TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
«
»
08:05 De Buurtpolitie Extra
«
»
08:20 Kong: Koning van de apen
«
»
08:40 Maya de Bij
«
»
08:50 Iedereen K3
«
»
09:10 Trolls: The Beat Goes On!
«
»
09:35 De keuken van Sofie
«
»
09:50 Geen uitzending
«
»
11:55 Familie
«
»
12:25 Milo
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
«
»
13:30 Het Weer (middag)
«
»
13:40 Familie
Benny is niet te vinden voor de plannen van Patrick en Stefanie. Hanne en Quinten proberen via een app een geschikte naam te vinden voor hun baby. Peter is Inez een uitleg verschuldigd.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Sham probeert zelfmoord te plegen in de gevangenis. De dakloze Simone onthult een geheim over de pijn die ze jarenlang heeft gehad tegenover haar voormalige beste vrienden. Jeffrey bekent iets aan zijn moeder Marielle.
«
»
15:25 White Collar
Nu de Pink Panters in alle talen zwijgen, focussen Peter en Neal op een nieuwe zaak. De hoofdrol daarin wordt vertolkt door iemand uit Mozzie's verleden die vastberaden is een slag te slaan, ten koste van Mozzie.
«
»
16:40 Verschoten & zoon
Conny mag gedurende drie dagen babysitten op het kindje van de buren. Magda beslist om vier bejaarden op te vangen tijdens verfraaiingswerken van een bejaardenverblijf. René is hier echter niet over te spreken.
«
»
17:15 Erfgenaam Gezocht
De zaak van Daniël Knockaert komt eindelijk tot een einde. In Diest gaat Axel op zoek naar de erfgenaam van Jacqueline Broekmans, een dossier dat hem is aangereikt na zijn oproep en dat draait om een erfenis van maar liefst één miljoen euro.
«
»
18:20 Milo
Liam kan net op tijd verhinderen dat Fran het tasje opent. Jasmien is boos op Victorine omwille van de foto. De studenten gaan verder met de opdracht van Aron. Milo staat momenteel op kop. Georges bezoekt intussen Kosmos met Robyn en Milo.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Brahim probeert tevergeefs om contact op te nemen met Louise. Louise zelf wil Joris om raad vragen, maar wordt onderschept door Paul. Stefanie doet een onaangename ontdekking.
«
»
20:40 Wie zoekt die wint
Spelprogramma waarin Vlaamse gezinnen hun huis volledig overhoop halen om biljetten van honderd euro te vinden die verstopt zijn in hun huis. In totaal hebben de verstopexpert honderdduizend euro op de gekste plaatsen verstopt.
«
»
21:45 Helden Van Hier: Op Interventie
De politie van de Limburgse zone Carma gaat van de ene interventie naar de andere. Plotselinge sneeuwval zorgt voor heel wat autopech op de baan en ook de agenten bevinden zich op glad ijs.
«
»
22:55 Chicago P.D.
Upton krijgt de taak om een crisispreventie-team te schaduwen, maar ze botst met de psychologisch consulent van het team. Een nieuwe zaak komt wel heel dichtbij.
«
»
23:55 The Floor
Bruno heeft momenteel nog 78 kandidaten voor zich op de vloer staan. Zij strijden tegen elkaar in spannende quizduels van 45 seconden. Verliezers gaan naar huis, terwijl winnaars kans maken om weekwinnaar te worden en in de running te blijven.
«
»
01:10 White Collar
Nu de Pink Panters in alle talen zwijgen, focussen Peter en Neal op een nieuwe zaak. De hoofdrol daarin wordt vertolkt door iemand uit Mozzie's verleden die vastberaden is een slag te slaan, ten koste van Mozzie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers