TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 CSI: Crime Scene Investigation
Catherine en Vartann vinden in een hotelkamer een drugslaboratorium terwijl de ontdekking van het lichaam van een vrouw Ray en Nick naar een duistere, ondergrondse fetishomgeving leidt.
«
»
07:00 CSI: Crime Scene Investigation
Een gezin wordt bruut vermoord en op eerste gezicht lijkt het een huiselijke ruzie te zijn. Als de zaak verder wordt onderzocht, denkt Ray dat een oude bekende is teruggekeerd.
«
»
07:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 CSI: Crime Scene Investigation
Wendy en Hodges begeleiden een groep CSI studenten, maar gaan iets te ver door hen echte cases te laten oplossen. Ondertussen is er iemand vastbesloten om de romance tussen Wendy en Henry te dwarsbomen.
«
»
09:20 CSI: Crime Scene Investigation
Als er een tiener is vermoord, merkt het team al snel dat zijn fascistische en homofobe ideeën hem veel vijanden opleverden. Een link tussen de moord en de gruweldaden van het verleden is snel gelegd.
«
»
10:15 CSI: Crime Scene Investigation
Twee legendarische comedians hebben een reünie-optreden in Las Vegas en vlak voor het optreden wordt een van hen dood aangetroffen in een gesloten kleedkamer. De andere teamleden houden zich bezig met een gevaarlijke voortvluchtige.
«
»
11:10 NCIS
Een vermiste M16 agent wordt in verband gebracht met de dood van een andere agent. Gibbs stuurt Bishop en Quinn naar Philadelphia om er samen met officier Clayton Reeves aan te werken.
«
»
12:00 Bones
Het team onderzoekt de dood van een privédocent die met bevoorrechte studenten werkte. Het team gaat alle mogelijke verdachten af, van de kamergenoot tot de ontevreden ouders.
«
»
12:55 Bones
Booth en Brennan doen onderzoek naar de dood van de golfer, wiens lichaam ontleed is gevonden. Ze ontdekken allerlei geheimen die tot de dood van Phyllis Paul hebben kunnen leiden.
«
»
13:55 Bones
Lichamen gerelateerd aan Booth's militaire verleden beginnen op te duiken rond Washington D.C. Brennan worstelt met de sterfelijkheid van haar vader.
«
»
14:50 Bones
Een recent verlies creëert afstand tussen Booth en Brennan, terwijl ze beiden met hun verdiet proberen om te gaan.
«
»
15:50 Bones
Wanneer en jonge man sterft in een verschrikkelijk ongeluk met een hooibaal, gaan Booth, Brennan en Aubrey undercover om zijn dood te onderzoeken.
«
»
16:45 Criminal Minds
Het team trekt naar Louisville om de lokale autoriteiten te helpen bij een onderzoek naar een steekpartij in een apotheek. Een man viel er plots verschillende mensen aan met een mes en vluchtte daarna weg.
«
»
17:40 Criminal Minds
Het team trekt naar het geboortedorp van Rossi om een moordzaak te onderzoeken. Een huurmoordenaar brengt daar, pas vrijgelaten criminelen, één voor één om het leven.
«
»
18:35 Criminal Minds
Het team trekt naar Washington, waar twee koppels zijn vermoord. Bijna iedereen vermoedt dat de moorden het werk zijn van een groep mensen die anderen, voor hun plezier, aanvallen en vermoorden. Alleen Derek lijkt een andere mening te hebben.
«
»
19:30 Criminal Minds
Het team reist af naar Nieuw-Mexico om er het profiel van een seriemoordenaar op te stellen. De man ontvoert zwangere vrouwen en vermoordt hen net na de bevalling.
«
»
20:25 CSI: Vegas
Met hun gerespecteerde collega Josh Folsom onder arrestatie voor de dood van Kahn Schefter - de man verantwoordelijk voor de moord op de moeder van Folsom - doorzoekt het CSI.
«
»
21:15 CSI: Vegas
Met hun gerespecteerde collega Josh Folsom onder arrestatie voor de dood van Kahn Schefter - de man verantwoordelijk voor de moord op de moeder van Folsom.
«
»
22:15 The Unusual Suspects
Terwijl Sara Beasley op het punt staat om de deal van haar leven te sluiten, staat haar "perfecte" leven op het punt om in te storten en haar egoïstische gedrag kan ervoor zorgen dat haar toegewijde kindermeisje Evie ook alles verliest.
«
»
23:20 Bull
De juridische problemen van Bull gaan van zakelijk naar persoonlijk, wanneer nieuw bewijs in zijn omkopingszaak zijn vrouw betrekt. Zijn advocaat dwarsboomt de inspanningen van het TAC-team om Bull bij te staan in de rechtszaal.
«
»
00:15 Bull
Bull heeft een kerstwonder nodig wanneer hij de jonge assistent van een sportbureau verdedigt, die beschuldigd wordt van het verstrekken van dodelijke drugs.
«
»
01:20 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt een verdachte dood en het ontbrekende bewijsmateriaal is een topgeheime, high-tech batterij. Pride en het team realiseren zich dat er dodelijke gevolgen kunnen zijn, als de batterij in de verkeerde handen valt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers