TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Criminal Minds
De jacht op een seriemoordenaar wordt persoonlijk als Reid door de man wordt ontvoerd. Hotchner, Gideon en het team kijken ontsteld toe hoe Reid wordt gemarteld als de sadistische seriemoordenaar alles via internet laat zien.
«
»
08:25 Criminal Minds
Het team reist naar New York om een seriemoordenaar met racistische motieven op te sporen. De slachtoffers zijn Afro-Amerikaanse tieners die overleden zijn nadat ze waren geslagen en gewurgd.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 Criminal Minds
De BAU gaat naar Houston om een aantal schijnbaar niet gelieerde moorden op bouwplaatsen te onderzoeken. In eerste instantie denkt het team dat ze te maken hebben met een zwerver die een wijk in Houston terroriseert.
«
»
10:35 Criminal Minds
Het team jaagt op een seriemoordenaar in New Orleans die weer toeslaat na vijftien maanden stilte. Reid worstelt met het feit dat hij is gegijzeld.
«
»
11:25 NCIS
Ducky eist dat een lijk van een twaalf jaar oude zaak opgegraven wordt. Het team doet onderzoek naar de dood van een marinier.
«
»
12:15 NCIS
Een helikopter stort neer boven zee en spoelt aan op het strand. Drie passagiers worden lichtgewond teruggevonden, maar van de piloot ontbreekt elk spoor. Ducky vindt het vreemd dat de passagiers er slechts met lichte verwondingen vanaf zijn gekomen.
«
»
13:05 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een onderofficier, die dood werd aangetroffen in een peperdure sportwagen. Gibbs ontdekt in een pandjeshuis, waar het moordwapen vandaan komt, een medaille van een vriend van zijn vader naar wie Gibbs is vernoemd.
«
»
14:00 NCIS
Het team onderzoekt de brute moord op een luitenant die net terug was uit het Midden-Oosten. Het team ondervraagt de vriend van het slachtoffer, een marine kapitein met een posttraumatisch stresssyndroom.
«
»
14:55 NCIS
Captain Wescott blijft het team helpen om een terrorist op te sporen. Abby kijkt uit naar Thanksgiving met het NCIS-team. Tony is nieuwsgierig naar de speciale plannen van Ziva.
«
»
15:50 NCIS
Lydia en Rosie worden 's avonds op straat overvallen. Lydia's vader, die hen wilde ophalen, grijpt in en wordt neergeschoten. De ontvoerder vlucht met Rosie. Lydia helpt Ziva en Abby de ontvoerder op te sporen.
«
»
16:45 NCIS
FBI-agent Fornell wordt in zijn auto beschoten, maar blijft ongedeerd dankzij zijn kogelwerend vest en schiet de overvaller neer. Diane, de ex-vrouw van zowel Fornell als Gibbs, brengt de nacht door bij McGee.
«
»
17:40 NCIS
Tony's vader komt op bezoek voor kerst. Ondertussen onderzoekt het team een moordzaak. Abby is zenuwachtig voor de aanstaande feestdagen.
«
»
18:35 NCIS
Het team onderzoekt het verband tussen een dode journalist en een marine onderofficier. Ziva wordt verrast door een bezoek van haar vader, die ze al twee jaar niet heeft gezien.
«
»
19:25 NCIS
Mossaddirecteur Eli David bezoekt zijn dochter, NCIS-agent Ziva in Washington, maar zijn verblijf in Amerika heeft nog een belangrijke reden.
«
»
20:20 NCIS
Twee voorbijgangers vinden de lichamen van een marinier en een jonge vrouw in een autowrak. Gibbs en zijn team bijten zich vast in de zaak. Het onderzoek roept onprettige herinneringen op bij Abby.
«
»
21:15 NCIS
Na een hackeraanval op NCIS wordt een undercoveragent gedood. Kort daarna kan het team de verantwoordelijke voor de aanval inrekenen, maar Ajay Khan geeft niet zo snel zijn opdrachtgever prijs.
«
»
22:10 NCIS
Directeur Vance neemt verlof en probeert het verdriet over zijn vermoorde vrouw een plek te geven. Echter, wanneer hij nieuwe informatie ontdekt, begint hij overal aan te twijfelen.
«
»
23:00 NCIS
Het team begint een zoektocht naar Ducky en Jimmy, omdat deze zijn verdwenen terwijl ze een lichaam van het plaats delict weghaalden.
«
»
00:00 Walker
Agent Perez ziet Cordell aan als verdachte. Trey biedt aan om Liam te helpen bij een project. Ondertussen worstelt Colton met zijn gevoelens voor Stella.
«
»
01:00 Walker
Liam deelt een oud landonderzoek dat problemen kan opleveren voor de Walkers. Bonham onthult een waarheid uit het verleden om een andere te verhullen.
«
»
01:45 Walker
Cordell bereikt een breekpunt met Denise, die haar zinnen zet op wraak. De spanningen tussen de Walker en Davidson families bereiken een hoogtepunt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers