TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Animal Kingdom
De lokale politie zitten de Cody's op de hielen als nieuwe geheimen de stabiliteit van de familie bedreigen. Ondertussen krijgt Deran nieuws over Adrian. Craig ontdekt dat Renn een geheim had.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Doomsday Caught On Camera
Een kajaktocht wordt levensgevaarlijk wanneer een gletsjer met moordende snelheden af begint te brokkelen. Een gezin zit vast terwijl hun huis wordt overspoeld door een overstroming. Een aardbeving onderbreekt een onbezorgde dag in de bioscoop.
«
»
07:35 Lost Car Rescue
Matt en zijn team besluiten hun energie te richten op het onderzoeken van auto's uit de jaren twintig of dertig. Jess vindt een oude spoorwegkaart die goed van pas komt bij hun zoektocht. De spanning in het team stijgt.
«
»
08:15 MacGyver
Mac en Jack moeten naar Louisiana om Fixer te vatten, maar een familie van premiejagers is hen voor.
«
»
08:55 MacGyver
Mac en het team worden beschuldigd van een terroristische bomaanslag. Het team moet zich vermommen om de autoriteiten te ontlopen en hun naam te zuiveren.
«
»
09:35 MacGyver
MacGyver werkt samen met het team van Hawaii Five-0 om een groep wetenschappers te redden die vastzitten in een gebouw.
«
»
10:20 Border Security: Canada's Front Line
Agenten in Alberta zoeken uit hoe vastberaden een chauffeur is. Luchthavenagenten in Toronto onderzoeken het criminele verleden van een reiziger. Een kapitein van een luxejacht probeert de grens over te steken.
«
»
10:50 Border Security: Canada's Front Line
Röntgenfoto's zien er verdacht uit. De eigenaar van een camper reageert snel als hem wordt gevraagd naar vuurwapens. Verder komen nog een grensoverschrijdende autoverkoop en het verhaal van een MMA-vechter voorbij.
«
»
11:20 Border Security: Canada's Front Line
De persoonlijke bezittingen van een zakenvrouw wekken argwaan. Het bemanningslid van een vrachtschip wordt betrapt op het verbergen van voorwerpen en de camper van een poppenspeler wordt doorzocht.
«
»
11:50 Border Security: Canada's Front Line
Een declaratie van veertig dollar doen alarmbellen rinkelen. Agenten houden zich bezig met terugkerende feestgangers, terwijl een Amerikaanse reiziger erachter komt dat eerlijkheid het langst duurt. Agenten inspecteren een tijdschrift uit China.
«
»
12:20 Border Security: Canada's Front Line
Een Amerikaanse leraar gaat op visreis, terwijl een harige, niet-aangegeven metgezel voor problemen zorgt. Een Amerikaan belandt in de problemen door enkele gebakken lekkernijen.
«
»
12:50 Border Security: Canada's Front Line
Marine officieren in Vancouver doen een schokkende ontdekking. Ondertussen wekken de papieren van een toeriste bezorgdheid op over haar ware beweegredenen om Canada binnen te komen.
«
»
13:25 Border Security: Canada's Front Line
De agenten begroeten een bezoeker uit Mexico. Een Canadees keert terug van een feest in Panama, terwijl een inspectie van een postpakket tot een grimmige ontdekking leidt. Twee Amerikaanse boogjagers komen aan in Ontario.
«
»
13:55 Border Security: Canada's Front Line
Een Amerikaanse vrouw wordt aangehouden vanwege een sterke wietgeur. Een Chinese vrouw die opvallend veel geld bij zich heeft, weigert vragen te beantwoorden, maar de agenten blijven doorvragen.
«
»
14:25 Border Security: Canada's Front Line
Niet-aangegeven voedsel leidt tot nader onderzoek. Een Amerikaanse truck wordt geselecteerd voor inspectie en een Filipijnse reiziger komt aan voor een langdurig bezoek.
«
»
14:55 Border Security: Canada's Front Line
Een reiziger die terugkeert van een romantische afspraak meldt een kleine verrassing in haar bagage. Agenten ontdekken een besmette container. Flesjes en spuiten baren douanebeambten zorgen.
«
»
15:25 Pawn Stars
Een Space polshorloge uit 2005 komt de winkel binnen, Rick bekijkt een VW Karmann Ghia uit 1964 en Chumlee stopt per ongeluk zeldzame munten in de gokautomaat van de winkel.
«
»
15:55 Pawn Stars
Handgetekende kaarten van de Normandische invasie komen de winkel binnen, Rick onderhandelt over een muntstuk met de Romeinse keizer Caligula erop en Rick probeert een huis te bouwen voor de hond van zijn dochter.
«
»
16:25 Pawn Stars
De jongens onderhandelen over memorabilia van de ongeslagen bokser Rocky Marciano, Rick bekijkt een unieke auto en Chumlee gebruikt de moderne technologie om te kunnen telewerken.
«
»
16:55 Pawn Stars
Twee eerste edities van A Christmas Carol komen de winkel binnen, een assortiment blikken speelgoed uit begin 1900 komen langs en Rick onderhandelt over een meteoriet.
«
»
17:25 Pawn Stars
Chumlee bekijkt twee klassieke flipperkasten en Rick bekijkt een postduivencapsule uit de Tweede Wereldoorlog. Rick neemt een ribbe wanneer hij besluit te gaan boksen.
«
»
17:55 Pawn Stars
Een Morse apparaat uit de Tweede Wereldoorlog wordt binnengebracht. Rick onderhandelt over een brief van John Quincy Adams en Corey neemt Rick's jaarlijkse 'Fourth of July'-barbecue over.
«
»
18:20 Pawn Stars
Een gesigneerde afdruk van de foto van Ansel Adams: 'Monolith, the Face of Half Dome' wordt binnengebracht en Rick onderhandelt over een munt uit 1791. Corey merkt dat Rick zijn spullen blijft pakken.
«
»
18:50 Pawn Stars
Een handtekening van de legendarische honkbalspeler Honus Wagner wordt verkocht. Rick krijgt een eerste editie van Nabokovs 'Lolita' aangeboden en hij probeert een goede prijs te vinden.
«
»
19:20 Pawn Stars
Rick onderhandelt over een Shelby GT350 uit 1967 en Corey en Chumblee ruziën over een oude videogame console. Chumlee vraagt Rick om zijn nieuwe ijsmachine te testen.
«
»
19:50 Pawn Stars
Een verkoper beweert een hoes te hebben voor een thermonucleaire kernkop. Chumlee probeert iets te vinden waar hij beter in is dan Rick. Een mandoline van Bob Willis 'Texas Playboys.
«
»
20:20 Blitz
De stoere en heetgebakerde agent Tom Brant jaagt, samen met zijn partner Porter Nash, op een mysterieuze seriemoordenaar die het gemunt heeft op politieagenten.
«
»
22:10 7500
Tobias Ellis begint zijn dienst als co-piloot en alles lijkt normaal, maar de zaken nemen snel een wending wanneer terroristen de cockpit van zijn Airbus A319 bestormen en het vliegtuig kapen.
«
»
23:55 G.I. Jane
Luitenant Jordan O'Neill is geselecteerd als eerste vrouwelijk lid van een antiterroristisch elitekorps. Moeizaam doorstaat ze de kwellende dagelijkse training. Haar bevelhebber hoopt op haar falen en stookt de mannelijke rekruten tegen haar op.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers