TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
«
»
03:30 Geen uitzending
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 SAS: Who Dares Wins Australia
«
»
11:05 Geen uitzending
«
»
12:35 Achter gesloten deuren
«
»
13:30 MasterChef Australië
Chef-koks Jock Zonfrillo, Andy Allen, Thi Le, Nick Riewoldt en Mindy Woods geven een MasterClass.
«
»
14:20 SAS: Who Dares Wins Australia
De rekruten staan voor een uitdagende slachtoffermissie waarbij ze een touw naar beneden storten vanuit een helikopter die boven water zweeft.
«
»
15:30 Achter gesloten deuren
Evi heeft een goede relatie met Alex. Zes maanden terug heeft het stel een gezonde zoon gekregen. Achter het contact tussen Evi en haar ouders schuilt echter een groot geheim.
«
»
16:25 B&B zoekt Lief NL
Art Rooijakkers blikt samen met de deelnemers terug op het afgelopen seizoen. Hoe gaat het nu, een paar maanden later, met de B&B-eigenaren, hun liefdes en alle singles? Wie zijn er nog samen en hoe kijkt iedereen terug op dit grote liefdesavontuur?
«
»
17:35 Hell's Kitchen USA
De deelnemers gaan naar een waterpark en worden van een glijbaan in een zwembad met ingrediënten gelanceerd. Elk team moet een verrassende draai geven aan vier verschillende soorten sliders, met ingrediënten die in het waterpark te vinden zijn.
«
»
18:25 De Pfaffs
Sam viert zijn dertigste verjaardag. Gewapend met een boodschappenlijst trekt Lyndsey de stad in om veel cadeautjes en natuurlijk liters alcohol voor het feest in te slaan. En Jean-Marie trekt samen met andere oude gloriën zijn voetbalschoenen aan.
«
»
19:00 Home and Away
De (liefdes)levens van bewoners van het fictieve Australische stadje Summer Bay. De hoofdpersonen moeten omgaan met relaties, familie, liefde, verlies en opgroeien.
«
»
19:35 Blind Getrouwd UK
Na een emotionele verbintenisceremonie staan de overgebleven koppels voor de meest uitdagende taak van de serie tot nu toe: Partner Swap Week. Eén echtpaar bereikte een dieptepunt, terwijl een andere bruidegom twijfelde aan zijn huwelijk.
«
»
20:35 De haven
Christiaan, kapitein van de iconische megakraan Brabo, moet enorme opslagtanks over het water naar het Industriedok tillen. Verpleegkundige Julie behandelt verwondingen van arbeiders en zeelieden.
«
»
21:45 Dat Eet Dan Gelukkig Zijn
De koning van het land van melk en honing gaat op zoete queeste door Aalst, de denderende stad aan De Dender met zijn pracht en praalwagens. Lynn Van Royen en Maarten trakteren Bockie op risotto.
«
»
22:45 Het Detentiehuis
De ergste nachtmerrie van elke gevangenisdirecteur wordt werkelijkheid: een bewoner is ontsnapt. Het parket wordt verwittigd en de politie start een klopjacht. Stefaan krijgt slecht nieuws.
«
»
23:50 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Alex haalt een expert erbij wanneer hij vaststelt dat hij kan worden gearresteerd als hij krakers probeert te verdrijven uit de vervallen pub die hij heeft gekocht. Een gezin wordt bedreigd met een illegale uitzetting.
«
»
00:45 Blind Getrouwd UK
Na een emotionele verbintenisceremonie staan de overgebleven koppels voor de meest uitdagende taak van de serie tot nu toe: Partner Swap Week. Eén echtpaar bereikte een dieptepunt, terwijl een andere bruidegom twijfelde aan zijn huwelijk.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers