TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:25 Flip This House
«
»
08:25 Shark Tank
«
»
09:25 Shark Tank
«
»
10:20 Below Deck Mediterranean
«
»
11:20 Below Deck Mediterranean
«
»
12:15 Station 19
«
»
13:10 Storage Wars
«
»
13:35 Storage Wars
«
»
14:00 American Pickers
In Detroit onderzoeken Mike en Frank een verzameling militaire voorwerpen, waar ze een geschilderde helm uit de Eerste Wereldoorlog ontdekken met een fascinerend achtergrondverhaal.
«
»
15:00 American Pickers
Op de verjaardag van de eerste 'American Pickers'-show blikken Mike en Frank terug.
«
»
15:55 Shark Tank
Met in deze aflevering: een lekkernij die twee desserts combineert, een modern alternatief voor pinautomaten, een kledinglijn die twee trends samenbrengt en een hyperallergeen slaapmiddel.
«
»
16:55 Shark Tank
Onder de gepresenteerde uitvindingen zijn een hightech product waarmee je geheimen over je kat ontdekt, een luxe accessoire voor mannen en een heerlijke, veelzijdige dip. Vier middelbare scholieren kletsen met hun favoriete Shark.
«
»
17:50 Below Deck Mediterranean
Wanneer een knappe vrijgezel de Sirocco chartert, moet een dolverliefde Hannah haar professionaliteit zien te bewaren. Wes worstelt met zijn gevoelens voor Malia. Bobby krijgt aandacht van een gast.
«
»
18:45 Below Deck Mediterranean
Wes verklaart Malia de liefde, terwijl haar relatie met Adam een schokkende wending neemt. De vriendin van Max komt op bezoek wanneer de bemanning een dagje vrij heeft. Samen gaan ze naar het Fort van Klis.
«
»
19:45 Station 19
Een black-out in Seattle zorgt voor paniek en gevaarlijke situaties in de stad, en het team moet alle zeilen bijzetten om mensen te helpen. Ze worden onder meer ingezet om een vermist meisje op te sporen.
«
»
20:35 NCIS: New Orleans
Wanneer Sebastian gewond raakt terwijl hij tevergeefs een ontvoering probeert te voorkomen, gaat NCIS op zoek naar de vermiste vrouw en haar ontvoerders.
«
»
21:30 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de dood van een microbioloog die stierf door een legendarisch bayou-wezen. Agent Khoury doet onderzoek naar eerdere acties van adjunct-directeur Van Cleef.
«
»
22:25 Station 19
Het team van Station 19 schiet hun collega's bij Station 42 te hulp. Ripley en Vic doen er alles aan om hun relatie te redden.
«
»
23:20 NCIS
Een korporaal neemt deel aan een bikiniwedstrijd, maar wordt dood aangetroffen in de artiestenkamer. Het team vermoedt dat zij een stalker had en dat deze haar heeft vermoord.
«
»
00:15 NCIS
Het team onderzoekt de zelfmoord van een vrouw, die was opgenomen in een psychiatrische kliniek. Ducky denkt dat de vrouw is vermoord.
«
»
01:10 Flip This House
Nadat hij bij een verbouwing net quitte heeft gespeeld, vertelt Peter dat hij in dezelfde straat nog een huis heeft dat hij voor de hypotheekcrisis heeft gekocht. Aannemer Hercules gaat aan de slag.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers