TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:35 Cold Justice
«
»
08:20 World's Most Evil Killers
«
»
09:05 Murder in the 21st
«
»
10:05 Murder in the 21st
«
»
11:00 Murder in the 21st
«
»
12:00 Criminal Confessions
«
»
13:15 Snapped
De moord op een plaatselijke café-eigenaar leidt de politie van een klein stadje naar een duivels complot, aangewakkerd door schandelijke verleiding.
«
»
14:10 Cold Justice
Kelly en Steve proberen de moord op te lossen van een vrouw die op brute wijze werd neergestoken en daarna in brand werd gestoken om de misdaad te verbergen.
«
»
15:10 World's Most Evil Killers
In 2002 haastte de politie in Bournemouth zich naar een woning, waar ze een vermoorde moeder aantroffen. Danilo Restivo, oorspronkelijk afkomstig uit Italië, werd vervolgens gevangen gezet voor het vermoorden en verminken van zijn buurvrouw.
«
»
16:05 Body in the Attic
Een ongelukkig getrouwde vrouw overtuigt haar minnaar om naar haar zolder te verhuizen. Wanneer ze hem echter dood aantreft, begint ze te vermoeden dat haar man op de hoogte was van de affaire.
«
»
17:50 Criminal Confessions
Nadat ze een telefoontje krijgen dat een vrouw en moeder al tien jaar vermist zijn, starten de sheriffs een onderzoek dat een web van leugens blootlegt dat hen naar de waarheid leidt.
«
»
18:45 Snapped
Een blik op de zaak rond Aileen Wuornos, de vrouw die gebrandmerkt werd als Amerika's eerste vrouwelijke seriemoordenaar. Er zijn nog steeds vragen rond haar zelfverdediging-bewering en of ze al dan niet de gerechtigheid kreeg die ze verdiende.
«
»
20:30 Cold Justice
Een docureeks waarin de voormalige aanklager Kelly Siegler en forensisch onderzoeker Yolanda McClary onopgeloste zaken in de Verenigde Staten heropenen en proberen op te lossen.
«
»
21:30 World's Most Evil Killers
Een onderzoek naar een Poolse seriemoordenaar die bekend kwam te staan als The Scorpion. Hij vermoordde negen vrouwen en viel elf anderen aan in een zeer verwoestende golf van geweld.
«
»
22:25 Rizzoli & Isles
Maura wordt de hoofdverdachte in een moordzaak wanneer haar date dood wordt aangetroffen. Maura kan zich niks herinneren van hun avond samen. Het bewijs tegen Maura stapelt zich op, terwijl Jane het moeilijk vindt om de balans te vinden daartussen.
«
»
23:20 C.S.I. New York
Het team onderzoekt de zaak van een lichaam dat in vier delen op vier verschillende straathoeken gevonden wordt. Flack is bezig met het onderzoek, maar wordt dan opgeschrikt door een explosie.
«
»
00:20 FBI: Most Wanted
Hana wordt ontvoerd terwijl ze bij een parkeerplaats een jong meisje in gevaar probeert te helpen. Remy en de rest van het team stellen vervolgens alles in het werk om haar te vinden.
«
»
01:15 Shades of Blue
Harlee moet voor de politiecommissie komen. Wozniak en het team proberen haar van buitenaf te helpen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers