TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 CSI: Miami
Jesse Cardoza begint aan zijn tweede werkdag in het lab. Plots stormt een gewapende en gemaskerde man binnen. Hij gijzelt vijf mensen en vraagt om een gesprek met Horatio. Om de vijf gijzelaars levend te bevrijden, moet Horatio het slim spelen.
«
»
08:20 CSI: Miami
Tijdens een volleybaltornooi voor het goede doel worden drie mannen geŽlektrocuteerd door een kabel die in het zand lag. Jesse en Calleigh ontdekken dat de organisatrice, een rijke, oudere vrouw, een affaire had met twee van de drie slachtoffers.
«
»
09:05 CSI: Miami
Howard Burgess, een financiŽle oplichter en een van de meest gehate mannen van Miami, wordt vermoord teruggevonden in zijn privťjet. De lijst van verdachten is enorm. Ook zijn eigen familie blijft niet buiten schot.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 CSI: Miami
Een meisje overlijdt na orgaanfalen. Alexx is ervan overtuigd dat ze is vermoord met een onbekend gif. De hoofdverdachte is haar vriend Ethan, die van plan was om haar ten huwelijk te vragen.
«
»
11:10 CSI: Miami
Een huwelijk eindigt in een nachtmerrie wanneer de bruid haar bruidegom niet meer vindt en een politieagent twee bruidsjonkers geboeid in een fontein vindt. Beiden hebben last van geheugenverlies.
«
»
11:55 NCIS
In de nacht van Halloween, wordt een marinier, die bekend stond om zijn liefde voor baldadige grapjes, dood gevonden in zijn auto. Het team ontdekt dat zijn grappen de reden van zijn dood kunnen zijn.
«
»
12:45 Bones
De vloeibare overblijfselen van een huwelijksplanner worden gevonden. Cam zet het team onder druk zodat ze de vakantie kan doorbrengen met haar vriend.
«
»
13:35 Bones
Na de moord op de Gravedigger slaat sluipschutter Jacob Broadsky weer toe. Booth gebruikt zijn militaire training om hem te vangen.
«
»
14:20 Bones
De stroom is uitgevallen in de stad, maar het team moet toch een moord zien op te lossen. Booth en Brennan zitten vast in een lift.
«
»
15:05 Bones
Zeven paar voeten spoelen aan op het strand na een heftige storm. Brennan moet deze zaak oplossen met behulp van een podoloog.
«
»
15:55 Bones
De overblijfselen van een televisie-presentator worden gevonden in de wildernis. Vincent Nigel-Murray keert onverwacht terug.
«
»
16:45 Criminal Minds
Het BAU-team gaat naar Denver om erachter te komen wat verschillende koelbloedige moorden van plan zijn. Prentiss wordt ondertussen gedwongen haar langeafstandsrelatie met speciaal agent Andrew Mendoza te overwegen.
«
»
17:40 Criminal Minds
Prentiss en J.J. maken een beslissing over de toekomst, wanneer ze te maken krijgen met een onverwacht baanaanbod. Ondertussen reist de BAU naar Beaumont in Texas, om een reeks moorden op zakenmannen en prostituees te onderzoeken.
«
»
18:35 Criminal Minds
Het is een jaar nadat Rossi bijna door Everett Lynch vermoord werd en met inspiratie van zijn voormalige partner, Jason Gideon, ontwikkelt Rossi nieuwe theorieŽn. Het BAU team gaat op pad om Lynch te vangen.
«
»
19:30 Criminal Minds
Na de explosieve ontmoeting met Everett Lynch, lijdt dr. Reid aan hersenletsel en ziet geesten uit zijn verleden in zijn hallucinaties. De BAU doet een schokkende ontdekking over Lynch.
«
»
20:25 NCIS: New Orleans
Pride en het team nemen het op tegen een groep corrupte agenten, wanneer ze ontdekken dat een moordslachtoffer ook een kroongetuige was in meerdere buitensporige geweldzaken. Tammy wordt geconfronteerd met de realiteit van een nieuwe relatie.
«
»
21:15 NCIS: New Orleans
Het team gaat door met het onderzoek naar de moord op een officier die het wangedrag van de politie wilde aankaarten. Ook moet Pride van de corrupte politie afkomen en vraagt de burgemeester aan Pride om zich aan te sluiten bij haar nieuwe taskforce.
«
»
22:15 My Life is Murder
Wanneer Alexa de dood van een populaire mannelijke oppas onderzoekt, ontdekt ze dat sommige veeleisende ouders angstaanjagender zijn dan de meeste moordenaars die Alexa eerder heeft ontmoet.
«
»
23:15 My Life is Murder
Bij het onderzoek in de zaak rond de dood van een jong model achter de schermen van een modeshow komt Alexa in conflict met een voormalig topmodel. Zelfs haute couture kan dodelijk zijn.
«
»
00:10 Bull
Bull vertegenwoordigt Hank Alston, een agent die kinderen terughaalt en beschuldigd wordt van fraude omdat hij geen gedocumenteerd bewijs heeft van zijn geheime werk. Izzy wil dat Benny overweegt het op te nemen tegen zijn tegenstander.
«
»
01:00 Vermist
Inez Daels, een jonge politieagente, verdwijnt na een incident met een crimineel die vlak na zijn arrestatie weer werd vrijgelaten. De Cel Vermiste Personen ontdekt dat Inez een grote fascinatie heeft voor haar voormalige mentor op de politieschool.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers