TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Midsomer Murders
Joyce is bang dat ze betrokken is geweest bij een sterfgeval op straat. Ondertussen probeert Tom de waarheid achter de dood van een bibliothecaresse te komen.
«
»
02:45 Midsomer Murders
Joyce is bang dat ze betrokken is geweest bij een sterfgeval op straat. Ondertussen probeert Tom de waarheid achter de dood van een bibliothecaresse te komen.
«
»
03:40 The Watch
Sam Vimes ontwaakt met meer dan een gewone kater. Hij is in een parallel universum beland, waar hij een gevangene is die bezig is met een ontsnapping. Het blijkt een val van Carcer te zijn.
«
»
04:25 Unforgotten
Cassie en Sunny komen weer terug bij elkaar om een moord te onderzoeken. Het stoffelijk overschot werd gevonden in een koffer die in de River Lea is gevonden.
«
»
05:10 Unforgotten
Detectives Cassie en Sunny onthullen steeds iets meer over het verleden van David Walker. Ze spreken met zijn ex-vrouw om een beter begrip te krijgen van wie hij was.
«
»
06:00 Ghosts
De geesten proberen een manier vinden om weer in een goed blaadje te komen bij Alison nadat zij hun de grootste uitbrander van hun leven heeft gegeven. Mary besluit dat ze deze keer niet de schuld op zich wil nemen.
«
»
06:30 Death in Paradise
Het team wordt in verwarring gebracht wanneer een toerist wordt neergestoken terwijl hij in zijn eentje een verdieping naar beneden reist in een hotellift. Het blijkt dat het slachtoffer ziek was en naar St Marie komen stond op haar bucketlist.
«
»
07:20 Death in Paradise
Het team wordt verdeeld tussen Saint Marie en Saint Auguste terwijl ze een sterfgeval onderzoeken.
«
»
08:15 Death in Paradise
Een passagier gaat aan boord van een vlucht naar Dominica, om vervolgens doodgeschoten te worden aangetroffen op Saint Marie grond. De piloot en stewardess ontkennen het slachtoffer ooit in hun vliegtuig te hebben gezien, wat argwaan wekt.
«
»
09:10 Call the Midwife
De inwoners van Poplar klagen over spiritusdrinkers die op straat rondzwerven, maar Nancy raakt bevriend met een van hen, genaamd Bernard. Ze begint dan te begrijpen hoe hij in die situatie is terechtgekomen.
«
»
10:00 Call the Midwife
Het is de zomer van 1967, en een hittegolf daalt neer over Poplar. Zuster Hilda en Dr. Turner steunen een jonge vader met een longaandoening. Trixie neemt de leiding bij een worstelende vrouw die voor het eerst moeder wordt.
«
»
10:55 Grantchester
Terwijl Bonnie op het punt staat te bevallen, moet Geordie een vermiste Will vinden.
«
»
11:40 Midsomer Murders
Een jonge vrouw wordt verdronken in een badkuip teruggevonden. Ze draagt een trouwjurk. Na dit incident komen er in Great Worthy nog een aantal moorden voor.
«
»
12:30 Midsomer Murders
Een jonge vrouw wordt verdronken in een badkuip teruggevonden. Ze draagt een trouwjurk. Na dit incident komen er in Great Worthy nog een aantal moorden voor.
«
»
13:15 Midsomer Murders
Jones gaat undercover op de basis van een nieuwe cultus genaamd `The Oblong Foundation'. De aanleiding hiervoor is de verdwijning van een jonge vrouw die daar een lid is.
«
»
14:00 Midsomer Murders
Jones gaat undercover op de basis van een nieuwe cultus genaamd `The Oblong Foundation'. De aanleiding hiervoor is de verdwijning van een jonge vrouw die daar een lid is.
«
»
14:55 New Tricks
Het UCOS-team onderzoekt de dood van een cricketspeler. Ze vinden nieuw bewijs in de zaak, dat hen doet vermoeden dat het geen toevallig sterfgeval betrof. Al snel hebben ze een aantal verdachten.
«
»
15:55 Ghosts
Mike blijft voor het eerst een nacht alleen met de geesten, maar hij verzekert Alison dat ze gerust een avond kan uitgaan om zich helemaal uit te leven.
«
»
16:30 Ghosts
Op Button House is de grote dag aangebroken, maar alle plannen worden verstoord door abnormale weersomstandigheden. Mike, Alison en de geesten moeten hun krachten bundelen om datgene waar ze zo hard voor hebben gewerkt te bereiken.
«
»
17:00 Call the Midwife
Het is oktober 1969 en Rosalind en Joyce zijn dolblij met hun rode vesten. Zuster Julienne overhandigt Joyce de Violet Albany-prijs, die wordt gegeven aan de verloskundige uit Oost-Londen die de hoogste cijfers haalt voor haar examens.
«
»
18:00 Call the Midwife
Juffrouw Higgins ontvangt een onverwachte bezoeker. Zuster Monica laat de gemoederen hoog oplopen.
«
»
19:05 Father Brown
Wanneer Eddie van moord wordt beschuldigd, roept Sullivan de hulp in van Father Brown.
«
»
20:00 The Mallorca Files
Als de beste wielrenner van Mallorca, Esteban Domenech, tijdens een trainingssessie verdwijnt, maken Miranda en Max gebruik van Ines' afwezigheid om een onderzoek in te stellen.
«
»
21:00 The Outlaws
De Outlaws pakken de draad van hun leven weer op, maar door de onverwachte terugkeer van Rani en de vondst van een lijk moeten ze opnieuw vrezen voor hun leven.
«
»
22:05 Blue Lights
Mount Eden vervalt in chaos, terwijl Grace probeert om Henry uit de macht van Lee te bevrijden.
«
»
23:20 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Aan de vooravond van de society bruiloft van het jaar reist James naar het platteland om de moord op een jeugdvriend te onderzoeken. Peregrine weet zich in het onderzoek te wurmen.
«
»
00:15 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
De stad gonst van opwinding in de aanloop naar de prestigieuze hondenshow van de kennelclub van Melbourne, maar wanneer een hondenverzorger dood wordt aangetroffen, dreigt er een schandaal.
«
»
01:00 Scott & Bailey
Janet en hoofdinspecteur Dodson maken zich zorgen over het drinkgedrag van Gill. Rachel maakt een grote fout, waardoor Janet en Chris gevaar lopen. Het lichaam van een man wordt tussen de rotsen gevonden.
«
»
01:50 Scott & Bailey
Nu op de boerderij van Pritchard slaven zijn gevonden, wordt het moordonderzoek plots gevoerd door meerdere diensten. Er loopt een onderzoek naar Janet in verband met het ongeval. Evie Pritchard ruikt alcohol in de adem van hoofdinspecteur Murray.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers