TVgids - njam!
Andere zender »
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
08:30 | De Gezonde Goesting |
«
»
09:15 | Winterse Kost |
«
»
09:30 | Toasted on wheels! |
«
»
10:00 | De Chalet aan de Semois |
«
»
10:55 | Peppe's Emilia-Romagna |
«
»
11:35 | Sarah's Sweet Table |
«
»
12:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
12:30 | Winterse Kost |
«
»
12:45 | The Art of Making Cocktails |
«
»
13:00 | De Eregast |
«
»
13:55 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag staat er een Italiaans gerecht op het weekmenu. Peppe Giacomazza kiest voor een pikante spaghetti all'assassina met een unieke bereidingswijze. De pasta wordt niet gekookt, maar gebakken in de pan.
«
»
14:25 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe trekt naar Emilia-Romagna om daar de roots van de Italiaanse keuken te ontdekken.
«
»
15:05 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger van Damme trekken naar de Ardennen voor een culinaire vakantie. Samen bereiden ze feestgerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hun bereidingen zijn culinair, origineel en overheerlijk.
«
»
15:50 | Veldvers |
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst. Een keertje iets anders dan de klassieker bloemkool met witte saus én volledig plantaardig.
«
»
16:05 | Roger van Damme - Goud |
Roger van Damme nodigt zwemkampioen Pieter Timmers uit bij hem thuis. Eerst kletsen ze gezellig over zijn sportleven. Daarna kruipen ze samen achter het fornuis en draagt Roger heerlijk zoete rabarbertaart aan hem op.
«
»
16:40 | Het Weekmenu |
Jeroen de Pauw bereidt preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree, kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst, een pasta pesto van edamamebonen met groene groenten en eenr isotto van champigons met pancetta en rucola.
«
»
17:30 | Winterse Kost |
De winter komt eraan en dat betekent koude dagen, lange nachten en weinig zon. Toch brengt dit seizoen ook voordelen met zich mee. Verschillende chefs bereiden gerechten die zorgen voor warmte en gezelligheid in huis.
«
»
17:45 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jelle Beeckman bewijst vandaag dat veggie Snel, Makkelijk & Lekker vullend kan zijn. Zijn broodje met Cambozolakaas gaat onder de grill en topt hij af met een salsa van geroosterde druiven. Krokant en smeuïg tegelijk.
«
»
18:20 | Open Vuur |
Dit keer maken de grillmasters een 'kapsalon' Open Vuur Style klaar. Ook de visliefhebber komt aan zijn trekken met een portie zeeduivel. Tot slot wordt een kwartel met veel liefde op de barbecue gezwierd.
«
»
19:15 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
19:45 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
20:15 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar ree.
«
»
20:40 | Winterse Kost |
De winter komt eraan en dat betekent koude dagen, lange nachten en weinig zon. Toch brengt dit seizoen ook voordelen met zich mee. Verschillende chefs bereiden gerechten die zorgen voor warmte en gezelligheid in huis.
«
»
20:55 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jelle Beeckman bewijst vandaag dat veggie Snel, Makkelijk & Lekker vullend kan zijn. Zijn broodje met Cambozolakaas gaat onder de grill en topt hij af met een salsa van geroosterde druiven. Krokant en smeuïg tegelijk.
«
»
21:30 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van krab.
«
»
22:10 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij auberginerolletjes en ribeye.
«
»
22:30 | Toasted on wheels! |
Dominique en Dagny Ros openen hun foodtruck vandaag in het hartje van Gent. Vandaag staan bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels op het menu.
«
»
23:00 | Winterse Kost |
De winter komt eraan en dat betekent koude dagen, lange nachten en weinig zon. Toch brengt dit seizoen ook voordelen met zich mee. Verschillende chefs bereiden gerechten die zorgen voor warmte en gezelligheid in huis.
«
»
23:15 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jelle Beeckman bewijst vandaag dat veggie Snel, Makkelijk & Lekker vullend kan zijn. Zijn broodje met Cambozolakaas gaat onder de grill en topt hij af met een salsa van geroosterde druiven. Krokant en smeuïg tegelijk.
«
»
23:50 | Guillaume's Paris |
Guillaume verkent het derde en vierde arrondissement van Parijs, waar hij culinaire legendes uit de stad ontmoet. Ook bezoekt hij Marche des Enfants Rouges, de oudste overdekte markt van Parijs.
«
»
00:25 | De Eregast |
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen vandaag een culinaire vrouw in hun midden. Sepideh Sedaghatnia: wijnsommelier en eigenares van haar eigen gastrobar. Zij krijgt vandaag drie heerlijke gangen voorgeschoteld.
«
»
01:25 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe trekt naar Emilia-Romagna om daar de roots van de Italiaanse keuken te ontdekken.
«
»