TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Hollyfood
Eddy Kerkhofs kan zich de lievelingskok en persoonlijke vriend noemen van vele beroemde filmsterren. In deze reeks serveert Eddy een stukje Hollywoodgeschiedenis op je bord en bereidt hij de favoriete gerechten van zijn beroemde vrienden.
«
»
07:35 De Zomerkeuken
Dagny Ros duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade. Ze start met een pittige mocktail en een hapje van tonijn.
«
»
08:00 Op hete kolen
Het is vandaag een bloedhete dag, maar dat houdt Michaël Vrijmoed niet tegen om zijn barbecue aan te steken, want zijn mountainbike vrienden komen vandaag langs.
«
»
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 The Nanny
Fran staat te popelen om samen met haar vriendin Val te genieten van een welverdiende vakantie op een cruiseschip. Maxwell is stiekem jaloers en om haar in het oog te kunnen houden, besluit hij er een gezinsuitstap van te maken.
«
»
09:50 The Nanny
Maxwell gaat naar Parijs om te verhinderen dat zijn broer het geld van zijn erfenis spendeert aan het kopen van een club. Toevallig belanden ook Fran en C.C.'s hondje op de vlucht naar Parijs.
«
»
10:10 The Nanny
Tijdens hun bijna fatale vlucht van Parijs naar New York uiten Maxwell en Fran hun gevoelens voor elkaar. Maar wanneer ze uiteindelijk heelhuids uit het vliegtuig stappen, vraagt Maxwell aan Fran om zijn emotionele uitbarsting te vergeten.
«
»
10:35 The Nanny
Maxwell ontdekt dat zijn dochter Maggie een relatie heeft met de 25-jarige John. Hij wil dat ze daar onmiddellijk een einde aan maakt. Daar lijkt echter weinig van terecht te komen, waarop Fran aan Maxwell voorstelt om de jongeman te ontmoeten.
«
»
11:00 Het zelfbouwhuis
Terwijl de werkzaamheden binnen uitgevoerd worden, wordt het terras in de tuin onder handen genomen.
«
»
11:20 Tooldokter
De Tooldokter geeft handige tips op het gebied van klussen en doe-het-zelven.
«
»
11:35 Het appartement
Een appartement wordt onder handen genomen, en van casco tot volledig afgewerkt getoond.
«
»
11:55 Het appartement
Een appartement wordt onder handen genomen, en van casco tot volledig afgewerkt getoond.
«
»
12:15 Open Vuur
Dat je ook met zalm avontuurlijk kan uitpakken op open vuur bewijzen de vrienden van Zouterover met hun Asado style zalm en knapperige aardappelen en groenten vanuit het open vuur.
«
»
13:00 A la carte
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin mag het vandaag wel eens wat meer zijn. Want Kevin is gek op oesters en hij wil ze graag op drie verschillende manieren leren klaarmaken.
«
»
13:20 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt waterzooi.
«
»
13:30 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
14:10 Friends
Pete's beslissing om door te gaan met vechten betekend het einde van zijn toekomst met Monica. Chandler heeft een probleem met zijn nieuwe baas. Phoebe stuurt Ross op een date met een vrouw die vroeger kaal was.
«
»
14:35 Friends
De groep gaat naar het strand. Phoebe ontmoet een vriend van de familie die het verleden van haar familie kent. Ross ontdekt dat Rachel nog steeds van hem houdt.
«
»
15:00 Friends
Ross heeft weer een date met Rachel nadat hij onbewust de verantwoording op zich heeft genomen voor hun breuk. Phoebe legt het bij met haar moeder en Monica wordt gestoken door een kwal.
«
»
15:25 Friends
Phoebe gelooft dat de geest van haar adoptiemoeder in de kat huist die in Central Perk in haar gitaarkoffer is gesprongen. Joey's poging om zijn entertainment-center te verkopen blijkt niet zonder gevaar.
«
»
15:50 Stukken van mensen
Brief van Roger Raveel aangeboden door Barbara Sarafian, een werk van Christo, het skelet van een jachtluipaard en een werk van Jacqueline de Jong.
«
»
16:50 Stukken van mensen
Er wordt een beeldje van Bibendum aangeboden door Rob Vanoudenhoven. Verder kunnen de dealers bieden voor een barkast, een werk van Panamarenko en een beeld van Berrocal.
«
»
17:55 Stukken van mensen
De dealers kunnen bieden op streetart van Denis Meyers, Laurel & Hardy in Lego aangeboden door cabaretier Dirk Denoyelle, een tapijt van Octave Landuyt en zes bikinistoelen van Eames.
«
»
18:55 Stukken van mensen
Werk van Léon De Smet aangeboden door Hans en Joost Bourlon, een gitaar en handtekening van B.B. King, een Mickey Mouse-kastje en een speciale lamp.
«
»
20:00 Topdokters
Colorectaal chirurg Knol verwijdert een rectumtumor. Hij gebruikt zijn eigen ingenieus ontwikkelde chirurgische techniek om de sluitspier zo goed mogelijk te behouden en niet te beschadigen tijdens de ingreep.
«
»
21:00 Niveau 4 Brussel-Zuid
De war on drugs woedt heviger dan ooit in Brussel Zuid. De Brusselse politie voert dagelijks patrouilles uit in wijken zoals Peterbos en Kuregem. Het duurt niet lang voor rechercheurs Jelle en Michelleze een dealer op heterdaad betrappen.
«
»
22:00 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
22:55 Viva la Feta
Jani en Otto-Jan trekken naar hun vakantiehuis op het Griekse eiland Sifnos waar ze acht bekende gasten uitnodigen om bij hen tot rust te komen. Of de twee goede gastheren zijn moet nog blijken, want ze zijn volledig op zichzelf aangewezen.
«
»
23:55 Bureau Dupin: De nieuwjaarsmoord
Een onderzoek naar de Nieuwjaarsmoord, waarbij Marja Nijholt op 1 januari 2013 om het leven kwam.
«
»
00:45 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers