TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Vermist
Begrafenisondernemer Paul Van As wordt als vermist opgegeven door zijn vrouw. Nader onderzoek leert dat Paul met een stevige midlifecrisis worstelde en opnieuw was gaan studeren zonder medeweten van zijn vrouw.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 CSI: Miami
Het team onderzoekt de moord op Steve Howell, die in een hotelkamer gevonden is. Hij is met handboeien vastgebonden en vervolgens neergestoken. Het onderzoek wijst uit dat hij geregeld met getrouwde vrouwen in bed dook, waarna hij hun geld stal.
«
»
08:35 CSI: Miami
De baby van Jill Walsh wordt op klaarlichte dag ontvoerd. Uit een DNA-onderzoek blijkt dat de biologische vader van het kind niet Jills echtgenoot is, maar wel de buurman met wie ze ooit een affaire heeft gehad.
«
»
09:20 CSI: Miami
Het CSI-team onderzoekt de moord op een jonge studente die dood wordt teruggevonden. Het onderzoek wijst uit dat ze werd geëlektrocuteerd, en dat ze werd verblind door een fel licht, waardoor ze zich niet heeft kunnen verdedigen.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:40 CSI: Miami
Bij een schietpartij in een motel raakt Delko gewond en komt een vrouw om het leven. Het team denkt dat de vrouw per ongeluk werd vermoord en dat de schutter het eigenlijk op Delko had gemunt.
«
»
11:30 CSI: Miami
Het team onderzoekt de moord op Mike, een dominee die in een achtergestelde buurt werkte. Hij probeerde er de jongeren weg te houden van een bende. Met de hulp van tipgevers probeert het CSI-team de buurt te redden.
«
»
12:15 NCIS
Een luitenant wordt verdacht van de moord op zijn vrouw maar is onvindbaar op zijn schip. Iemand heeft zijn marinepapieren gestolen om zo toegang tot de veiligheidssystemen van het schip te krijgen.
«
»
13:00 Bones
Er wordt teruggekeken op de eerste zaak waar Brennan en Booth aan samenwerkten en hoe de relaties tussen andere leden van het team begonnen.
«
»
13:45 Bones
Een schedel en een torso worden gevonden bij de school in Burtonsville. De overblijfselen blijken uiteindelijk te zijn van een vroegere klasgenoot van Brennan.
«
»
14:35 Bones
Er worden overblijfselen in de maag van een haai aangetroffen. Brennan en Booth hebben het over hun gecompliceerde relatie.
«
»
15:20 Bones
De menselijke resten van aannemer Richard Cole worden ontdekt in een hotelwasmachine. Cole was een rijke, excentrieke waaghals, altijd op zoek naar een kick in het leven en de volgende sensatie.
«
»
16:05 Bones
Een hut in het bos brandt af en de lichamen van twee `heksen' worden ontdekt. Angela en Hodgins worden gearresteerd.
«
»
16:55 Criminal Minds
De BAU gaat naar Bethesda om vier moorden te onderzoeken in de tijdspanne van drie dagen langs de oostkust. De zaak wordt voor Alvez al snel persoonlijk. Alvez en zijn vriendin besluiten samen te gaan wonen.
«
»
17:50 Criminal Minds
Het is letterlijk een race tegen de klok voor de BAU om de daders te vinden achter een reeks aanvallen die om de 27 minuten plaatsvinden in de hoofdstad van het land.
«
»
18:40 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt een dubbele moord en ontvoering in New Hampshire. Rossi's plannen om zijn relatie met Krystall naar een hoger niveau te brengen, gaan niet zoals gepland.
«
»
19:30 Criminal Minds
Een professor uit Lewis' verleden vertelt de BAU over de schokkende hoeveelheid dode patiënten die aan een overdosis bezweken net toen ze klaar waren met hun rehabilitatie.
«
»
20:25 NCIS: Hawaii
Milius keert terug naar Hawaï als het team een gevaarlijk doelwit van de Amerikaanse overheid achtervolgt met behulp van een informant. Tennant en Daniel verwerken het nieuws dat Alex is toegelaten tot de Naval Academy.
«
»
21:20 NCIS: Hawaii
Tijdens een helikoptervlucht ondervraagt Tennant een verdachte die volgens haar verantwoordelijk is voor de verdwijning van een NCIS-agent. Maar wanneer de helikopter neerstort, moet ze zichzelf en de andere passagiers zien te redden.
«
»
22:15 My Life Is Murder
Alexa onderzoekt de dood van een leraar van een tangoclub en komt terecht in een dans vol gevaar.
«
»
23:15 My Life Is Murder
Een misdaadromanschrijver wordt dood aangetroffen en ingekapseld in een beeldhouwwerk. Alexa gaat op onderzoek uit en een dodelijk complot begint zich te ontrafelen dat zo uit een misdaadroman zou kunnen komen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers