TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:35 See
«
»
08:40 Undercover in Nederland
«
»
09:20 Seal Team
«
»
10:05 NCIS: Los Angeles
«
»
10:45 Pawn Stars
«
»
11:15 Pawn Stars
«
»
11:35 Ice Vikings
«
»
12:30 Cops
«
»
13:05 Cops
«
»
13:25 Undercover in Nederland
Een zeer beruchte oplichter die in heel Europa gezocht wordt door politie en justitie, wordt door een spannende undercoveroperatie van Alberto Stegeman en zijn team in de val gelokt.
«
»
14:20 The Blacklist
De taskforce bedenkt een plan om een codeermachine uit het Sovjettijdperk te stelen die nodig is om gecodeerde berichten te ontsleutelen. Townsend stelt Liz' loyaliteit op de proef. Red en Dembe worden geroepen voor een onverwachte ontmoeting.
«
»
15:15 Seal Team
Niet alles gaat goed in Bravo als de spanningen tussen Jason en Ray tot een hoogtepunt komen. Ondertussen, geeft de officiersschool Lisa een laatste test.
«
»
16:10 Pawn Stars
Centraal staat een eerste editie van Peter Pan uit 1911, maar Rick is ook geďnteresseerd in een stuk schroot van een berucht neergestort luchtschip.
«
»
16:40 Pawn Stars
Een terugblik met de Pawn Stars op de kostbaarste items uit de geschiedenis van de zaak. Van een gouden munt uit 1915 van 70.000 dollar tot een exclusieve Hertz Penske GT Mustang met een vraagprijs van 85.000 dollar.
«
»
17:10 Ice Vikings
Trevor Kristjanson overweegt grote stappen met zijn visserijbedrijf en besluit zijn eigen heftruck te kopen. Hij gaat het ijs op om te zien welke zijn vader gebruikt en zijn advies in te winnen.
«
»
18:10 UEFA Europa League
Verslag van de wedstrijd FC Midtjylland - Union Sint-Gillis, gespeeld in de competitiefase van de UEFA Europa League.
«
»
20:30 UEFA Europa League
Verslag van de wedstrijd Anderlecht - Ludogorets, gespeeld in de competitiefase van de UEFA Europa League.
«
»
23:25 De Spor
De Spor speelt tegen Knokke. De stress bij Rik loopt hoog op, want hij moet kiezen tussen zijn huis aan de zee en zijn thuis in Hasselt. Gelukkig is er een fandorp om wat stoom af te blazen.
«
»
23:40 MIDMID
Wekelijks praatprogramma waarin vooraanstaande figuren uit de voetbalwereld worden ontvangen.
«
»
01:40 Seal Team
Ray komt echt in de problemen wanneer hij gescheiden wordt van het team in vijandelijk gebied. Bovendien begint er een wanhopige jacht op Bravo Two.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers