TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 See No Evil
De overval op de 22-jarige student Richard Bailey op 20 oktober 2008 laat de gemeenschap radeloos achter. Bij gebrek aan forensisch bewijs op de plaats delict, wenden rechercheurs zich tot bewakingsbeelden om Richards moordenaar op te sporen.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Bar Rescue
Drie zussen worden onverwachts eigenaar van een bar wanneer hun vader en stiefmoeder komen te overlijden. Vanwege hun gebrek aan ervaring worstelen ze om de zaak draaiende te houden.
«
»
08:50 Bar Rescue
De eigenaar van deze bar was als kind ziek, en hij heeft daarbovenop ook zijn vader verloren. Jon probeert hem te helpen door hem te leren hoe hij een bar moet runnen en een bedrijf moet leiden.
«
»
09:30 Bar Rescue
In Atlanta helpt Jon een eigenares door haar bar te redden en haar personeel te managen.
«
»
10:10 Bar Rescue
Jon gaat naar Tampa in Florida om een ondernemer te redden die te maken heeft gehad met persoonlijk verlies en gezondheidsproblemen. Hij probeert nu wanhopig in zijn eentje zijn bar draaiende te houden.
«
»
10:55 Bar Rescue
Jon gaat naar Ybor City waar hij probeert een uitbater te helpen die een aantal twijfelachtige keuzes heeft gemaakt met betrekking tot het thema, het decor en het menu in haar bar.
«
»
11:45 Two and a Half Men
Alans vrouw Judith vertelt dat ze van hem wil scheiden, hij weigert dit echter te aanvaarden. Hopend op verzoening trekt hij tijdelijk, samen met zijn zoontje Jake, bij zijn broer Charlie in.
«
»
12:20 Two and a Half Men
Alan hunkert, wanhopig, naar een hereniging met zijn vrouw Judith. Ondertussen ontfermt Charlie zich over Jake, echter legt de kleuter alle bevelen van zijn oom naast zich neer.
«
»
12:50 Two and a Half Men
Jake voelt zich, na een dagje Disneyland, niet zo lekker en wil naar zijn moeder. Alan krijgt het gevoel dat hij, naast zijn vrouw, ook zijn zoon aan het verliezen is.
«
»
13:20 Two and a Half Men
Huishoudster Bertha kan de druk, sinds Alan bij Charlie woont, niet meer aan en houdt het voor gezien. De broers proberen haar op alle mogelijke manieren terug te halen.
«
»
13:50 Two and a Half Men
Charlie woont, na een wilde nacht in Las Vegas, een voetbalwedstrijd van Jake bij. Tijdens de wedstrijd heeft hij echter meer aandacht voor een aantrekkelijke moeder van één van Jake's ploeggenoten, dan voor het spel zelf.
«
»
14:15 Two and a Half Men
Oma Evelyn heeft een nieuwe vriend, en wil deze graag aan haar zonen voorstellen. Ze organiseert een etentje, dit gaat echter niet zoals verwacht.
«
»
14:45 Two and a Half Men
Judith maakt zich zorgen als Jake, voor een schoolopdracht, de getatoeëerde van één van Charlie's vriendinnen tekent.
«
»
15:15 Two and a Half Men
Alan heeft Charlie ervan overtuigd om de klas van Jake te helpen bij hun schoolmusical, de kinderen willen de door Charlie gecomponeerde liedjes echter niet zingen..
«
»
15:45 Big Timber
De lente is aangebroken en met slechts enkele weken om de houtkap af te ronden voordat hij zijn houtclaim terug moet geven, investeert Kevin geld dat hij niet heeft in grote plannen om de klus te klaren, maar dan begint alles mis te gaan.
«
»
16:40 Big Timber
Terwijl de klok aftelt haalt Kevin alles uit de kast en roept hij de gunsten van vrienden en familie in om elk laatste stuk hout van de berghelling te krijgen voordat het te laat is.
«
»
17:40 Big Timber
De concessie van Kevin ligt nog steeds onder de sneeuw. In zijn wanhoop om rood cederhout te verkopen, zoekt hij naar creatieve manieren om de zagerij te bevoorraden.
«
»
18:35 Big Timber
Kevins houtconcessie is nog steeds onbereikbaar en dus besluit hij nog meer bomen uit de oceaan te halen. Sarah verrast Kevin met een zeer brave jongen.
«
»
19:35 Big Timber
Kevin, Jake en Erik speuren de kust af op zoek naar rood cederhout. Een oudgediende vertrekt waardoor Sarah mensen tekortkomt en op zoek moet naar nieuw personeel.
«
»
20:35 Mad Max: Fury Road
Achtervolgd door zijn turbulente verleden, bundelt eenling Mad Max zijn krachten met Furiosa en de rebellen. Ze vluchten voor de meedogenloze Immortan Joe en zijn bendes door de woestijn.
«
»
22:45 Harry Potter and the Half-Blood Prince
Harry Potter krijgt te horen dat Voldemort terug is. Hogwarts is nu geen veilige plek meer. Dumbledore bereidt Harry voor op zijn confrontatie met Voldemort.
«
»
01:40 Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
Archeologe Lara Croft reist naar een verzonken tempel waar ze op zoek gaat naar verloren gewaande schatten. Tijdens een van haar ontdekkingstochten valt haar oog op de mythische 'Doos van Pandora'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers