Collar
Terwijl ze een routinediefstal onderzoeken, worden Peter en Neal geconfronteerd met Sara Ellis, de verzekeringsinspecteur die destijds tegen Neal getuigde en hem in de gevangenis wou.
«
»
17:55 Parks and Recreation
Leslie moet een offer brengen om een wet gestemd te krijgen. Tijdens het herstellen van een kuil maakt Ron kennis met een alleenstaande dame. Ben en April komen vast te zitten op een parkeerterrein.
«
»
18:20 The Goldbergs
Beverly verrast de familie met een vakantie naar Miami. Geoff vertelt Erica per ongeluk de ware reden voor de reis.
«
»
18:50 The Simpsons
Bij een medisch onderzoek op het werk stelt de dokter vast dat Homers sperma beschadigd werd door radioactieve straling. Hij krijgt een vergoeding van 2000 dollar.
«
»
19:20 The Simpsons
Bart krijgt op school te horen dat zijn volgende geschiedenistest beslist beter moet zijn, want dat hij anders het jaar moet overdoen.
«
»
19:55 The Big Bang Theory
Amy ontdekt dat iedereen op de universiteit op de hoogte is van haar romantisch privéleven met Sheldon. Raj overweegt om op eigen benen te staan, zonder de financiële steun van zijn vader.
«
»
20:20 The Big Bang Theory
De jaarlijkse reis naar Comic Con komt in het gedrang wanneer Ray plots niet meer kan gaan.
«
»
20:45 Men in Black 3
Wanneer het leven van Agent K en het lot van de planeet op het spel staan, moet Agent J naar het verleden terugreizen om de toekomst te redden.
«
»
22:45 Lockout
2079. MS One is een gevangenis in de ruimte, waar de gevaarlijkste criminelen in een kunstmatige slaap gehouden worden. Tijdens een bezoek van de dochter van de president breekt er een opstand uit.
«
»
00:35 White Collar
Terwijl ze een routinediefstal onderzoeken, worden Peter en Neal geconfronteerd met Sara Ellis, de verzekeringsinspecteur die destijds tegen Neal getuigde en hem in de gevangenis wou.
«
»
01:20 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

FBI-agent Mark Kaminsky werd ontslagen nadat hij een flater beging. Sindsdien is hij sheriff in een klein stadje in de buurt van Miami. Maar Kaminsky verveelt zich dood in zijn nieuwe functie. Op een dag krijgt hij een interessant aanbod van zijn gewezen baas Harry Shannon. Die biedt hem opnieuw een plaats bij de FBI aan als Mark de moordenaar van Shannons zoon kan uitschakelen.

'Raw Deal', film uit 1986 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers