TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Two and a Half Men
Chelsea wil Charlie dolgraag voorstellen aan haar ouders en probeert hem te overtuigen om binnenkort eens naar Illinois te vliegen. Maar dit is Charlies ergste nachtmerrie, en hij probeert er onderuit te komen met een doktersonderzoek.
«
»
02:25 Two and a Half Men
Alan belandt in de gevangenis na een vechtpartij in een kroeg. Charlie en Evelyn huren een advocaat voor hem in, de man blijkt een tegenpool van Charlie: vriendelijk, sociaal geëngageerd en een echte familieman.
«
»
02:45 Two and a Half Men
Charlie is doodongerust, hij is er bijna zeker van dat Chelsea een affaire heeft met Alans advocaat. Hij is open over zijn wantrouwen, maar Chelsea reageert razend op zijn beschuldigingen en ze besluit haar koffers te pakken.
«
»
03:05 Two and a Half Men
Nadat Chelsea Charlie verlaat, sluit hij zich twee weken lang af van de buitenwereld. Hij is depressief en blijft de hele dag in zijn kamer, Alan dwingt hem echter om zijn leven op te pakken.
«
»
03:25 Two and a Half Men
Charlie loopt Chelsea en Brad tegen het lijf in de bioscoop. De toevallige ontmoeting doet hem beseffen dat hij de breuk met Chelsea nog lang niet heeft verwerkt.
«
»
03:50 Two and a Half Men
Charlie beleeft een avontuurtje met één van Chelseas beste vriendinnen, maar zou daar wel eens spijt van kunnen krijgen. Ondertussen wordt Alan rijkelijk vergoed door een patiënt die een ietwat aparte behandeling wenst.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team onderzoekt een inbraak bij een beveiligingsbedrijf. Callens vriendin is getuige. Het team bespreekt de persoonlijke vakantieplannen met elkaar. Kensi en Deeks krijgen de kans dichter tot elkaar te komen.
«
»
08:55 World's Most Dangerous Prisoners
James Robertson wordt beschouwd als een van de meest gevreesde mannen in het Amerikaanse gevangenissysteem. Hij vermoordde zijn celgenoot en viel een gevangenismedewerker aan.
«
»
09:40 The Blacklist
Raymond 'Red' Reddington, 's werelds meest gezochte crimineel, leidt de FBI naar de vreemdste en gevaarlijkste criminelen.
«
»
10:20 The Blacklist
De taskforce onderzoekt de vermissing van een pasgetrouwde bruid. Red biedt zijn hulp aan aan een machtige kartelleider. Siya bezoekt een connectie uit het verleden van haar moeder.
«
»
11:00 The Blacklist
In een poging om hun waarde te bewijzen tegenover congreslid Hudson, voorziet Red de taskforce van drie strafzaken die dieper gaan dan ze lijken. Ressler helpt een vriend om het goed te maken.
«
»
11:45 Heavy Rescue: 401
Wanneer een transport in een gevaarlijke situatie terechtkomt, moet John Campbell zijn nieuwe rotator snel onder de knie krijgen. Duncan Cooper vervoert een volledige lading medische hulpmiddelen die langs de kant van de snelweg is gedumpt.
«
»
12:40 Heavy Rescue: 401
Sonny drijft zijn kleine kraanwagen tot het uiterste. Een lading karnemelk zorgt voor een rommelige schoonmaakbeurt. het nieuwste lid van Andrews' bemanning mag haar waarde bewijzen bij een ingewikkelde berging.
«
»
13:35 Heavy Rescue: 401
Herb neemt een pauze van zijn pensioen om de bemanning te helpen een enorme en zware klus te klaren. Een agent maakt een zeer ongebruikelijke verkeersstop. Het Preferred-team staat voor een uitdaging die zelfs Gary nog nooit eerder heeft gezien.
«
»
14:25 Heavy Rescue: 401
De Preferred-bemanning splitst zich op om twee wrakken tegelijk te bergen. Gary wil Collin weer graag aan zijn zijde hebben. Mitch Wright gaat de strijd aan met een dumptruck vol mest.
«
»
15:15 Heavy Rescue: 401
Kerry Schmidt werkt samen met Abrams' bemanning om de snelweg vrij te maken. Duncan werkt samen met John Campbell aan een vrachtwagen die vastzit in de modder. Mike en Austin van Ross proberen een aanhanger met een ongebruikelijke lading te bergen.
«
»
16:10 Bar Rescue
Jon gaat naar Pahrump, Nevada om te voorkomen dat een veteranenbar permanent haar deuren moet sluiten. Daarnaast helpt hij de bevelvoerende officier die voor zijn zieke vrouw moet zorgen.
«
»
17:00 Bar Rescue
Een professionele biljartzaal in Las Vegas dreigt te moeten sluiten nadat de eigenaar maar met moeite de gevolgen van de pandemie te boven komt. Een onbekwame manager helpt daarbij niet.
«
»
17:50 Bar Rescue
Jon Taffer probeert een echtpaar te helpen hun karaokebar in het centrum van Las Vegas van de ondergang te redden. Hij hoopt ze op het goede spoor te kunnen zetten zodat ze hun andere doel kunnen najagen: een gezin stichten.
«
»
18:40 Bar Rescue
Na een reeks ingrijpende persoonlijke tragedies die ook nog eens bovenop de coronapandemie kwamen, helpt Jon de eigenares van een bar en haar personeel hun leven en werk weer op te pakken.
«
»
19:30 Bar Rescue
Jon reist af naar Maricopa, Arizona waar hij een bar probeert te redden. De eigenaar ervan heeft de investering van een half miljoen dollar, die hij van z'n ouders ontving, verkwanseld.
«
»
20:25 Constantine
John Constantine is één van de weinige mensen die de engelen en demonen op aarde kan zien ronddolen. Hij wordt van de dood gered, maar moet daarom nu de aarde van boze geesten zuiveren.
«
»
22:35 On Deadly Ground
Na de moord op zijn goede vriend Hugh Palmer besluit Forrest Taft wraak te nemen op Michael Jennings, de oliemagnaat die verantwoordelijk is voor de dood van Hugh.
«
»
00:35 Ben-Hur
Een prins wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer en tot slaaf gemaakt. Hij zwoegt jarenlang op een galei en wacht op zijn kans om wraak te nemen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers