TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Criminal Minds
De CIA neemt het FBI-kantoor over als Gideon en het team het profiel van de CIA-mol moeten samenstellen. De mol lekt geheime informatie van de CIA en brengt zo agenten in levensgevaar.
«
»
09:40 Criminal Minds
Gideon, Hotchner en hun team worden pionnen in het spel van een psychopathische moordenaar, die hun een serie aanwijzingen en raadsels laat oplossen om z'n volgende slachtoffer te redden.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Criminal Minds
De jacht op de moordenaar, die sporen achterlaat voor analisten, gaat door. Gideon gelooft dat het voor het team het beste is als hij zich abstraheert van de zaak om de jonge vrouw te vinden.
«
»
11:40 Criminal Minds
Een jongen die een jaar geleden spoorloos verdwenen is, duikt plotseling op op een online veiling waar een kinderpornograaf hem te koop heeft aangeboden. Een voormalig analist vraagt om hulp van het team.
«
»
12:25 NCIS
Het NCIS-team gaat alle mogelijkheden na, wanneer blijkt dat het laatste slachtoffer van de Port-to-Port moordenaar iemand is met persoonlijke banden met het team.
«
»
13:10 NCIS
De levens van het hele NCIS-team verkeren in gevaar, wanneer ze de identiteit van de Port-to-Port moordenaar ontdekken.
«
»
13:55 NCIS
Een vuurgevecht en een hersenschudding zorgen ervoor dat Tony de hulp van Gibbs nodig heeft om zijn herinneringen over het onderzoek terug te krijgen.
«
»
14:45 NCIS
Wanneer een geliefde marinier wordt doodgestoken, vlak na zijn terugkeer uit Afghanistan, doet het team een verrassende ontdekking over zijn verleden.
«
»
15:30 NCIS
Het team doet een verrassende ontdekking wanneer het onderzoek naar de moord op een marineofficier hen leidt naar McGee's grootmoeder.
«
»
16:20 NCIS
Wanneer een huurmoordenaar een marineofficier vermoordt, moet het team de reden zien te achterhalen. Abby ontdekt belangrijke informatie over haar familie nadat ze testen ondergaat voor een nierdonatie.
«
»
17:10 NCIS
Wanneer een huurmoordenaar een luitenant ter zee 1e klas vermoordt, moet de NCIS het motief achterhalen. Abby ontdekt waardevolle informatie over de zaak, nadat zij een reeks tests voor nierdonatie heeft ondergaan.
«
»
17:55 NCIS
Een marineluitenant sterft aan overhydratatie. Het onderzoek van het team naar zijn dood verandert al snel in een moordonderzoek. Ondertussen ontmoet Gibbs de nieuwe liefde van Ducky.
«
»
18:45 NCIS
Wanneer de huidige echtgenoot van de ex-vrouw van Gibbs en Fornell wordt ontvoerd, werkt het team samen met de FBI om de zaak te onderzoeken.
«
»
19:30 NCIS
Het team ondervindt problemen met de DNA-monsters die ze hebben afgenomen bij het onderzoek naar een neergestort militair vliegtuig dat doodskisten vervoerde.
«
»
20:20 NCIS
De zoektocht naar een verdwenen luitenant van de marine gaat door wanneer het NCIS-team op een spoor komt in Afghanistan. Ondertussen komt Tony's diepste angst naar boven en Gibbs herbeleeft gebeurtenissen uit het verleden.
«
»
21:10 NCIS
Tony's vader wordt in een auto gevonden met een dood lichaam in de kofferbak en het team zoekt uit of hij schuldig is aan moord. Tony wordt ondertussen van het onderzoek gehaald.
«
»
22:00 NCIS
Een marinekapitein wordt vermoord in zijn hotelkamer en het team moet zijn zwangere vrouw zien te vinden om haar te beschermen tegen onbekende aanvallers. Ondertussen brengt Jimmy zijn toekomstige schoonvader naar het werk.
«
»
22:55 NCIS
Het onderzoek naar de moord op een marineofficier leidt het team naar E.J. Barrett. Een tweede dood stimuleert het team om E.J. te beschermen terwijl ze jacht maken op de moordenaar.
«
»
23:45 Vermist
Vader Laurent en dochter Hanna zijn samen verdwenen. Laurent is een `crime scene cleaner' en de Cel leert al gauw dat hij af en toe ook opkuiswerkjes uitvoert voor criminelen.
«
»
00:45 Vermist
De vijftienjarige Dimi is een muzikaal wonderkind en een veelgevraagd vioolvirtuoos. Wanneer hij net voor een optreden uit zijn loge verdwijnt, wordt onmiddellijk alarm geslagen.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers